Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.
  4. Banlieue de Maryland – DC
  5. Chesapeake Beach
Hook & Vine, North Beach, MD

Hook & Vine

4.7
4,7
838 avis
De 31 $ à 50 $
du Sud des États-Unis

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 8 fois aujourd'hui
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • La perle du quartier
  • Parfait pour manger en plein air
Outdoor seating on porch available for reservation. Other outdoor tables are first come and waitlist. Dogs are not allowed on porch. If you are bringing a dog, there is a new policy issued through health department. Last seating one hour before close
Hook and Vine is a neighborhood restaurant in North Beach, MD that provides a comfortable escape from the day with good food, good drinks, and good company.
I dreamt of a place that I could share my love of food and drinks with the community. With many years in the industry, I started planning my dream restaurant. I found the perfect place near the Chesapeake Bay in North Beach, Maryland.
The family-oriented atmosphere and warm welcome will be a fun and delicious destination for everyone. Home away from home!
Southern coastal cuisine with a focus on fresh seafood, bacon, bourbon, and wine. Menu inspired by the community - choose a new favorite dish each visit. Local beer on tap; delicious cocktails; and not your average wine list.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    du Sud des États-Unis, Américaine, Bar à Vin
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 11:30–21:00 ven, sam 11:30–22:00 dim 14:00–21:00 Brunch dim 10:00–14:00
  • Numéro de téléphone
    (443) 964-5488
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Jason Wood
  • Service traiteur
    Catering packages are available - please call for more information.
  • Installations pour l'événement privé
    Contact Monica Daley by email at monica@hookandvine.com to further discuss your private event. You can also reach her at 443-964-5488.
  • Quartier
    Chesapeake Beach
  • Parking details
    There is street parking as well as free public parking lots.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Happy Hour, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin, Zone de fumage extérieur

Avis de 838 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitModéré

838 avis
  1. Laura

    Baie de San Fra

    28 avis

    VIP
    4.0

    28 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    The food was well prepared. Appreciated that there were some vegan options on the menu. Good variety of items from salads and veg dishes to shrimp and seafood to burgers. The reason for 4 not 5 is a service pet peeve of dirty dishes and silverware from first course not being bussed even though water and beverages refilled and not even when main dish was brought. Lots of people working hard and hustling bringing things, but leaving tables empty handed. It's that one aspect that keeps it for me being top-notch service/ambiance. But overall good food, friendly service, creative bar, nice wines, beers, and non alcoholic beverages.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Teri

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 4 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Will go again for sure! Been twice now since visiting the state of MD. 👍

    Cet avis est-il utile ?

  3. Julian

    New York

    5 avis

    VIP
    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 3 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Traveled from Pennsylvania to visit with my sister (lives in the area). It was worth the trip and an experience for both of us. Our server(s) Monica and Kelly went beyond the call of duty! I was informed by the choices for gluten-free meals (Monica). As for the dessert, I had the flourless chocolate cake, a delightful bite through and through. My sister, enjoyed her blueberry… Overall, the pleasant, warm and welcoming! I highly recommend a visit there; I (we) will be BACK!!! THANK you H and V!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Kelli

    Baltimore

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 1 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Definitely a go to restaurant for us! The food and service have been consistently wonderful! It's a fun, festive, friendly restaurant. Great food, fun drinks. Great for date night, or out with friends. Great value as well.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  5. Doug

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We love H&V. Monica and her staff make it an incredibly warm and friendly environment. And the food is fantastic!

    1 personne a trouvé cet avis utile

  6. Pamela

    Utah

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Food was delicious. Service was good. Will definitely return.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  7. Jim

    Los Angeles

    6 avis

    4.0

    6 avis

    Y est allé·e le 15 octobre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Crab cakes were good. My wife loved the Shrimp ‘n Grits. Our server, Andrew, went above and beyond to ensure everything was to our liking.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  8. Richard

    Washington

    1 avis

    VIP
    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 13 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Hook and Vine is finer than a frogs hair split 4 ways…

    Cet avis est-il utile ?

  9. phryne

    Washington

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le 4 octobre 2024

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Very unpleasant experience. I've been a regular since the day Hook & Vine opened. Abby RUINED my Anniversary dinner with my wife. Abby was extraordinarily rude. Her behavior was unprovoked and reprehensible. The server we had blew off Abby's behavior by saying, "She's young." No, she's just rude. Didn't bother getting a manager. We just left.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Kelli

    Baltimore

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 3 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic, attentive service. Excellent food! Hook & Vine never disappoints!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Hook & Vine propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (443) 964-5488.

Le restaurant Hook & Vine est noté 4,7 étoiles par 838 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 8 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Hook & Vine

4114 7th St, 20714 North Beach, MD

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Chesapeake Beach
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 11:30–21:00 ven, sam 11:30–22:00 dim 14:00–21:00 Brunch dim 10:00–14:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    du Sud des États-Unis, Américaine, Bar à Vin
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Parking details
    There is street parking as well as free public parking lots.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Jason Wood
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Happy Hour, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin, Zone de fumage extérieur
  • Numéro de téléphone
    (443) 964-5488
  • Service traiteur
    Catering packages are available - please call for more information.
  • Installations pour l'événement privé
    Contact Monica Daley by email at monica@hookandvine.com to further discuss your private event. You can also reach her at 443-964-5488.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable