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- 4,7Plats
- 4,7Service
- 4,6Atmosphère
- 4,4Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
Chef de cuisine : Julio Hernandez
D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Grinding and pressing heirloom corn tortillas are the specialty of chef Julio Hernandez, who caught the attention of Bon Appétit and a James Beard Award nom with the lime green food truck that shot him to fame. Now at a permanent location in The Gulch, you can score Hernandez's beloved birria plus all-new dishes featuring several types of mole and Southern-inflected takes on Mexican fare, like grits served with salsa and tostadas.
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Bruit • Modéré
Nashville
Innovant
Nashville
Innovant
Thomas
Los Angeles
6 avis
6 avis
Y est allé·e aujourd'hui
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Leonora
VIPEst du Tennesse
10 avis
10 avis
Y est allé·e il y a 1 jour
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Grant
Nashville
1 avis
1 avis
Y est allé·e il y a 1 jour
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Phillip
VIPNashville
7 avis
7 avis
Y est allé·e le il y a 7 jours
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Khloe
Nashville
1 avis
1 avis
Y est allé·e le 14 décembre 2024
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Michael
New York
4 avis
4 avis
Y est allé·e le 14 décembre 2024
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Daniel
México
22 avis
22 avis
Y est allé·e le 14 décembre 2024
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Sapna
Metro d'Atlanta
14 avis