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Le Coq, San Diego, CA
Perle rare

Le Coq

50 $ et plus
Française contemporaine

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2 personnes
22:30
Réservé 55 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Animé
  • Tendance
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Tara Monsod

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : The latest hotspot from powerhouse restaurant group Puffer Malarkey Collective, Le Coq is where you go for modern takes on French classics with SoCal and Asian influences. James Beard Award-nominated chef Tara Monsod dazzles with standout dishes like a duck l’orange with tamarind puree, kumquat, and chicory. Original exposed brick walls in the historic 1930s building, red velvet booths, and lush plants add to the swanky Parisian vibe.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française contemporaine, Française, Grillade
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar.–jeu., dim. 17:00–21:00 ven. 17:00–22:00 Bar mar.–jeu., dim. 17:00–00:00 ven., sam. 17:00–01:00
  • Numéro de téléphone
    (858) 427-1500
  • Site internet
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Quartier
    La Jolla
  • Infos de stationnement
    Voiturier/Valet
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Vin

Expériences

  • Les Enfants du Marché x Le Coq

    25,00 $US par personne

    Prépayé

    13 oct. 2024 - 14 oct. 2024
    Straight from the heart of Paris, we’re thrilled to welcome our friends from Les Enfants du Marché to Le Coq for a special two-night collaboration. Savor an exclusive à la carte menu at the bar, paired with crafted drinks and DJ-spun vibes. Sunday, October 13th, 5:00-8:00pm Monday, October 14th, 5:00-8:00pm Before opening Le Coq, Executive Chef Tara Monsod traveled to Paris for R&D and staged at Les Enfants du Marché, an avant-garde dining counter nestled in the iconic Marché des Enfants Rouges, famed for natural wines and innovative cuisine. You might even recognize them from an Action Bronson episode on YouTube. A $25 non-refundable deposit is required to secure your reservation. This amount will be credited toward your final bill.
    Les Enfants du Marché x Le Coq photo

Avis de 184 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.3
4,3 d'après les évaluations récentes
  • 4,3Plats
  • 4,5Service
  • 4,5Atmosphère
  • 3,7Rapport qualité-prix

BruitModéré

184 avis
  1. George

    Oklahoma City

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely fantastic. Hands down one of the best dining experiences I’ve ever had

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  2. Gina

    San Diego

    6 avis

    VIP
    3.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Aesthetically it’s a pretty restaurant and bar. Service was good. Food for price was a no for us. The flavors were not bad but nothing memorable or amazing,definitely a one and done for us.

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  3. Nicholas

    San Diego

    4 avis

    4.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Service was great and the food was fine but all our food came out cold. The onion tart, the creamed spinach, and the mushrooms were all cold. A little disappointing honestly.

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  4. Bernie

    San Diego

    69 avis

    5.0

    69 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The food was great our server Savannah was very nice a little noisy for us 

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  5. Vivian

    Baltimore

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My latest obsession. Everything is such a vibe. Not only is the food wonderful, but feels like you’re getting an experience of being in a 70s French restaurant having the time of your life. Terrific bread service, best chicken liver mousse I’ve ever had. Duck is exceptional. Happiness is effortless at le coq.

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  6. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fabulous! Space is beautiful and the food is delicious. Team super attentive and professional! A must!

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  7. TianaL

    San Diego

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Incredible service and hospitality. Beautiful interior that feels French mid century industrial, sexy. We’ll be back for the baguette, sweetbreads, tuna tartare, onion tart, and everything else we wanted to but didn’t have enough room. There’s no other place like it in San Diego.

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  8. ChristineB

    San Diego

    13 avis

    VIP
    4.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Fantastic ambiance, solid service, lovely food. I would love to go back just to sit at the bar for cocktails and frites.

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  9. William

    Baie de San Fra

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service and atmosphere was fantastic. The duck was super unbalanced, over sweet and lukewarm. Chicken liver mousse was recommended but did not meet expectations. Oily and just lacking any distinctive flavor. Loved the steak and frites and the chicken skin butter with baguette. Overall I’d not recommend especially given the cost. Animae next time.

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  10. Roger

    San Diego

    8 avis

    VIP
    3.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Love the decor, atmosphere, and service. The drinks were great. But the food was off. I appreciate the chef trying to put a twist on familiar dishes or flavors, but those twists rarely worked. We had an onion tart that was a take on French onion soup. The cheese, onion, and short rib filling was tasty, but the crust had too much nutmeg(?) or five spice(?) and it overpowered the whole dish. There was a similar note in the au poivre sauce on our steak frites. Something fragrant threw off the sauce. I’m hopeful the kitchen can dial it in. May try to revisit in six months.

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FAQ

Le restaurant Le Coq est noté 4,3 étoiles par 184 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
22:30
Réservé 55 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Le Coq

7837 Herschel Ave, 92037-4408 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Quartier
    La Jolla
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar.–jeu., dim. 17:00–21:00 ven. 17:00–22:00 Bar mar.–jeu., dim. 17:00–00:00 ven., sam. 17:00–01:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française contemporaine, Française, Grillade
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Infos de stationnement
    Voiturier/Valet
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Vin
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