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San Lorenzo at Hotel Saint Vincent, New Orleans, LA

San Lorenzo at Hotel Saint Vincent

4.7
4,7
830 avis
50 $ et plus
Italienne Moderne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 30 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Parfait pour déguster de bons vins
Our signature, all-day restaurant (named for the patron saint of cooks) is an ode to seasonal Italian cooking with regional New Orleans influences. The timeless design is grand, with lush modern touches and ample outdoor seating on the porch and courtyard.

Menu highlights include seafood, grilled meats, and handmade pasta dishes like Dressed Oysters, Bresaola & Artichokes, Spring Pea Agnolotti, and Bistecca alla Fiorentina.

Please find our full menu here: https://saintvincentnola.com/dining

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Cuisine élégante
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne Moderne, Italienne
  • Heures d'ouverture
    Quotidiennement 17:00–22:00 Quotidiennement 08:00–15:00
  • Numéro de téléphone
    (504) 350-2430
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Laura Collins
  • Service traiteur
    A full-kitchen, private bar, state-of-the-art A/V technology, and ample outdoor seating are available.
  • Installations pour l'événement privé
    Events are welcome in almost every corner of the property.
  • Quartier
    Garden District
  • Rue transversale
    Magazine and Race Streets
  • Infos de stationnement
    Stationnement de l'hôtel
  • Métro ou Station
    11 Magazine Route <br />Stop #175 Magazine at Race Street
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Non-fumeur, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Hatch Chile Harvest Dinner with Chef Eric See

    100,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 20 sept. 2024
    Hotel Saint Vincent and The Boiler Room Supper Series are proud to welcome chef Eric See of Brooklyn’s two-time James Beard Award-nominated restaurant Ursula, to New Orleans. The intimate evening includes a four-course dinner with Eric’s New Mexican-inspired cooking celebrating its star ingredient—freshly-harvested Hatch chiles in season. Menu highlights include Tumbleweed Salad with Roasted Green Chile Vinaigrette, Green Chile Relleno with Sheep's Milk Ricotta and Pork Verde & Pozole Grits, as well as drink offerings including beer, wine, and cocktails featuring LALO Tequila. Seating is limited.

Avis de 830 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,6Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • La Nouvelle-Orléans

    Parfait pour manger en plein air

830 avis
  1. Sam

    Baltimore

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 8 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Michael is an excellent and gregarious server! Lovely experience and good. Will definitely return soon

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  2. Utilisateur d'OpenTable

    Chicago

    10 avis

    VIP
    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely a fantastic experience! For my son’s 21st birthday we surprised him with dinner at San Lorenzo for him and his friends. We were not present. The manager, Jorge was attentive in advance and the pastry chef, Courtney, went out of her way, quite literally, to make a custom cake special for his birthday celebration. He said the cake was perfect and the whole meal outstanding! We could not be happier we chose San Lorenzo for this special celebration!

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  3. Jamie

    Houston

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 1 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing food and atmosphere. My favorite place in town

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  4. John

    Austin

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Great restaurant. We will keep going back. MML does it again.

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  5. Peter

    Louisiane

    35 avis

    VIP
    5.0

    35 avis

    Y est allé·e le 27 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I enjoy this establishment, as it consistently delivers excellent food, drinks, and service. Although the prices are a bit high, it's expected from a top restaurant. I had the pork chop, which was cooked perfectly, and my girlfriend had the snapper, which she said was delicious. We also had a side of grilled brocollini. This is one of our favorite places to dine (we are locals).

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  6. Kenny

    Louisiane

    38 avis

    VIP
    5.0

    38 avis

    Y est allé·e le 27 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The Boiler Room dinner was fantastic. The room is cool and intimate. Enjoyed the other diners that participated and Chef Nina was such a happy, glowing personality. The dishes were all unique to New Orleans and very tasty. It was a tie between the pork dish and the Ground beef in Lemongrass. The Vietnamese gin with the Thai basil was an extraordinary drink. We look forward to Chef Nina finding a brick and mortar location so that we can visit soon! Kudos' to the staff as well. Service was efficient and smooth. Everyone was smiling.

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  7. Bruce

    Louisiane

    19 avis

    VIP
    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le 26 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    One of the best Italian places I've been to. Everything was delicious and service was over the top.

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  8. Karen

    Louisiane

    1 avis

    VIP
    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le 25 août 2024

    1. Global 1
    2. Plats 4
    3. Service 1
    4. Atmosphère 2
    Service was terrible. It took an hour to seat us.

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  9. Gwenesta

    Grand Boston

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 23 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was a repeat for dinner for our party. Wanted to expose the family to this culinary experience. You remembered our wedding Anniversary and what a surprise for us! The service , food and experience was awesome! The anniversary remembrance was beyond amazing! Thank you so much for a truly superb evening!

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  10. Josée

    Vancouver

    3 avis

    2.0

    3 avis

    Y est allé·e le 20 août 2024

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Notre serveuse Dominique était gentille, mais n’avait aucune idée du service des vins et du service en général. Chaque fois qu’une nouvelle assiette arrivait, la précédente n’avait pas été enlevée. La nourriture était plus qu’ordinaire. Nous ne recommandons pas.

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FAQ

Le restaurant San Lorenzo at Hotel Saint Vincent est noté 4,7 étoiles par 830 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 30 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour San Lorenzo at Hotel Saint Vincent

1507 Magazine St, 70130-4723 New Orleans, LA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Magazine and Race Streets
  • Quartier
    Garden District
  • Heures d'ouverture
    Quotidiennement 17:00–22:00 Quotidiennement 08:00–15:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne Moderne, Italienne
  • Atmosphère
    Cuisine élégante
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Stationnement de l'hôtel
  • Métro ou Station
    11 Magazine Route Stop #175 Magazine at Race Street
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Laura Collins
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Non-fumeur, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (504) 350-2430
  • Service traiteur
    A full-kitchen, private bar, state-of-the-art A/V technology, and ample outdoor seating are available.
  • Installations pour l'événement privé
    Events are welcome in almost every corner of the property.
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