Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon
  4. Portland
  5. Portland S.-O.
Lilia Comedor, Portland, OR

Lilia Comedor

4.8
4,8
347 avis
50 $ et plus
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 4 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.

Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.
Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Américaine, Mexicaine Contemporaine
  • Heures d'ouverture
    mer–dim 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (541) 900-5836
  • Moyens de paiement
    Carte Blanche, Carte Eurochèque, Chèque Gourmet, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Juan Gomez
  • Installations pour l'événement privé
    Please reach out to olivia@republicapdx.com for private event inquiries!
  • Contact pour l'événement privé
    our Private Event Coordinator: (541) 900-5836
  • Quartier
    Portland S.-O.
  • Rue transversale
    On S Moody Ave, 1 block N. of the South Waterfront Lower Tram Terminal.
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    S Moody & Gibbs
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Chef's Counter

    90,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Join us at the chef's counter for a tasting menu experience delivered by Chef Juan. You will get to taste every dish on the menu for the week. The menu changes every week so you will always have something new!

Avis de 347 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Portland / Orégon

    Innovant

  • Portland

    Innovant

347 avis
  1. CarolF

    VIP

    Portland

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I rarely give a rating of 10 for a restaurant and they are consistently a 10! 

    Cet avis est-il utile ?

  2. Sally

    Portland

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Fabulous food - every dish! Service was perfectly timed and the recommended water be pairings were spot on

    Cet avis est-il utile ?

  3. John

    VIP

    West Palm Beach

    30 avis

    5.0

    30 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was our best meal at this always wonderful restaurant. The prawn starter was beautiful to see and delicious. The second course, a "sopa", was so very tasty. And the pork main was melt in your mouth good. Oh, and the drinks were to of the world great. Can't wait to return for another visit!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Shannon

    Phoenix

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Really great experience, innovative menu, and accommodating staff. They were very understanding of dietary restrictions and made great substitutions when needed. Fun to watch the chef interact with customers and his team throughout the night.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Angela

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    This is a wonderful restaurant with lovely food, beautifully presented. It is on the expensive side so perfect for a special occasion. My one gripe is that there isn’t a phone number on the website and the open table phone number is not in service.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Jeffrey

    Philadelphie

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fabulous as always. Inventful and delicious. I would go weekly if I could.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Melinda

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was one of the best meals I’ve ever had in Portland. Even better than my last meal at Republica. Exceptional!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Kirk

    Portland

    14 avis

    5.0

    14 avis

    Y est allé·e le 7 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The most exciting restaurant in Portland at the moment. Chef Juan comes up with new ways to elevate and expand classic dishes each week; as well as coming up with startling good and mind and mouth engaging new creations. Wife Sam’s baking and desserts are also not to be missed. The whole brigade is firing on all pistons.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Kit

    Portland

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 7 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I enjoy Chef Juan's descriptions of what you are about to consume. He not only tells you about the food but also where they are sourced. This is a delightful part of the meal. Stella's amazing tequila sour with egg white foam was so delicious that we had three each.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Teri

    Dallas

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 6 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was an amazing way to start off our trip to Portland. If given the opportunity, snag a res and enjoy whatever menu the chef and co creates for the week! We opted to sit at the chef counter, which was a great way to see the dishes finished and chat with the chef. Every dish we feasted on was artfully prepared and exquisite in taste. Though the standouts were the huitlacoche/brussels/black garlic dish, pork collar/cabbage/hominy, and the chilaquiles. The huitlacoche provided a Ratatouille moment where I was reminded of my childhood. The flavors and textures were intricate, but the bean mousse was phenomenal. It packed so much flavor, despite how airy it was. I also never realized that charred Brussels sprouts could pair so well with a Mexican inspired dish. The pork collar/cabbage dish was almost a deconstructed pozole. The amount of texture the dish lacked was insane and despite its heat, I couldn’t stop eating the sauce! The housemade chips were the perfect vessel for that dish. I don’t usually enjoy chilaquiles, but this dish blew that previous notion up. The flavors, the spice, and how well they paired together is something I’ll never forget. The desserts were both perfect, with the fromage blanc being extremely light and airy. The before from the wait staff to the kitchen/chef made this experience one for the books and I’m thankful to have had the opportunity to try this place. Love that they work with local sources for ingredients. Like I said, if able to, this place is a must try!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Lilia Comedor est noté 4,8 étoiles par 347 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 4 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Lilia Comedor

3159 S Moody Ave, 97239 Portland, OR

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    On S Moody Ave, 1 block N. of the South Waterfront Lower Tram Terminal.
  • Quartier
    Portland S.-O.
  • Heures d'ouverture
    mer–dim 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Américaine, Mexicaine Contemporaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    S Moody & Gibbs
  • Moyens de paiement
    Carte Blanche, Carte Eurochèque, Chèque Gourmet, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Juan Gomez
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (541) 900-5836
  • Installations pour l'événement privé
    Please reach out to olivia@republicapdx.com for private event inquiries!
  • Contact pour l'événement privé
    our Private Event Coordinator: (541) 900-5836
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable