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Volaille Race Française, pochée & rôtie  - Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine Westermann, Paris, Ile-de-France

Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine Westermann

4.5
4,5
26 avis
De 31 € à 50 €
Française contemporaine
  • Charmant
  • Innovant
  • Idéal pour les groupes
Au Coq & fils signé par le Chef Antoine Westermann, on vient picorer, jacasser, et célébrer les belles volailles de races anciennes françaises. Une cuisine 100% volaillère et bistronomique pour joyeux becs fins !

On parle ici de races anciennes françaises, de fermiers engagés, de bien-être animal, et d’un Chef militant. Une expérience unique pour les amateurs de viande de volaille : caille, pigeon, pintade, canard, coq, poule, oie & poulet des 4 coins nos terroirs français.

Le Coq & fils de Steakhouse de la volaille. Plus qu’une rôtisserie, c’est une ode à la volaille qui débute avec la multitude de hors d’œuvres à partager.

Nos volailles sont servies au quart, ou entières à partager à deux, trois, quatre et plus, accompagnées d’ail confit, jus, frites maison, purée de pommes de terre au bouillon de volaille, gratin de macaroni. Les ami(e)s végétarien(e)s trouveront leur bonheur dans le choix légumier des hors d’œuvres.

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2 personnes

19:00


Réservé 1 fois aujourd'hui

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Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 € à 50 €
  • Cuisine(s)
    Française contemporaine, Bistro, Poulet rôti
  • Heures d'ouverture
    Tous les jours 12:00–15:00 Tous les jours 19:00–23:00
  • Numéro de téléphone
    01 42 59 82 89
  • Moyens de paiement
    American Express, JCB, Mastercard, Sodexo Card, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef & Propriétaire Antoine Westermann
  • Service traiteur
    Nous intervenons à la demande, à domicile, ou en entreprise pour accompagner tous vos événements. <br />https://lecoq-fils.com/evenements-prives/
  • Installations pour l'événement privé
    Déjeuner, Dîner ou Souper assis jusqu’à 20 personnes - cocktails dînatoires privés jusqu’à 25 personnes.Espace semi privatif - La Table Communale, signature chef Antoine Westermann.Menus disponibles à la demande. Accords mets-vins avec notre sommelier. https://lecoq-fils.com/evenements-prives/
  • Quartier
    Moulin Rouge
  • Rue transversale
    Sacré Coeur, Butte Montmartre, rue d'Orchamps, Abesses, Rue Tholozée...
  • Infos de stationnement
    Stationnement public
  • Métro ou Station
    Métro, lignes : 12 - 13 - 2<br />Bus, lignes : 30 - 54 - 68 - 74 - 80 - 95
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bière, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Livraison, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Vin, Zone de fumage extérieur

Avis de 26 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,5Service
  • 4,4Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

26 avis
  1. Utilisateur d'OpenTable

    Washington

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 20 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Excellent team, excellent food and awesome chef! I would highly recommend this restaurant!
    Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine WestermannA répondu le 24 août 2024
    Thank you so much for your very spontaneous comment. It is very heartwarming for chefs and floor team. Thank you also a behalf of all of us for recommending our restaurant to other OpenTable guests. Be assured that we will stay our course and share the best of Chef Antoine Westermann poultry centric and bistronomic cuisine! Very respectfully from Le Coq & Fils the poultry house team.

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  2. Karen

    Metro d'Atlanta

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 14 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    I read this restaurant serves the best Roasted Chicken in Paris, and I might have to agree! The meal was fabulous. The fact that it’s in Montmartre just adds to the charm! Don’t miss this one if you come to Paris!
    Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine WestermannA répondu le 17 août 2024
    Thanks you so much for your very spontaneous comment. So glad we were at the level of your expectations! We will stay our course, and continue to offer the best heritage poultry you can get. Was our entire pleasure hosting you. Respectfully from our entire Le Coq & fils the Poultry House team

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  3. Utilisateur d'OpenTable

    Chicago

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 9 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The best chicken I’ve ever had. And the Mac and cheese is also incredible. Did not know it was possible for chicken to taste this way. Delightful experience. Highly recommend.
    Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine WestermannA répondu le 13 août 2024
    Thank you so much for you incredibly heartwarming comment! So glad you liked Chef Antoine Westermann very special Mac & Cheese recipe, as well as his 100% poultry centric cuisine. As you noticed in the quality of the meat, we do only serve heritage poultry breeds who are raised in a total animal welfare long enough to reach that level of taste. Be assured that we will stay our course, and looking forward hosting you back. Respectfully from our entire Le Coq & fils The poultry house team.

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  4. KateP

    Metro d'Atlanta

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 4 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was the best roast chicken I have ever had and I’ll take a trip back to Paris just to have it again!
    Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine WestermannA répondu le 8 août 2024
    Dear KateP what an honor, your review is so heartwarming for our entire Le Coq & fils The poultry house team! Be assured that we will stay our course and continue to share at its highest level the poultry centric & bistrnomic cuisine of Chef Antoine Westermann. Looking forward hosting you back. Respectfully!

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  5. James

    Virginie

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 29 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Celebratory dinner with coworkers was excellent. Impeccable service and timing.
    Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine WestermannA répondu le 2 août 2024
    Dear James thank you so much for your comment so glad you had a great experience with our poultry centric bistronomic cuisine of Chef Antoine Westermann. Be assured that we will stay that course and make our guests have the best experience with us ! Respectfully from our entire team Le Coq & fils The Poultry House

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  6. Utilisateur d'OpenTable

    Edimbourg

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 22 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The waiter was so kind and helpful and was extremely polite when we struggled to speak in French. He even assisted us in picking a nice wine to go with our meal. The food arrived quickly after ordering and was fresh and perfectly seasoned. Even the side dishes were very generous sizes! The prices were cheaper than expected considering the standard of the restaurant and the bill was a pleasant surprise considering how much we had ordered. The restaurant itself is stunning and I look forward to travelling back to France so I can go for dinner in this restaurant again. The restaurant is also a short walk from the Moulin Rouge.
    Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine WestermannA répondu le 2 août 2024
    Thank you so so much for your very supportive and heartwarming note. So glad you notice our commitment to the best of the best products not only for poultry but also for eggs, herbs, pasta and so on, each ingredient matters to us and you can notice in the taste of each hors d'œuvres sides, and poultry of course. We are already looking forward hosting you back ! Respectfully from our entire Le Coq & fils team.

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  7. BalletDancerLondon

    Londres

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 26 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was a labour of love. You feel warmth, energy and pride from everyone from the maitre d' to the chefs.
    Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine WestermannA répondu le 29 mai 2024
    Dear BalletDancerLondon, what an incredibly heartwarming comment! This is really what we expect to share everyday, it is our DNA and our purpose to make our guests getswhat Le Coq & fils The poultry house is about. Food from the best origin, Chef Antoine Westermann very emotional cuisine, and a team that is very much loving his "house" . So so thrilled you liked it. Respectfully from all of us;

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  8. Utilisateur d'OpenTable

    Toronto

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 19 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful staff and the food is divine. We enjoy the dishes and ended up eating twice at this restaurant.
    Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine WestermannA répondu le 23 mai 2024
    Thank you so so much for this very heartwarming comment and rate! So so glad you liked your both experiences with us, be assured that we will stay that course and continue to make our guests happy with Chef Antoine Westermann poultry centric cuisine. Respectfully for our entire Le Coq & fils The poultry house team.

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  9. MarkC

    Washington

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 12 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious food and wonderful service! A gem in the heart of Montmartre!
    Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine WestermannA répondu le 15 mai 2024
    Dear MarkC thank you so so much for your spontaneous comment and rate! Was our entire pleasure hosting you. So glad that you liked our poultry centric bistronomic cuisine of Chef Antoine Westermann. Be assured that we will stay the course! Respectfully from our entire Le Coq & fils Team.

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  10. Utilisateur d'OpenTable

    Dallas

    16 avis

    VIP
    1.0

    16 avis

    Y est allé·e le 27 avril 2024

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Reservation was accepted but when our family arrived there were no tables and our family had to leave because they could not or would not accommodate us. After traveling all day internationally and first time in Paris this was a great disappointment. It cost us $70 to take a cab here and we were left out on a dark street in the rain waiting 25 minutes for a car to pick us back up. Very rude experience they put our family in danger without a care. No food is that good.
    Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine WestermannA répondu le 5 mai 2024
    Thank you for sharing this very sad experience with us... Hospitality is running in the veines of each member of our Le Coq & Fils the Poultry House team, not willing to accommodate you is just impossible. Something went wrong here, we never saw your reservation on Open Table, although we check at least 6 times a day! We are so so sorry, and as well disappointed. You crossed all Paris to join us, and our restaurant was already fully booked. Please keep in touch with us, give us a chance to make it up to you. This is not who we are... Our entire team is apologizing here, with all our respect.

    1 personne a trouvé cet avis utile

FAQ

Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine Westermann propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au 01 42 59 82 89.

Le restaurant Le Coq & Fils - The Poultry House - Chef Antoine Westermann est noté 4,5 étoiles par 26 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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2 personnes

19:00


Réservé 1 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

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98 Rue Lepic, 75018 Paris, Ile-de-France

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Sacré Coeur, Butte Montmartre, rue d'Orchamps, Abesses, Rue Tholozée...
  • Quartier
    Moulin Rouge
  • Heures d'ouverture
    Tous les jours 12:00–15:00 Tous les jours 19:00–23:00
  • Prix
    De 31 € à 50 €
  • Cuisine(s)
    Française contemporaine, Bistro, Poulet rôti
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Stationnement public
  • Métro ou Station
    Métro, lignes : 12 - 13 - 2Bus, lignes : 30 - 54 - 68 - 74 - 80 - 95
  • Moyens de paiement
    American Express, JCB, Mastercard, Sodexo Card, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef & Propriétaire Antoine Westermann
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bière, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Livraison, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Vin, Zone de fumage extérieur
  • Numéro de téléphone
    01 42 59 82 89
  • Service traiteur
    Nous intervenons à la demande, à domicile, ou en entreprise pour accompagner tous vos événements. <br />https://lecoq-fils.com/evenements-prives/
  • Installations pour l'événement privé
    Déjeuner, Dîner ou Souper assis jusqu’à 20 personnes - cocktails dînatoires privés jusqu’à 25 personnes.Espace semi privatif - La Table Communale, signature chef Antoine Westermann.Menus disponibles à la demande. Accords mets-vins avec notre sommelier. https://lecoq-fils.com/evenements-prives/
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