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Manta at The Cape a Thompson Hotel, Cabo San Lucas, BCS

Manta at The Cape a Thompson Hotel

4.8
4,8
1186 avis
501 Mex$ et plus
Mexicaine
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour manger en plein air
By Renowned Mexican Chef, Enrique Olvera, Manta is the culinary centerpiece of The Cape, A Thompson Hotel. With an intriguing double meaning, the manta ray symbolizes the kitchen"s focus on seafood, while manta, the Spanish word for blanket, conveys the chef's emphasis on comfort. Acknowledge by the New York Times for his "way of confirming and subverting expectations of Mexican food at the same time," Olvera has drawn inspiration from the izakaya tradition to introduce a pan-Pacific concept of Mexican cuisine. The intimate, richly textured space features a dramatic exhibition kitchen and a curated beverage menu focused on mezcals, tequilas and sakes.

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2 personnes

19:30


Réservé 10 fois aujourd'hui

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    501 Mex$ et plus
  • Cuisine(s)
    Mexicaine, Japonaise, Péruvienne
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar.–dim. 17:30–23:00
  • Numéro de téléphone
    624 163 0010
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Enrique Olvera / Chef de Cuisine - Abisai Sanchez
  • Quartier
    Cabo San Lucas
  • Infos de stationnement
    Hotel Valet Parking
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin

Avis de 1 186 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Baja California Sur

    Mexicaine

  • Cabo San Lucas

    Innovant

1 186 avis
  1. Alberto

    México

    4 avis

    VIP
    3.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Nada sobresaliente , el precio de los vinos ridículo, una botella de 150 usd la venden en 1500 usd . Eso es un abuso, independientemente de los impuestos y gastos de importación.

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  2. Ricardo

    México

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 11 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excelente experiencia con sabores únicos y una atención inigualable.

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  3. Htownpasstime

    Houston

    58 avis

    5.0

    58 avis

    Y est allé·e le 9 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always a wonderful dining experience. Service and attention top notch.

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  4. Jennifer

    Las Vegas

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le 5 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I’ll start with the vibe and overall restaurant aesthetic- which was beautiful and modern. The staff was kind and knowledgeable. Our food was out of this world delicious. We had the bean hummus to start. Our entrees were the lettuce shrimp tacos and the sea bass. Both were so so good! The view is also wonderful. This is a lovely place to celebrate an occasion or just have a fine dining experience. The chef deserves the Michelin rating.

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  5. hector

    Chicago

    21 avis

    VIP
    5.0

    21 avis

    Y est allé·e le 14 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Es una excelente experiencia desde el recepción la atención por parte de Sara fue excéntrica al igual que el demás personal de apoyo con una buena descripción de los platillos que ofrecen los cuales son esquisitos.buena variedad de vinos al igual el postre con nieve de cereza negra es de lo mejor.precios?de eso no se habla en cabos

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  6. Maria

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was amazing. The service was outstanding. The staff went out of their way in making our dinner experience truly exceptional.

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  7. Lindsy

    Vancouver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 10 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We come to Cabo many times a year, always visit Manta - exceptional every time! Tres Leche dessert a must!!

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  8. Utilisateur d'OpenTable

    Miami

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le 8 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The restaurant has one of the most beautiful sights in the area, only second to Sunset Monalisa, which is right in the adjacent property. From the moment you arrive you are greeted by your server, in my case Iker, who was amazing. Very friendly, described the culture surrounding the vision for the restaurant, the menu, suggested several items after we shared our preferences and was truly a pleasure to have that night. We shared a few dishes (Iker brought a few sauces even for us to try) that depicted not only the chefs history, and known knowledge of Mexican cuisine, but the way he honors the ingredients by having the best available. We truly recommend asking for Iker if possible, when we visit again, we will definitely do the same. Truly remarkable!

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  9. jjbtc

    Hawaii

    52 avis

    VIP
    5.0

    52 avis

    Y est allé·e le 5 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    From the moment you walk into The Manta, it’s stunning. Modernized design with a breathtaking view. A full 180 view. Our meal was perfectly prepared, the staff was so gracious and kind. Our favorite dishes: chocolate clam with ginger, no chocolate, just the outside looks like chocolate but delicious. The melon with a leche, yuzu and slight peppermint sauce, so refreshing and an ample serving enough for 2 people. The Korean bbq chicken was also delicious and perfectly glazed. A definite for fish lovers, grilled fish with Arbil miso. A 6 star experience for sure. After dinner, go upstairs to the bar to see the view, and enjoy the DJ. The bar is large enough that if you don’t want to hear the DJ, you won’t but we sat close to the DJ as the music was great. Definitely a bar I to enjoy and I believe would be spectacular during the day and at sunset. Will be back here before we leave Cabo.

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  10. Utilisateur d'OpenTable

    Las Vegas

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 3 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    One of the best meals I’ve ever had. Every bite was a treat. We did the 5 course chef meal and all the courses were delightful. You won’t regret it

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FAQ

Le restaurant Manta at The Cape a Thompson Hotel est noté 4,8 étoiles par 1186 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:30


Réservé 10 fois aujourd'hui
Google Map pour Manta at The Cape a Thompson Hotel

Carretera Transpeninsular KM. 5, Misiones del Cabo, 23455 Cabo San Lucas, BCS

Salles

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Cabo San Lucas
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar.–dim. 17:30–23:00
  • Prix
    501 Mex$ et plus
  • Cuisine(s)
    Mexicaine, Japonaise, Péruvienne
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Hotel Valet Parking
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Enrique Olvera / Chef de Cuisine - Abisai Sanchez
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin
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