Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon
  4. Portland
  5. Portland S.-O.
Lilia Comedor, Portland, OR

Lilia Comedor

4.8
4,8
310 avis
50 $ et plus
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 35 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Innovant
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.

Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Américaine, Mexicaine Contemporaine
  • Heures d'ouverture
    mer–dim 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (541) 900-5836
  • Moyens de paiement
    Carte Blanche, Carte Eurochèque, Chèque Gourmet, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Juan Gomez
  • Installations pour l'événement privé
    Please reach out to olivia@republicapdx.com for private event inquiries!
  • Contact pour l'événement privé
    our Private Event Coordinator: (541) 900-5836
  • Quartier
    Portland S.-O.
  • Rue transversale
    On S Moody Ave, 1 block N. of the South Waterfront Lower Tram Terminal.
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    S Moody & Gibbs
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Chef's Counter

    90,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Join us at the chef's counter for a tasting menu experience delivered by Chef Juan. You will get to taste every dish on the menu for the week. The menu changes every week so you will always have something new!

Avis de 310 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Portland / Orégon

    Innovant

  • Portland

    Innovant

310 avis
  1. Jennifer

    Portland

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food is special. The storytelling behind it is filled with heart. It's the best in pdx.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Max

    Portland

    7 avis

    VIP
    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our favorite restaurant. Amazing food, wonderful people, and sensational drinks. Worth every penny and then some.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Delene

    Baie de San Fra

    187 avis

    VIP
    5.0

    187 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Could not be better!!! One of best meals ever. Sit at the chef’s counter — altho’ a non-stop whirlwind of activity, Chef Juan is delighted to talk to/educate you. Excellent value for what you get & extremely reasonable, fun wine pairings as well. Menu changes weekly — if we lived in Portland, we’d be regulars.

    Cet avis est-il utile ?

  4. natalie

    Portland

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 7 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The tasting menu once again blew us away! Visually gorgeous, thoughtful, local, seasonal, delicious, creative food, desserts and cocktails, taboot! Always a memorable meal that we’ll talk about until our next visit to Lilia.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Kim

    Portland

    42 avis

    3.0

    42 avis

    Y est allé·e le 6 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    It's a very limited menu (8 items) but it was very good and the presentation was beautiful. Service was a little slow. They never asked if we wanted more drinks after our first round. Corkage fee is $30. 21% gratuity included.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Chris

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 4 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent chef’s table experience. Our 6 course meal was delicious, creative, and beautiful. We were able to watch the chef finish and present each dish, and enjoy his precise description of each course. He also shared his passion for cooking with us and personal and restaurant history. Overall, a wonderful evening.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Shaun

    Philadelphie

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Nice atmosphere. Attentive host and delicious main course options.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Bill

    Portland

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Great food. Great value. A bit noisy, not a lot of ambiance. Service was a bit scattered between two servers. Suspect they were short a server.

    Cet avis est-il utile ?

  9. ScottM

    Baie de San Fra

    4 avis

    4.0

    4 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    I’d love to give partial stars here, probably closer to 4.5 because I really had a great and fun experience and appreciate what Chef Juan and the team are doing. Using very local, seasonal ingredients and the kitchen as a test lab of sorts, where the menu changes weekly. The result? You get to see and taste their talents in real time. This creates a unique experience, but ultimately the dishes themselves aren’t perfected. I think that’s cool, but also hard to give 5 full stars for. I’d absolutely recommend giving the tasting experience a try. It’s fun. The mixologist, Josh kept us entertained and was cooking up some really unique cocktails. I especially enjoyed his corn-centric take on an Old Fashioned, sweetened with Nixta. Our favorite dish was the opener, a compressed melon over labneh with tons of texture and unique flavor. From there, each dish felt like it was missing one thing. Certainly not offensively. But noticeably, they felt experimental. The fish and lengua courses needed texture variety (read soft throughout). The diplomat (1st dessert course) cookie was really hard and the final streusel would have benefited from more of the farmer’s market star: peaches. Again, I totally appreciate the concept of the weekly variety. But it comes at the expense of each dish feeling fully realized. Go & go with an open mind.

    Cet avis est-il utile ?

  10. José & Stephanie

    Portland

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 27 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was amazing in the staff was fantastic. I will gladly come back again and again

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Lilia Comedor est noté 4,8 étoiles par 310 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 35 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Lilia Comedor

3159 S Moody Ave, 97239 Portland, OR

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    On S Moody Ave, 1 block N. of the South Waterfront Lower Tram Terminal.
  • Quartier
    Portland S.-O.
  • Heures d'ouverture
    mer–dim 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Américaine, Mexicaine Contemporaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    S Moody & Gibbs
  • Moyens de paiement
    Carte Blanche, Carte Eurochèque, Chèque Gourmet, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Juan Gomez
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (541) 900-5836
  • Installations pour l'événement privé
    Please reach out to olivia@republicapdx.com for private event inquiries!
  • Contact pour l'événement privé
    our Private Event Coordinator: (541) 900-5836
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable