Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Canada
  3. Provinces de l'Atlantique
  4. Nouveau-Brunswick
  5. Caraquet
Hotel Paulin, West Caraquet, NB

Hotel Paulin

4.7
4,7
3 avis
51 CAD et plus
Canadienne contemporaine
  • Romantique
  • Innovant
  • Adapté aux occasions spéciales
All reservations must be confirmed by phone 24 hours in advance. The hotel is open year round, providing customized packages and personalized services offered up by the innkeepers themselves. With an ever-changing menu, Chef/owner Karen Mersereau and partner, Gerard Paulin, 3rd generation owner, offer farm to table cuisine using fresh-local, wild foods from New Brunswick. Karen offers chef-guided culinary vacations, food & wine tours, cooking classes where guests forage for wild foods later to be used for dinner. A fully licensed dining room and sommelier-selected wines are all features of this hotel. In-room spa services and private meeting spaces make this property a perfect venue for romance, weddings, special events and meetings.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    51 CAD et plus
  • Cuisine(s)
    Canadienne contemporaine, Française Canadienne, Internationale
  • Heures d'ouverture
    Tous les jours 18:30–22:00
  • Numéro de téléphone
    (506) 727-8988
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Karen Mersereau
  • Service traiteur
    Tapas, petites bouchées, light meals and full Chef Tasting Dinners. You can order by the platter , by the bite or select from customized menus. <br />
  • Installations pour l'événement privé
    Perfect for private group venues of 6 to 50 persons. Ideal for small intimate weddings, corporate meetings and private dinners. All menus are customized to meet guest requirements. Groups of 6 to 10 require 24-48 hrs notice. Larger groups require at least 1 week's notice.
  • Contact pour l'événement privé
    Karen Mersereau: (506) 727-8988
  • Quartier
    Caraquet
  • Parking details
    Stationnement de l'hôtel
  • Public transit
    Private Charters and landing strip close by. Air Canada flights arrive twice daily 50 minutes from hotel. Shuttle and limousine service available by advanced reservation.
  • Renseignements supplémentaires :
    Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Carte d'origine fermière, Non-fumeur, Salle privée, Vin

Avis des clients

Évaluation globale (notes et avis)

4.7
4,7 d'après toutes les évaluations
  • 5Plats
  • 4,7Service
  • 5Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

3 avis
  1. RichardB

    Montréal

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 21 août 2018

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Marvellous dinner experience! I booked on Open Table after seeing some positive reviews. I was impressed the next morning, when chef (and co-operator of the hotel) Karen called me to go over menu options and my preferences. When I showed up at the appointed time, I learned from the server/host Anthony that I would be the only dinner guest. Which meant that I had exceptional, warm, thoughtful service. Began in the lounge with a glass of wine (well-selected wine list); moved on to the charming dining room to eat. Meal began with a cold gazpacho-type soup, slightly piquant with some shrimp. Went on at a comfortable pace to the main course: locally-farmed Arctic char, stuffed with smoked salmon; sautéed scallops; roasted potatoes and veg. Dessert of sponge cake with peaches and local blueberries, with a dollop of ice cream. Best meal in Caraquet! Highly recommended.

    Cet avis est-il utile ?

  2. ClaudetteDanL

    Provinces de l'Atlantique

    4 avis

    4.0

    4 avis

    Y est allé·e le 21 juillet 2017

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Karen did an excellent job with our meal. Very memorable evening.

    Cet avis est-il utile ?

  3. kmr140616

    Chicago

    13 avis

    VIP
    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le 7 juin 2016

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Found this restaurant by chance burning a business trip. The food was prepared to order and made form the freshes ingredients. The owners are also the chef and service staff. WOuld highly recommend, but not if you are in a hurry. Made for a very relaxing evening.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Hotel Paulin est noté 4,7 étoiles par 3 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Google Map pour Hotel Paulin

143 Boulevard St-Pierre, E1W 1B6 West Caraquet, NB

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Caraquet
  • Heures d'ouverture
    Tous les jours 18:30–22:00
  • Prix
    51 CAD et plus
  • Cuisine(s)
    Canadienne contemporaine, Française Canadienne, Internationale
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement de l'hôtel
  • Public transit
    Private Charters and landing strip close by. Air Canada flights arrive twice daily 50 minutes from hotel. Shuttle and limousine service available by advanced reservation.
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Karen Mersereau
  • Renseignements supplémentaires :
    Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Carte d'origine fermière, Non-fumeur, Salle privée, Vin
  • Numéro de téléphone
    (506) 727-8988
  • Service traiteur
    Tapas, petites bouchées, light meals and full Chef Tasting Dinners. You can order by the platter , by the bite or select from customized menus. <br />
  • Installations pour l'événement privé
    Perfect for private group venues of 6 to 50 persons. Ideal for small intimate weddings, corporate meetings and private dinners. All menus are customized to meet guest requirements. Groups of 6 to 10 require 24-48 hrs notice. Larger groups require at least 1 week's notice.
  • Contact pour l'événement privé
    Karen Mersereau: (506) 727-8988
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable