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Mallard Table Lay - Mallard, Washington, DC

Mallard

4.8
4,8
136 avis
De 31 $ à 50 $
Régionale Américaine (contemporaine du Sud)

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Charmant
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table.

Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.


Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Régionale Américaine (contemporaine du Sud), Bar à cocktails, Bar à Vin
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (202) 567-2650
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Hamilton Johnson
  • Quartier
    Logan Circle
  • Rue transversale
    14th Street NW and Rhode Island Ave NW
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Vin

Expériences

  • Valentine's Day at Mallard!

    95,00 $US par personne

    14 févr. 2025 - 16 févr. 2025
    Love is in the air! Join us for a special Valentine's Day dinner from Friday, February 14th through Sunday, February 16th. Treat your special someone to a romantic evening of Southern-inspired elegance, featuring a 3-course prix fixe menu crafted by Chef Hamilton Johnson for $95 per person.

Avis de 136 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

136 avis
  1. Qianna

    Washington

    18 avis

    5.0

    18 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had an amazing experience! We booked our reservation to celebrate Valentine’s Day. We definitely felt the love and appreciation from the staff. The food was soooo good and beautifully plated. The glassware was so fun and unexpected! We will definitely be back to try the full menu. 10/10 experience

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  2. Ellen

    VIP

    Washington

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was great. Restaurant was super accommodating for a few of us who were gluten-free. Highly recommend.

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  3. Megan

    Washington

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 1 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A really fun take on southern food traditions, from start to finish. I went with a group of four, all with different food preferences, and everyone heartily enjoyed their experience. Of note were the tartare, the duck, the beer list, and the desserts.

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  4. Andrea

    VIP

    Washington

    23 avis

    5.0

    23 avis

    Y est allé·e le 1 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was fabulous especially the foie gras, the duck and overall the southern influences were well done!!

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  5. Peter

    Washington

    22 avis

    5.0

    22 avis

    Y est allé·e le 1 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Crystal is a fabulous waitress- helpful informed and pleasant It was a very pleasant experience.

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  6. Josh

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 31 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Took my friend out for dinner here during Restaurant Week. Loved it! We got the fried oysters, beef tartare, pork cheek, shrimp and grits, Key Lime pie and "cigarettes and coffee" for dessert. My favorite was the shrimp and grits: the grits were soooooooo creamy and the shrimp were massive. Beef tartare was also a standout. Both desserts too. Not too sweet. Would love to go back sometime.

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  7. Temeka

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 31 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing dining experience from a diverse menu with a great selection to a wonderful wine pairing. I especially enjoyed the brussels sprouts and coffee and cigarettes dessert. Both my guest and I said we would both be returning. Thank you to the staff for a wonderful evening!

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  8. Tamia

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 30 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    came here for a solo birthday dinner and my expectations were surpassed! i did the restaurant week menu with the wine pairing and everything worked perfectly together. thank you to the chef for amazing creativity in the menu, the host for sharing in the aquarius joy, and my server amber for making the whole experience seamless and a fun time ! i'll see y'all again soon.

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  9. Christina

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 29 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Would happily go back for the food and service! Couldn’t recommend any more highly.

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  10. Jade

    Philadelphie

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le 29 janvier 2025

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service and decor was outstanding. Mains were a bit one note and felt like they could use some acid to cut through some of the heavy richness. Loved the Virginia ham tartine. Both desserts were fantastic.

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FAQ

Le restaurant Mallard est noté 4,8 étoiles par 136 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Mallard

1337 14th St NW, 20005-3610 Washington, DC

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    14th Street NW and Rhode Island Ave NW
  • Quartier
    Logan Circle
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–22:00 dim. 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Régionale Américaine (contemporaine du Sud), Bar à cocktails, Bar à Vin
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Hamilton Johnson
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Vin
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