Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.
  4. District de Columbia
  5. Logan Circle
Mallard Table Lay - Mallard, Washington, DC

Mallard

4.8
4,8
95 avis
De 31 $ à 50 $
Régionale Américaine (contemporaine du Sud)

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
  • Charmant
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table.

Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.



Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Régionale Américaine (contemporaine du Sud), Bar à cocktails, Bar à Vin
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (202) 567-2650
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Hamilton Johnson
  • Quartier
    Logan Circle
  • Rue transversale
    14th Street NW and Rhode Island Ave NW
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Vin

Avis de 95 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitModéré

95 avis
  1. Zena

    Caroline du Sud

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A five star brunch! Delicious food and cocktails and Reasonably priced. Great service!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Newsha

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Best meal I’ve had in a while . Every meal we had was so delicious. The duck wings & duck entree were amazing.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Sara

    Washington

    18 avis

    VIP
    5.0

    18 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food, service, ambiance was amazing! This was my second visit to Mallard in 3 months. I will definitely be going again.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Thomas

    Washington

    44 avis

    VIP
    4.0

    44 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I thought the found was very good and the mine interesting. Mallard has a nice selection of wines and beers. All and all, it was a pleasant, relaxing meal.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Tom

    Washington

    4 avis

    VIP
    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Mallard has become a regular of mine. The food is quite good, much more imaginative and... inspired compared the previous restaurant in this space. Beer list is fantastic. I am hooked on this Hefeweizen with a hint of ginger that I've never found anywhere else. And reasonably priced ($9 for a sixteen ounce can). Fried Oysters are amazing, and I'm not a big seafood guy. Tried the steak tartare for the first time last night and was very impressed. That and a beer filled me up to the extent that I got dinner to go. My server was excellent, despite having several tables. I want to say her name was Charlotte but can't remember for sure. Highly recommend this place!!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Tracey

    Philadelphie

    9 avis

    VIP
    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic creative menu for both food and drinks. There was nothing that I ate that I didn’t love! I can’t even pick one thing that was my favorite. Can’t wait to eat here again!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Melissa

    Houston

    51 avis

    VIP
    5.0

    51 avis

    Y est allé·e le 9 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was delicious. The ambiance is a Southern perfection.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Jay

    Washington

    4 avis

    VIP
    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 7 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Once again, Chef Hamilton is bringing some of the District’s best flavors to your table, matched with superb service. This restaurant is a must visit for visitors and locals alike!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Lesley

    Los Angeles

    76 avis

    VIP
    5.0

    76 avis

    Y est allé·e le 3 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful food. The BEST Brussels sprouts. My partner, who is suspicious of anything green, devoured them immediately. I adored the onion rings. And the little (I think) pumpkin breads that preceded the meal. We'll be back.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Claudia

    Metro d'Atlanta

    20 avis

    VIP
    5.0

    20 avis

    Y est allé·e le 3 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This place is a hidden gem. Service, food and ambiance impeccable. I'll be back

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Mallard est noté 4,8 étoiles par 95 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
Google Map pour Mallard

1337 14th St NW, 20005-3610 Washington, DC

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    14th Street NW and Rhode Island Ave NW
  • Quartier
    Logan Circle
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Régionale Américaine (contemporaine du Sud), Bar à cocktails, Bar à Vin
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Hamilton Johnson
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable