Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
  1. Accueil
  2. Canada
  3. Vancouver / Colombie-Britannique
  4. Vancouver
  5. Centre-ville
Le Crocodile, Vancouver, BC
Perle rare

Le Crocodile

51 CAD et plus
Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Prochaine disponibilité

Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?

Réservé 30 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • Chic
For over four decades, Le Crocodile has been a cornerstone of culinary excellence in the heart of Vancouver. As the torch passes from one generation to the next, we embark on an exciting new chapter under the guidance of our visionary chef, Rob Feenie.
Step into our newly redesigned space, where warmth and nostalgia blend seamlessly with contemporary flair. The ambiance exudes the timeless elegance of Art Deco, creating an inviting atmosphere that feels both familiar and exhilaratingly new.
At Le Crocodile by Rob Feenie, we are committed to preserving the essence of the dining experience you have grown to love while embracing the evolution of taste and style. Join us as we continue to write the next chapter of our storied history, one unforgettable meal at a time.

For groups of 6 and more please email us at info@lecrocodilerestaurant.com

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Chef Rob Feenie

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Cette icône de la gastronomie française éblouit les Vancouvérois depuis 1983. Le chef légendaire Michel Jacob a passé le flambeau à son ami et gagnant d'Iron Chef America, Rob Feenie, en 2024. Feenie continue de célébrer les origines françaises du restaurant tout en y incorporant certaines de ses racines de la côte ouest. Attendez-vous à une sole désossée à même la table dans un beurre blanc aux herbes, à un steak tartare et à d'autres classiques servis dans une élégante salle à manger nappée de blanc.

Salles

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    51 CAD et plus
  • Cuisine(s)
    Française
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu., dim. 17:00–22:00 ven., sam. 17:00–23:00 Déjeuner mar.–ven. 11:30–14:00
  • Dress code
    Veste de préférence
  • Parking details
    Stationnement public

Expériences

  • Chef Tasting Menu

    120,00 $CA par personne

    Prépayé

    Plusieurs dates disponibles
    Indulge in a culinary journey with our exclusive Tasting Menu; every course showcases the finest ingredients, from exquisite appetizers to decadent desserts. The menu is subject to change based on seasonal ingredients. Amuse Bouche Appetizer Scallop Crudo chili lime dressing, avocado, cucumber, rice crisps Mid Course Lightly Smoked Trout sturgeon caviar, trout roe, beurre nantais Choice of Main Sake Maple Marinated Sablefish seasonal mushrooms, koji butter sauce, yukon gold Grilled Veal Medallions classic le crocodile morel sauce Herb Crusted Lamb Saddle vadouvan spiced squash, farro verde, beets, mint jus Dessert Key Lime Chiboust coconut sorbet, meringue, caramelized pineapple
    Chef Tasting Menu photo
  • Choucroute Garnie à L’Alsacienne

    110,00 $CA par personne

    Prépayé

    25 mars 2025 - 26 mars 2025
    Le Crocodile by Rob Feenie invites guests to experience Choucroute Garnie à L’Alsacienne, a beloved Alsatian tradition featuring the classic sauerkraut dish. Available exclusively for two nights only, on March 25th and 26th, 2025, this special five-course menu is a signature of Alsace. Choucroute garnie is a hearty, celebratory dish traditionally enjoyed in wine taverns, featuring sauerkraut, Riesling, and a selection of cured and slow-cooked meats. Choucroute Garnie à L’Alsacienne Menu Foie Gras Terrine Ice wine jelly, brioche Duck Consommé Bruin with black truffle and shaved frozen foie Choucroute Garnie au Riesling Sauerkraut with pork meat Sorbet Poire William Pear William sorbet Beignets aux Pommes et à la Cannelle Crème anglaise, glace vanille
    Choucroute Garnie à L’Alsacienne photo

Avis de 414 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Vancouver

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Vancouver

    Adapté aux occasions spéciales

414 avis
  1. SteveA

    Vancouver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Shared tuna, foie gras and burrata appetizer. Had confit duck. All were tremendous!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Arlene

    Vancouver

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Dining at Le Crocodile reminds me of lunches in the South of France. The salads, the duck confit and the desserts are outstanding.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Ainur

    Vancouver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Loved the food and experience. Service was very nice and friendly. To me, the place would elevate guests experience if there was live music. It was pretty noisy to chat. And there’s no view or no intriguing interior design to look at.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Roop

    VIP

    Vancouver

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    One of the best meals I’ve ever had. Tasting menu. Start to finish phenomenal. 

    Cet avis est-il utile ?

  5. WendyH

    VIP

    Vancouver

    14 avis

    3.0

    14 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    After decades of going, we are sorry that two of our favourite things- foie gras brûlée and shoe string potatoes from the old Le Crocodile - are no longer on the menu. Of 3 things, french onion soup, crab pasta and wagyu beef burger with foie gras , only the burger impressed. The crab was overly fishy, the soup a bit too greasy. The restaurant is lovely but needs some softening - blinds/curtains. The street view isn’t pretty.

    Cet avis est-il utile ?

  6. YvrS

    Vancouver

    12 avis

    2.0

    12 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Food was nothing special. The blue fin tuna was good but then you can get that from Japanese restaurant. Service was not personable. And I can’t believe they need to charge bread?? Certainly not going back.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Morgan

    VIP

    Vancouver

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was amazing and the service was outstanding, thank you for accommodating and making our celebration special

    Cet avis est-il utile ?

  8. Gerald

    VIP

    Vancouver

    14 avis

    4.0

    14 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We looked forward to celebrating our anniversary with an amazing meal with wine pairings. This was our first time to Le Crocodile since the change in ownership. Overall the expereince was good, but did not wow us. Food was prepared well and wine was okay. I was surprised how fish/seafood dominate the meal was. I ordered the veal as my main, and that was the only land protein on the menu. My wife had the sable fish, so no land based protien for her. Service was excellent, but the food was not memorable enough to cause me to rush back.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Utilisateur d'OpenTable

    Vancouver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service was fantastic and loved the food. Can’t wait to come back

    Cet avis est-il utile ?

  10. Alan

    VIP

    Vancouver

    4 avis

    4.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Food was good (really enjoyed the smoked trout in the tasting menu) and service was excellent. We had a fun time out with friends. Can always count on Le Crocodile to provide the right atmosphere to entertain guests.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Le Crocodile est noté 4,7 étoiles par 414 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Prochaine disponibilité

Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?

Réservé 30 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Le Crocodile

100-909 Burrard St, V6Z 2N2 Vancouver, BC

Salles

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    51 CAD et plus
  • Cuisine(s)
    Française
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu., dim. 17:00–22:00 ven., sam. 17:00–23:00 Déjeuner mar.–ven. 11:30–14:00
  • Dress code
    Veste de préférence
  • Parking details
    Stationnement public
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable