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Le Coq, San Diego, CA
Perle rare

Le Coq

50 $ et plus
Française contemporaine

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2 personnes
19:00
Réservé 49 fois aujourd'hui

À propos de ce restaurant

  • Adapté aux occasions spéciales
  • Tendance
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Tara Monsod

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Le Coq est le dernier établissement en date des restaurants à succès du groupe Puffer Malarkey Collective. On y trouve des versions revisitées de classiques français aux influences de la Californie du Sud et de l'Asie. La cheffe Tara Monsod, nommée au James Beard Award, impressionne avec des plats remarquables comme le canard à l'orange accompagné de purée de tamarin, de kumquat et de chicorée. Les murs en briques apparentes de ce bâtiment historique des années 1930, les banquettes en velours rouge et les plantes luxuriantes confèrent au restaurant une atmosphère parisienne sophistiquée.

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française contemporaine, Française, Grillade
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar.–jeu., dim. 17:00–21:00 ven. 17:00–22:00 Bar mar.–jeu., dim. 17:00–00:00 ven., sam. 17:00–01:00
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa

Avis de 414 client·e·s

Avis sur le restaurant Le Coq de personnes qui y ont mangé. Basés sur les notes récentes.

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

414 avis
  1. Kaye

    San Diego7 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing experience. Food and service both top notch. Will definitely come back.

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  2. Tom

    Scranton3 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wednesday night chicken special to die for. Great option. Also had the mussels and onion tart. Every looks great

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  3. Kathleen VIP

    San Diego26 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Loved it!! Great food, service and really enjoyed the lively atmosphere. The basque cheesecake was unbelievable. And you have to get the baguette.

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  4. Clara

    San Diego4 avis

    3.0

    Y est allé·e le 7 mars 2025

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 2
    Noisy restaurant and only half full on a Thursday evening at 7. The food was good, 'though not outstanding. The menu was quite limited. Presentation was definitely poor an unimaginative.

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  5. Carina

    San Diego1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 3 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We went for our anniversary and the service was spectacular! Our waiter went above and beyond and had a very charismatic personality. We went on a Sunday night and it was not as busy so it felt very intimate and we were able to enjoy the ambience a little more. Their food is really good and their deserts left me wanting seconds.

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  6. DeniseG

    San Diego1 avis

    3.0

    Y est allé·e le 3 mars 2025

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Baguette was a disappointment not at all like we’ve had in Paris we order steak frites and it was cold service was terrible and it was not busy had to keep flagging the guy over to order drinks and wi e

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  7. Sasha VIP

    Baie de San Fra3 avis

    2.0

    Y est allé·e le 2 mars 2025

    1. Global 2
    2. Plats 4
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    Service was chaotic…everything from hostesses, bartenders, and waitstaff seemed inexperienced and lacked care and interest. Food was okay to good. Not worth going back

    3 personnes ont trouvé cet avis utile

  8. Utilisateur d'OpenTable

    San Diego6 avis

    5.0

    Y est allé·e le 1 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service was excellent, food was delicious, we had great time.

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  9. AlmaV

    San Diego2 avis

    5.0

    Y est allé·e le 1 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a great experience with our waitress. Very sweet and attentive.

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  10. Sue VIP

    San Diego13 avis

    5.0

    Y est allé·e le 1 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a wonderful dinner at Le Coq. The interior is beautiful. The service was outstanding, and the food was delicious. We loved the baguette - they make them just the way I like best, crunchy on the outside and a bit chewy inside, and the butter was sooo good. I want to buy some of that butter. Steak frites was excellent as was the lamb, and a large portion. Also loved the tuna tartare, interesting combination - I’d never had it served with a cream sauce. Definitely also recommend the Pomme Darphin - crispy on the outside, melt in your mouth shredded potatoes on the inside. We were celebrating 3 birthdays, and the staff took excellent care of us. We will definitely look forward to going back.

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FAQ

Le restaurant Le Coq est noté 4,5 étoiles par 414 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 49 fois aujourd'hui
Google Map pour Le Coq

7837 Herschel Ave, 92037-4408 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française contemporaine, Française, Grillade
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar.–jeu., dim. 17:00–21:00 ven. 17:00–22:00 Bar mar.–jeu., dim. 17:00–00:00 ven., sam. 17:00–01:00
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
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