Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon
  4. Portland
  5. Portland S.-O.
Lilia Comedor, Portland, OR

Lilia Comedor

4.8
4,8
331 avis
50 $ et plus
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2+ personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Innovant
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.

Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Américaine, Mexicaine Contemporaine
  • Heures d'ouverture
    mer–dim 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (541) 900-5836
  • Moyens de paiement
    Carte Blanche, Carte Eurochèque, Chèque Gourmet, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Juan Gomez
  • Installations pour l'événement privé
    Please reach out to olivia@republicapdx.com for private event inquiries!
  • Contact pour l'événement privé
    our Private Event Coordinator: (541) 900-5836
  • Quartier
    Portland S.-O.
  • Rue transversale
    On S Moody Ave, 1 block N. of the South Waterfront Lower Tram Terminal.
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    S Moody & Gibbs
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Chef's Counter

    90,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Join us at the chef's counter for a tasting menu experience delivered by Chef Juan. You will get to taste every dish on the menu for the week. The menu changes every week so you will always have something new!

Avis de 331 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Portland / Orégon

    Innovant

  • Portland

    Innovant

331 avis
  1. Mindy

    Portland

    22 avis

    VIP
    5.0

    22 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Am amazing meal as always. The food is crazy creative and always delicious. This is one of Portlands gems!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Kathleen

    Portland

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    So disappointed! We have been here several times and had an awesome experience with food that make you say "how did they do this???" We had 3 entrees this visit and the best one was the sheep milk dressing on the chicory salad and they were pretty stingy with the amount. The two large entrees were barely edible. One was a very crispy hard taquito with mushroom and potato filling that had no flavor and a few spoonfuls of crab on top. The combo was disconnected. The other entree was meatballs on polenta with a very spicy "mole like" sauce. It overpowered the mild polenta and the meatballs were bland. This is not the review I would expect to write for any restaurant in this group but my husband and I were extremely surprised at the decrease in quality. Our server mentioned that the chef had left at half shift to "spend time with his family" on a Saturday night. I doubt this impacted the experience but it is worth noting. I'm not sure whether we will give them another try but I hope this isn't going to be others experience.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Annie

    Portland

    1 avis

    VIP
    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Such a delightful experience. The food was incredible and the service as well. We’ll definitely be back.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Debby

    Portland

    22 avis

    VIP
    4.0

    22 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    The food was wonderful, but extremely expensive! The portions are also very small.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Douglas

    Hawaii

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Incredible, creative dishes. Now #1 on my list of Portland restaurants.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Ashton

    Austin

    17 avis

    5.0

    17 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious, hyper local, seasonal food. I love and at the same time dislike that their menu is constantly changing because it means likely never having the same dish twice. Service is fabulous, highly recommend the chef’s counter experience.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Jeffry

    México

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 15 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This restaurant serves food unlike any other. A modernist thoughtful take on restated Mexican flavors and textures. Well informed staff make careful recommendations on both food and wine pairing choices. Excellent value. This was our third experience and each time the menu has been different and reflected the best of seasonally available ingredients and flavors. Will happily be returning.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Keith

    Palm Springs

    12 avis

    4.0

    12 avis

    Y est allé·e le 11 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Carintas was outstanding. NY steak was OK. Tuna was good. Oysters were excellent.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Jeff

    Côte centrale

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le 10 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    We dined on the entire menu and very much enjoyed the experience. Very unique combinations of flavors and textures ranging from oysters seasoned with a phenomenal citrus to cured ahi that was a favorite at the table to pork in a spicy sauce. Fun vibe, friendly wait staff, unusual cocktails - highly recommend!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Utilisateur d'OpenTable

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 9 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Incredible dinner one of the best in portland. Chefs tasting was amazing

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Lilia Comedor est noté 4,8 étoiles par 331 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2+ personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Lilia Comedor

3159 S Moody Ave, 97239 Portland, OR

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    On S Moody Ave, 1 block N. of the South Waterfront Lower Tram Terminal.
  • Quartier
    Portland S.-O.
  • Heures d'ouverture
    mer–dim 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Américaine, Mexicaine Contemporaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    S Moody & Gibbs
  • Moyens de paiement
    Carte Blanche, Carte Eurochèque, Chèque Gourmet, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Juan Gomez
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (541) 900-5836
  • Installations pour l'événement privé
    Please reach out to olivia@republicapdx.com for private event inquiries!
  • Contact pour l'événement privé
    our Private Event Coordinator: (541) 900-5836
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable