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- 4,7Plats
- 4,6Service
- 4,6Atmosphère
- 4,3Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
Chef de cuisine : Julio Hernandez
D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Grinding and pressing heirloom corn tortillas are the specialty of chef Julio Hernandez, who caught the attention of Bon Appétit and a James Beard Award nom with the lime green food truck that shot him to fame. Now at a permanent location in The Gulch, you can score Hernandez's beloved birria plus all-new dishes featuring several types of mole and Southern-inflected takes on Mexican fare, like grits served with salsa and tostadas.
100,00 $US par personne
Prépayé
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Bruit • Modéré
Nashville
Innovant
Nashville
Innovant
Tim
Nashville
2 avis
2 avis
Y est allé·e il y a 1 jour
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Shannon
Chicago
1 avis
1 avis
Y est allé·e le il y a 2 jours
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Jack
Nashville
7 avis
7 avis
Y est allé·e le il y a 6 jours
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Stephanie
New York
10 avis
10 avis
Y est allé·e le 17 novembre 2024
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Elizabeth
Est du Tennesse
34 avis
34 avis
Y est allé·e le 17 novembre 2024
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shari
Nashville
18 avis
18 avis
Y est allé·e le 17 novembre 2024
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Utilisateur d'OpenTable
Nashville
2 avis
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Y est allé·e le 17 novembre 2024
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jeff
Nashville
1 avis
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Y est allé·e le 16 novembre 2024
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Arturo
Nashville
7 avis
7 avis
Y est allé·e le 16 novembre 2024
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JASON
Nashville
24 avis