Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.
  4. District de Columbia
  5. Logan Circle
Mallard Table Lay - Mallard, Washington, DC

Mallard

4.8
4,8
72 avis
De 31 $ à 50 $
Régionale Américaine (contemporaine du Sud)

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 25 fois aujourd'hui
  • Charmant
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table.

Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.



Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Régionale Américaine (contemporaine du Sud), Bar à cocktails, Bar à Vin
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (202) 567-2650
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Hamilton Johnson
  • Quartier
    Logan Circle
  • Rue transversale
    14th Street NW and Rhode Island Ave NW
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Vin

Avis de 72 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,7Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,7Rapport qualité-prix

BruitModéré

72 avis
  1. candy

    Baltimore

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great atmosphere, good was taste and delicious. Service was great.. will definitely be back

    Cet avis est-il utile ?

  2. Al

    Baie de San Fra

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great place to spend a special occasion, or just meeting friends. You can either go dress casual or live it up. The service was friendly and impeccable, and the food was simply outstanding. Everything from first course all the way to the end.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Graham

    Dallas

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our server and food with both fantastic. Went the extra mile and brought us some champagne to kick off the celebration meal!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Simone

    Washington

    3 avis

    VIP
    3.0

    3 avis

    Y est allé·e le 8 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    The menu descriptions were not clear. For example, the duck was described as ‘crispy fried chicken leg’ although it did not have chicken in the duck dish. I think the intent was that the duck was prepared using crispy fried chicken style. The menu did not seem to reflect dishes that were all Southern (e.g. mahi dish, beet salad, steamed burgers). Calling this an American or Contemporary American may be more accurate.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Kenneth

    Caroline du Sud

    36 avis

    5.0

    36 avis

    Y est allé·e le 6 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    I think I have a new favorite restaurant in DC. @mallarddc is Southern cooking at its finest. The chef is from Inman, SC, and started his career in Charleston. He brought those experiences with him to DC and poured them into each of his dishes.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Elizabeth

    Washington

    107 avis

    VIP
    4.0

    107 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    We had a great meal and fabulous service. Musci was a bit too loud in the front dining room, but that is our only negative.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Reese

    Washington

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great new spot, service was amazing and our entrees were delicious

    Cet avis est-il utile ?

  8. Michael

    Washington

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 26 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a great addition to DC’s restaurant scene! The menu is clearly prepared thoughtfully and reflects the chef’s passion! Congratulations Hamilton!!!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Robert

    Washington

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 24 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious food and cocktails. Exceptional service. Highlights include the foie gras French toast and the burger!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Andrew

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 22 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Had a wonderful dinner date here on the 22nd. The fried oysters, beet salad, scallops and the duck were phenomenal. Our server Jeffery was excellent and gave us a wonderful dining experience.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Mallard est noté 4,8 étoiles par 72 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 25 fois aujourd'hui
Google Map pour Mallard

1337 14th St NW, 20005-3610 Washington, DC

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    14th Street NW and Rhode Island Ave NW
  • Quartier
    Logan Circle
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Régionale Américaine (contemporaine du Sud), Bar à cocktails, Bar à Vin
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Hamilton Johnson
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable