Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Petite Italie
Juniper & Ivy, San Diego, CA
Perle rare

Juniper & Ivy

De 31 $ à 50 $
Non-specifiée

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 77 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Animé
Le Juniper & Ivy propose une « cuisine américaine gastronomique avec une touche de la côte est », ainsi que l'explique Richard Blais, chef applaudi par la critique et plus connu en tant que gagnant de l'émission « Top Chef All-Stars » diffusée sur BravoTV. Dans son établissement de San Diego, Blais apporte son approche audacieuse et créative à la cuisine et la gastronomie, soutenu par une équipe d'étoiles de l'art culinaire. D'excellentes cartes des cocktails et des vins, conjuguées à des repas en plein air, une conception très énergique et plus encore, font de Juniper & Ivy l'ultime destination gastronomique de la côte ouest.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Jonathan Kinsella

  • Icône Primé

    MICHELIN Plate

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : This Little Italy mainstay is responsible for upping the neighborhood’s culinary cred. The kitchen takes local fish and ingredients from area farms, then turns them into stunning plates with international flavors like pappardelle with sunchoke stroganoff or albacore tuna crudo with citrus vinaigrette.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Non-specifiée
  • Heures d'ouverture
    lun., mar., jeu., dim. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 269-9036
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    Juniper and Ivy does not have a set catering menu in play at the time. If you are interested in catering or large group take out <br /><br />Please contact - events@juniperandivy.com or ktrelenberg@juniperandivy.com or call 619.487.9627 and we will be happy to work with you to accommodate your groups needs.
  • Installations pour l'événement privé
    Juniper and Ivy has many options for celebrating special occasions big and small, with customizable menus and dedicated staff. Contact ktrelenberg@juniperandivy.com or call 619.487.9627 for a quote.
  • Contact pour l'événement privé
    Kirsten Trelenberg: (619) 487-9627
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Petite Italie
  • Rue transversale
    Located on Kettner Blvd, between Juniper and Ivy cross streets.
  • Parking details
    We offer valet service Tuesday to Sunday
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Expériences

  • NYE Experience

    194,86 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    Kick off the New Year at Juniper & Ivy! Chef Kinsella & our team have developed an inventive NYE 4-course choice-of menu featuring top ingredients from SoCal's best farmers & fishermen. Plus, toast to 2025 at midnight with champagne and a DJ experience. $150/guest +Tax & Gratuity (Children a la carte). Optional sommelier-crafted pairing (for an additional fee).
    NYE Experience photo

Avis de 8 048 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,6Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

8 048 avis
  1. Kate

    VIP

    San Diego

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fabulous meal and wonderful experience. I can’t wait to go back again!!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Sashi

    San Diego

    12 avis

    5.0

    12 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Exceptional service and food--each dish was unique, and had a flavor profile that we had never tasted before. The miso black cod was our favorite. The wagyu bread was 'wow', and the Thai salad burst in our mouth with amazing flavors. The service from those bussing to our server were outstanding. A true gem--we will be back!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Kimiko

    Baie de San Fra

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was an exquisite culinary experience. We thoroughly enjoyed the ambiance of the restaurant. The service was excellent.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Nicole

    Toronto

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Incredible food and wonderful service! I absolutely loved sitting at the counter - got to take in the whole kitchen experience. I will certainly come back any time I’m in San Diego!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Andrea

    Denver

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing food, nice wine selection, very accommodating and fun service. We’d definitely return.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Ruben

    VIP

    San Diego

    27 avis

    2.0

    27 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    This has been a solid establishment for years but it’s drifting away from what once was fine dinning. Service was bleak we had to serve our wine , water was never topped off, and 2 courses came at the same time . Also main course was served while my date was in bathroom- obviously getting cold. The short rib - main dish was very overdone tasted like cardboard with sauce. This is not the first time we experienced this level of disappointment. The attention to details in the menu and ingredients it’s long gone I think it’s time to take a long break.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Donna

    VIP

    Upstate NY

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was one of the best meals we have ever had! The food and presentation was outstanding! Kudos to Chef Kinsella for his unique preparation of classic dishes!
    Juniper & IvyA répondu il y a 3 jours
    Donna, thank you for dining with us at Juniper and Ivy. We are delighted that you enjoyed your exceptional experience, and we appreciate your kind words about Chef Kinsella's culinary talents. Your positive feedback means a great deal to our team, and we look forward to welcoming you back soon.

    Cet avis est-il utile ?

  8. David

    Comté d’Orange

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    The taste of food is alright, but value wise? Definitely not. 160$ for 4 course, I taste a lot of sand in the oysters. I am not a picky person, but for this price, I expect something better. The short rib was good, very creamy sauce. The desert Black Forest cake was pretty creative, but tasted average. Just a cake. If the whole meal is around 100$ I’d say it’s worth it. But 160$/person (no beverages or alcohol ordered) it’s kinda overpriced.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  9. Justin

    VIP

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Best dining experience in Southern California hands down!
    Juniper & IvyA répondu il y a 5 jours
    Thank you for your kind words, Justin. We are thrilled to hear that you had an exceptional dining experience with us, and we look forward to welcoming you back to Juniper and Ivy soon.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Anne

    San Diego

    7 avis

    3.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 5
    Food was pricy but delicious and unique. Went early and had to wait for our reservation even though it was almost empty. Food came out quickly but our waiter didn’t come over for 40-45 minutes. Wanted more wine and dessert but waited too long so got dessert somewhere else. The rest of the staff was excellent.

    1 personne a trouvé cet avis utile

FAQ

Le restaurant Juniper & Ivy est noté 4,7 étoiles par 8048 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 77 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Juniper & Ivy

2228 Kettner Blvd, 92101 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Located on Kettner Blvd, between Juniper and Ivy cross streets.
  • Quartier
    Petite Italie
  • Heures d'ouverture
    lun., mar., jeu., dim. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Non-specifiée
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We offer valet service Tuesday to Sunday
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 269-9036
  • Service traiteur
    Juniper and Ivy does not have a set catering menu in play at the time. If you are interested in catering or large group take out <br /><br />Please contact - events@juniperandivy.com or ktrelenberg@juniperandivy.com or call 619.487.9627 and we will be happy to work with you to accommodate your groups needs.
  • Installations pour l'événement privé
    Juniper and Ivy has many options for celebrating special occasions big and small, with customizable menus and dedicated staff. Contact ktrelenberg@juniperandivy.com or call 619.487.9627 for a quote.
  • Contact pour l'événement privé
    Kirsten Trelenberg: (619) 487-9627
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable