HORS D’OEUVRES / APPETIZERS
TARTE à L’OIGNON
Onion tart, goat cheese, espellete
RAVIOLES D’ÉPINARDS de RICOTTA et PARMESAN
Spinach ricotta parmesan raviolis, thyme sauce
TARTARE de SAUMON
Salmon crudo, lemon, taro, cucumber
ASSIETTE de CHARCUTERIE, ASSORTIES
Charcuterie plates & condiments, crostinis
SOUPE et SALADES
SOUPE DE MÄIS
Corn soup
SALADE de PETITE LAITUE
Little Gem salad, pickled onion, parmesan, olive oil
PLATS / MEAT & FISH
ROULADE de POULET FERMIER
Farm chicken roulade, white bean ragu, shishito
BAVETTE de BOEUF GRILLÉ
Grilled flap steak 8 oz., béarnaise sauce
LES MOULES MARINIERES
Steamed mussels, shallot, garlic cream sauce
SAUMON RÔTI
Roasted Salmon, ratatouille, olives
FROMAGES / CHEESES
FONDUE de FROMAGE de CHÈVRE
Warm goat cheese, honey, pink peppercorn
ASSIÈTTE de FROMAGES ASSORTIS
Chef’s selection cheese plates, nuts, fruits, honey
GARNITURES / SIDES
HARICOT VERTS
French green beans, garlic
RATATOUILLE
Eggplant, zucchini, garlic, tomato, basil
BAGUETTE et BEURRE
French Baguette and butter
LES SUCRÉS / DESSERTS
LE CAFÉ LIEGEOIS
Coffee Ice cream, Chantilly, espresso syrup
ŒUFS a LA NEIGE
Floating island, anglaise sauce, caramel
LA MOUSSE au CHOCOLAT AMER
70% dark chocolate mousse, tuile
LE CHOIX de SORBETS / CRÈME GLACÉE
Choice of Sorbets / Ice Cream