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- 4,7Plats
- 4,5Service
- 4,6Atmosphère
- 4,5Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
Chef de cuisine : Tatsu Aikawa
D'après les éditeur·rices d'OpenTable : When it opened in 2017, this MICHELIN Bib Gourmand quickly racked up accolades—including a spot on Bon Appétit’s best new restaurant list—for chefs Tatsu Aikawa and Takuya Matsumoto’s innovative Japanese izakaya-meets-Texas smokehouse mashup. That looks like smoked chicken wing yakitori, brisket hot pockets, and chili cheese takoyaki chased with beer and whisky in a cozy, wood-lined tavern.
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Bruit • Modéré
Christopher
Houston
2 avis
2 avis
Y est allé·e il y a 1 jour
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Christopher
Dallas
4 avis
4 avis
Y est allé·e le il y a 2 jours
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Epimenio
Austin
1 avis
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Y est allé·e le il y a 2 jours
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Paul
Baie de San Fra
2 avis
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Y est allé·e le il y a 2 jours
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Shirley
VIPHouston
4 avis