Le Bon Nosh
4.5
402 avis
De 31 $ à 50 $
De la ferme à la table
Effectuer une réservation
2 personnes
30 déc. 2024
19:00
Des expériences sont disponibles.
- Charmant
- Adapté aux occasions spéciales
- Parfait pour le brunch
Salles
Informations supplémentaires
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)De la ferme à la table, Française, Méditerranée
- Heures d'ouverturePetit-déjeuner mar.–ven. 08:00–11:00 Brunch sam. 08:00–15:00 dim. 09:00–15:00 Déjeuner mar.–ven. 11:00–15:00 Dîner mar.–sam. 17:30–22:00 dim. 17:30–21:00
- Numéro de téléphone(404) 835-2007
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue décontractée
- Chef de cuisineForough Vakili
- Service traiteurPlease reach out to our team at events@lebonnosh.com for more information.
- Installations pour l'événement privéOur private dining room is the ideal setting for your next meeting or function. This intimate space is designed to provide an elevated experience. For larger celebrations that require flexibility, Le Bon Nosh is available for buy-outs. Please reach out to our team at events@lebonnosh.com for more information.
- QuartierBuckhead
- Rue transversaleLocated on the corner of Irby Avenue and Paces Ferry Place
- Parking detailsStationnement privé
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Vin
Expériences
January Cooking Class
130,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 23 janv. 202518:30Start the new year with an unforgettable culinary experience! Join Chef Forough for an interactive evening where you’ll create a seasonal meal from scratch. Enjoy a three-course dining experience, complete with a complimentary glass of champagne to toast the occasion. Seats are limited—reserve your spot today!New Year's Eve Prix Fixe Dinner
130,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 31 déc. 2024Ring in the New Year at Le Bon Nosh! Chef Forough is preparing an artfully crafted French prix fixe menu inspired by holiday delights alongside live music & a tarot card reader Tickets include a five-course dinner + glass of champagne. Menu -Caviar & Crème Fraîche with House Made Chips -Carrot-Ginger Velouté, Lobster, & Apple or Brie en Croûte, Pear, & Endive Salad -Truffle Risotto, Mushrooms, Crispy Sunchokes, & Aged Parmesan or Poached Halibut, Champagne Beurre Blanc, Swiss Chard, & Puy Lentils or Chatel Farm Grass-Fed Filet, Green Peppercorn Jus, Charred Broccolini, & Pommes Dauphinoise -Assorted Cheeses with Chutney, & Fruit Bread -Vanilla Semifreddo, Plum Compote, Caramelized Almonds or Dark Chocolate Tart, Salted Caramel, Hazelnuts
Plats populaires
Avis de 402 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
4.5
- 4,4Plats
- 4,3Service
- 4,6Atmosphère
- 4,1Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré