Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Utah
  4. Salt Lake City
  5. Holladay / Midvale / Sandy / Union
La Caille Restaurant, Sandy, UT

La Caille Restaurant

4.4
4,4
2371 avis
50 $ et plus
Française contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 20 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Charmant
Le restaurant La Caille est la première expérience gastronomique de luxe de l'Utah. Situé sur une propriété de 8 hectares parmi les plus convoitées de Salt Lake, le Little Cottonwood Canyon, La Caille offre une vue à couper le souffle, des jardins bien entretenus, les rivières du canyon, des vignobles luxuriants, des sentiers de briques sinueux et un authentique décor français. L'établissement est un château dont la construction est inspirée de la France du 18e siècle. Vous pourrez dîner dans l'une des trois salles à manger uniques et, pendant les mois d'été, sur une des trois terrasses spectaculaires. La Caille a reçu la mention Four-Diamond de l'AAA douze ans d'affilée, et son menu français contemporain, de même que son service, lui ont valu des éloges à l'échelle nationale. La Caille est également un restaurant de destination pour les amateurs de vin, proposant plus de 850 sélections, ainsi qu'une importante liste de spiritueux et de cocktails inspirés.

Commande en livraison ou à emporter

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim 10:00–14:00 Souper mar–sam 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (801) 942-1751
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Billy Sotelo
  • Installations pour l'événement privé
    La Caille specializes in well-executed corporate events, spectacular weddings and perfect private parties from 15 - 500 people. We look forward to creating a unique event that will exceed your expectations. Please contact us to start planning your next gathering!
  • Contact pour l'événement privé
    Event Coordinator: (801) 937-6921
  • Quartier
    Holladay / Midvale / Sandy / Union
  • Rue transversale
    9565 S Wasatch Blvd
  • Parking details
    Valet is provided.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Vin

Expériences

  • Christmas Eve Dinner 2024

    0,00 $US - 170,00 $US par personne

    Seulement 24 déc. 2024
    Join us at La Caille for Christmas Evening Dinner with 5 courses of heartwarming holiday selections.

Avis de 2 371 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.4
4,4 d'après les évaluations récentes
  • 4,3Plats
  • 4,5Service
  • 4,6Atmosphère
  • 3,9Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Utah

    Romantique

  • Salt Lake City

    Romantique

  • Salt Lake City

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

2 371 avis
  1. Amy

    Utah

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Great experience at La Caille. Food was next level- really good. We had a wonderful waitress. The service to start was a tad slow in getting us drinks and sparkling water. We had to wait a solid 20 minutes before we had our drinks. But that was the o my hiccup with the rest of the night being fabulous! Cocktails were delish. Looks like they’ve renovated and we were in a new section instead of the older more traditional house part. Have to say we preferred the old ambience. The new section was bright and stark by comparison. But overall night was great and we will be back for sure. The Christmas lights outside are a must see! Five star night.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Kim

    Louisiane

    13 avis

    4.0

    13 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Had the seafood stew and steak. Steak was okay but under seasoned (could have used more salt and pepper) but everything is overpriced for the quality. The charcuterie and bacon appetizers are great. Drinks are good, but not the best we’ve had. Spent about $460 for 4 people. Expansion doesn’t match their original design, which is unfortunate but can request to sit in the original dining which is very much worth the wait!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Dustin

    Utah

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 4
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Many changes to the menu and not for the better. Lacks richness and flavor food had for years. Seems dedicated to strange offerings and more health minded. Not sure why the change. French onion soup before was famous, not clear what this is being served today. Not very good. Had filet mignon, it was fine. Experimental desserts that remind you of breakfast food, had the chai something. Not the meal I’ve grown to know over many years and visits to this beautiful iconic restaurant.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Utilisateur d'OpenTable

    VIP

    Hawaii

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 2
    The fillet was tasty however it was cold. The service was very good however the facilities under construction, and you are paying premium prices for the setting, but the place smells like sewer as they are replacing a sewer line and redoing a road outside. The restaurant is not what it used to be, and they are charging premium prices For the same setting and the same service.

    Cet avis est-il utile ?

  5. james

    Utah

    2 avis

    2.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    We had a reservation, but waited for 10-15 minutes for a table even though there were plenty of open tables. I know this is a French restaurant, but the portions were comically small. The lobster bisque had one small piece of rubbery lobster that they plopped in the bowl before pouring in the bisque and the duck was hard to even cut through. At times I thought the server had forgotten about us and I had to flag her down to take our order. Overall a disappointing experience. For that price point I expected much more.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  6. Abigail

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Loved our evening here! We did a wine tasting and dinner. We particularly loved the salads and maple glazed bacon. The complimentary palate cleansing sorbet, sweet at the end truly made dinner an experience!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Valerie

    Utah

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Upscale fine dining, great to celebrate significant events.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Scott

    Metro d'Atlanta

    5 avis

    3.0

    5 avis

    Y est allé·e le 14 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 1
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Table of 5 patrons. 4 out of 5 ordered either the Filet or cowboy ribeye. Waitress was very attentive to how we wanted our steaks cooked. Stated they could even dial in a temp between rare and medium rare. The steaks were served closer to medium/well. For $125 ribeye and $75 filet all were over cooked. Not even close. Would not repeat a dining experience here…

    1 personne a trouvé cet avis utile

  9. Shane

    Utah

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 10 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great experience. Waitress was amazing. Great pace to the whole meal, great location at the restaurant for our group. Overall everyone enjoyed their food and the restaurant.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Joey

    Utah

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 8 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The service is outstanding! Taler was our main server and she was terrific. The decorations are so beautiful. It was a Santa Sunday so a little loud but we still enjoyed the entire brunch. Would recommend!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

La Caille Restaurant propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (801) 942-1751.

Le restaurant La Caille Restaurant est noté 4,4 étoiles par 2371 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 20 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour La Caille Restaurant

9565 Wasatch Blvd, 84092 Sandy, UT

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    9565 S Wasatch Blvd
  • Quartier
    Holladay / Midvale / Sandy / Union
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim 10:00–14:00 Souper mar–sam 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Française contemporaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Valet is provided.
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Billy Sotelo
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasero extérieur, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (801) 942-1751
  • Installations pour l'événement privé
    La Caille specializes in well-executed corporate events, spectacular weddings and perfect private parties from 15 - 500 people. We look forward to creating a unique event that will exceed your expectations. Please contact us to start planning your next gathering!
  • Contact pour l'événement privé
    Event Coordinator: (801) 937-6921
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable