Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.
  4. District de Columbia
  5. Navy Yard
Kitchen Savages, Washington, DC

Kitchen Savages

4.1
4,1
152 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
23:00
  • Parfait pour le brunch
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Tendance
Coming Soon!

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis, Régionale Américaine (contemporaine du Sud)
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 11:00–23:00 ven 11:00–02:00 sam 09:00–02:00 dim 09:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (202) 931-1782
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Executive Chef Darrell Gaston
  • Service traiteur
    To request a catering for an event, please contact darrell@kitchensavages.com
  • Installations pour l'événement privé
    To host a private event, please contact darrell@kitchensavages.com
  • Quartier
    Navy Yard
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Avis de 152 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.1
4,1 d'après les évaluations récentes
  • 4,1Plats
  • 4Service
  • 4,1Atmosphère
  • 3,8Rapport qualité-prix

BruitModéré

152 avis
  1. Utilisateur d'OpenTable

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 25 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A must try! The food was delicious! Seasoned to perfection! Atmosphere was very nice. I ordered the Jerk Lamb Chops with pasta. Darryl made our experience very personable. Will definitely be back soon.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Andre

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 25 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This is a hidden gem in southeast that had great food, customer service and vibes. The jerk lamb chops are 10/10 with just the right amount of kick and I paired with a blueberry mojito. My date had the ultimate seafood pasta with lobster, shrimp & crab. The signature flavors of rosemary and thyme made it a flavor bomb. We can’t forgot to mention the banana pudding cheesecake and the cognac bread pudding. All in all, great experience with a great story. A must try,

    Cet avis est-il utile ?

  3. MiyeshaC

    Washington

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Great food, owner was very honest about being understaffed and very responsive in spite of that. Will definitely go back!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Deirdre

    Washington

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 29 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This is our 3rd visit to Kitchen Savages. The owner, Durell (sp?), always makes time to stop by and personally check on his customers offering suggestions on menu items. The food appears to be made to order as it always comes out piping hot. If so, there was no discernible notice of wait time. We love the variety of food and the taste is phenomenal. Be sure to order honey blackened salmon and the dessert trio!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Mikiea

    Washington

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 28 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Enjoyed our experience. Food was very tasty but also pricey for the portions …. I got the gumbo shrimp and grits and it tasted a little scorched and only had about 3 andouille sausage in the whole dish a little overpriced for that value. But I would come back and recommend people to it! All in all 8.5 out of 10

    Cet avis est-il utile ?

  6. Darla

    Washington

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le 27 septembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 1
    Food was not that good. I was hungry and didn’t really want to finish my meal. Our waiter was nice. However, the man who greets people walking in with the glasses seem to have a slight attitude.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Utilisateur d'OpenTable

    Metro d'Atlanta

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 22 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We went for Sunday brunch. The only option they have is an unlimited meal for $60 per person. We were hesitate at first but decided to stay. It was worth every penny. You had so many options you didn’t have to choose from off the menu because everything came to the table. Plus the mimosas were unlimited. If you were to go anywhere else, ordering a meal plus maybe two mimosas would have been about the same price. The fried catfish was the first to run out on our table but by the time we blinked our sweet server had another plate on the way! Fantastic food and fantastic service!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Utilisateur d'OpenTable

    Baltimore

    1 avis

    VIP
    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    From start to finish we enjoyed our time here. Service, food and vibe were on point. 10/10 experience! Will definitely be back again!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Celeste

    Washington

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 8 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We ordered the trio starter - crab cake spring rolls, lamb chops and honey glazed wings. For our entrees we had lobster mac&cheese, catfish and grits and shrimp and grits. For dessert we had the cheesecake trio. Everything was fantastic - service was first rate. I will definitely return.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Cathy

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The atmosphere was great, food delicious, and great service.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Kitchen Savages propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (202) 931-1782.

Le restaurant Kitchen Savages est noté 4,1 étoiles par 152 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
23:00

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Kitchen Savages

1211 Good Hope Rd SE, 20020-6907 Washington, DC

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Navy Yard
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 11:00–23:00 ven 11:00–02:00 sam 09:00–02:00 dim 09:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis, Régionale Américaine (contemporaine du Sud)
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Executive Chef Darrell Gaston
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (202) 931-1782
  • Service traiteur
    To request a catering for an event, please contact darrell@kitchensavages.com
  • Installations pour l'événement privé
    To host a private event, please contact darrell@kitchensavages.com
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable