Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Petite Italie
Juniper & Ivy, San Diego, CA
Perle rare

Juniper & Ivy

De 31 $ à 50 $
Non-specifiée

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 85 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Animé
Le Juniper & Ivy propose une « cuisine américaine gastronomique avec une touche de la côte est », ainsi que l'explique Richard Blais, chef applaudi par la critique et plus connu en tant que gagnant de l'émission « Top Chef All-Stars » diffusée sur BravoTV. Dans son établissement de San Diego, Blais apporte son approche audacieuse et créative à la cuisine et la gastronomie, soutenu par une équipe d'étoiles de l'art culinaire. D'excellentes cartes des cocktails et des vins, conjuguées à des repas en plein air, une conception très énergique et plus encore, font de Juniper & Ivy l'ultime destination gastronomique de la côte ouest.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Jonathan Kinsella

  • Icône Primé

    MICHELIN Plate

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : This Little Italy mainstay is responsible for upping the neighborhood’s culinary cred. The kitchen takes local fish and ingredients from area farms, then turns them into stunning plates with international flavors like pappardelle with sunchoke stroganoff or albacore tuna crudo with citrus vinaigrette.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Non-specifiée
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu., dim. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 269-9036
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    Juniper and Ivy does not have a set catering menu in play at the time. If you are interested in catering or large group take out <br /><br />Please contact - events@juniperandivy.com or ktrelenberg@juniperandivy.com or call 619.487.9627 and we will be happy to work with you to accommodate your groups needs.
  • Installations pour l'événement privé
    Juniper and Ivy has many options for celebrating special occasions big and small, with customizable menus and dedicated staff. Contact ktrelenberg@juniperandivy.com or call 619.487.9627 for a quote.
  • Contact pour l'événement privé
    Kirsten Trelenberg: (619) 487-9627
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Petite Italie
  • Rue transversale
    Located on Kettner Blvd, between Juniper and Ivy cross streets.
  • Parking details
    We offer valet service Tuesday to Sunday
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Avis de 8 064 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,6Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

8 064 avis
  1. Mitchell

    San Diego

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Third time and by far the most consistently excellent dining experience we’ve had in San Diego. The sourdough was lovely, especially the butter that came with… the biscuit also had great texture and a lovely sage butter. The baba ganoush plate was great though a little bread heavy and not quite enough BG. Pork belly outstanding on all accounts. The large steak for two was cooked perfectly, though the potato skin on the stuffed potato was a bit oily (probably just needs higher temperature on the oil or a change of oil). We are dessert people (hey Claire Saffitz) so we had the apple pie ice cream, orange creamsicle sorbet, and the “Ferrero Rocher.” All outstanding. Still our favorite celebration spot in SD.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Dana

    VIP

    Dallas

    17 avis

    5.0

    17 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Interesting and diverse menu that delivers on flavor. A real stand out in the San Diego dining scene.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Mariana

    Baie de San Fra

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Las porciones muy pequeñas para el precio del menú de finde año

    Cet avis est-il utile ?

  4. Max

    Munich

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Good food a bit cold temperature in the restaurant.
    Juniper & IvyA répondu il y a 1 jour
    Max, thank you for your visit and feedback. We appreciate your patronage and would be delighted to have you back.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Mario

    Guanajuato

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Muy buena comida La mesera nada amable, prácticamente nos invitó a salir no a quedarnos. Le urgía que nos fuéramos

    Cet avis est-il utile ?

  6. Robert

    San Diego

    21 avis

    4.0

    21 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Excellent NYE EXPERIENCE Food selections, service and pace were perfect and worth the pp charge
    Juniper & IvyA répondu il y a 2 jours
    Robert, thank you for your kind words and for choosing Juniper and Ivy. We are delighted that you enjoyed your New Year's Eve experience with us. Our team takes great pride in providing exceptional service and creating a memorable dining experience for our guests. We look forward to welcoming you back soon.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Suzon

    Montréal

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Good was very good. Service very good but to fast for a New Eve experience meal with wine pairing.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Kris

    VIP

    Los Angeles

    4 avis

    3.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Restaurant wasn’t prepared for the volume. Expect more for $300+ a person.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Kirsten

    San Diego

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 3
    2. Plats 1
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    The atmosphere was beautiful, service was okay. It was a busy night since it was NYE but still slower than what I expected, especially for the “experience” type pricing. Nothing we ate was notably good, not great, I’ve lowered the bar to good. We both sent back our main course. My husband’s duck was cold, and my black cod was flavorless. The waiter didn’t ask us how we wanted our steak when we chose our replacement. It was better than the first things they brought but not at all worth the price. No better than a Friday’s type of steak - and even that has more flavor. I was truly disappointed in the portion sizes and lack of flavor. My husband and I dine regularly at fine restaurants and try incredible menus with renowned chefs. We were utterly disappointed. Would not recommend or return

    Cet avis est-il utile ?

  10. William

    San Diego

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 5
    Spent 500 on 12/31. Food was not good and the server had an attitude. I expected more from this establishment.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Juniper & Ivy est noté 4,6 étoiles par 8064 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 85 fois aujourd'hui
Google Map pour Juniper & Ivy

2228 Kettner Blvd, 92101 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Located on Kettner Blvd, between Juniper and Ivy cross streets.
  • Quartier
    Petite Italie
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu., dim. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Non-specifiée
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We offer valet service Tuesday to Sunday
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 269-9036
  • Service traiteur
    Juniper and Ivy does not have a set catering menu in play at the time. If you are interested in catering or large group take out <br /><br />Please contact - events@juniperandivy.com or ktrelenberg@juniperandivy.com or call 619.487.9627 and we will be happy to work with you to accommodate your groups needs.
  • Installations pour l'événement privé
    Juniper and Ivy has many options for celebrating special occasions big and small, with customizable menus and dedicated staff. Contact ktrelenberg@juniperandivy.com or call 619.487.9627 for a quote.
  • Contact pour l'événement privé
    Kirsten Trelenberg: (619) 487-9627
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable