Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Raleigh / Durham / Chapel Hill
  4. Raleigh
  5. Cary
Herons, Cary, NC

Herons

4.9
4,9
3084 avis
50 $ et plus
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 18 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Parfait pour déguster de bons vins
Décrit par comme un "joyau culinaire" par le magazine Condé Nast Traveler, le restaurant signature Herons du Umstead Hotel and Spa met en vedette la cuisine américaine raffinée du chef exécutif Steven D. Greene et du chef de cuisine Spencer Thomson. Avec une liste de vins offrant une sélection de plus 1500 vins et composée de plus de 10.000 bouteilles, vous y trouverez assurément le complément parfait pour votre expérience culinaire sophistiquée. À l'intérieur, vous pourrez profiter du cadre élégant et de l'exquise collection d'art, tout comme vous pourrez manger sur la terrasse avec vue panoramique sur le lac. Le bar de l'Umstead propose également une expérience plus décontractée aux convives locaux et aux clients de l'hôtel. Le restaurant Hérons, certifié 5 étoiles par Forbes et 5 diamants AAA, offre le déjeuner et le dîner tous les jours, le brunch du weekend et le souper du lundi au samedi.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun–ven 07:00–10:00 Brunch sam, dim 07:00–13:00 diner lun–ven 11:30–14:00 Souper mar–sam 17:00–20:30
  • Numéro de téléphone
    (919) 447-4200
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Steven Devereaux Greene
  • Service traiteur
    Please contact Kayla Turner of The Umstead Hotel at 919.447.4131 or at kayla.turner@theumstead.com for catering in the Hotel Event Space.
  • Quartier
    Cary
  • Rue transversale
    Harrison Avenue
  • Parking details
    Complimentary valet parking for Herons; self-parking available as well.
  • Animation
    Our sumptuous surroundings are enhanced by live music every day of the week at The Bar and Lounge of The Umstead Hotel and Spa.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin

Expériences

  • Four-Course Prix Fixe Menu

    Plusieurs dates disponibles
    One of only 64 Forbes Five-Star restaurants in the world, Herons is the signature restaurant of The Umstead Hotel and Spa and annually acclaimed among the best restaurants in and around Raleigh, North Carolina. Features a full-view kitchen, a meticulously curated private art collection and floor-to-ceiling window views of the surrounding gardens and grounds.
  • White Truffle Dinner

    552,08 $US par personne

    Prépayé

    5 nov. 2024 - 30 déc. 2024
    Tis the season gourmands across the country wait for, White Truffle season! This rare treat is only available from Autumn through December, and merits a special White Truffle Tasting Menu during the month of December when the truffles are at their peak. Available only in Herons starting November 5th, 2024, the menu showcases the “white diamond of Italy”, balancing the flavors of this rare truffle in with seven courses of carefully selected ingredients, providing a sensory experience unlike any other. Reservations are required. Due to the importing of the truffles, seatings must be purchased a minimum of 72 hours prior to the date of reservation. Seats are $425 plus tax and service charge with wine pairings available for an additional cost.
  • New Year's Eve Dinner

    422,18 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    Ring in 2024 with an exceptional dining experience at Herons, setting the stage for a remarkable year ahead. Savor a luxury five-course tasting menu, showcasing caviar and truffles, expertly crafted by Executive Chef Steven Greene and his talented team, as you embrace the arrival of the New Year. Dinner is $325 plus tax and gratuity, with optional wine pairings for an additional charge offered tableside or as a prepaid option if preferred. Please call us if you have any dietary restrictions or allergies.

Avis de 3 084 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,9Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Raleigh / Durham / Chapel Hill

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Raleigh / Durham / Chapel Hill

    Meilleur service

  • Raleigh / Durham / Chapel Hill

    Meilleure atmosphère

  • Raleigh / Durham / Chapel Hill

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Raleigh / Durham / Chapel Hill

    Romantique

  • Raleigh / Durham / Chapel Hill

    Américaine

  • Raleigh

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Raleigh

    Meilleur service

  • Raleigh

    Meilleure atmosphère

  • Raleigh

    Innovant

  • Raleigh

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Raleigh

    Romantique

  • Raleigh

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

  • Raleigh

    Américaine

3 084 avis
  1. Cherie

    Baie de San Fra

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Abbey our server was wonderful - highly recommend her!! Abbey and the Pastry Chef were the bright spots in a mediocre meal. We are not a fans of the Asian inspired menu (we have been here multiple times and always loved our food before this menu). My Filet was over cooked zero pink (asked for medium). We have many good Asian, Ramen etc restaurants in Cary at much better prices no reason for Heron’s to have an almost exclusively Asian inspired menu which was mediocre in taste. Our Desserts were very very good!!! Sadly won’t be back until the menu changes.

    Cet avis est-il utile ?

  2. David

    VIP

    Asheville

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This is hands down one of the best restaurants in the southeast. Every single dish was perfection.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Kijun

    Grand Boston

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was a wonderful experience. 10/10 for food, service, ambience. Perfect engagement celebration.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Joan

    Raleigh

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 17 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Servers work as a team really well. Excellent food, customer service and ambiance.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Frank

    VIP

    New York

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 15 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The tasting menu with wine pairing was a phenomenal experience, would definitely recommend for celebrating a special occasion.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Michael

    Baltimore

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Loved it. Food was amazing. Can’t wait to go again.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Sara

    VIP

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 14 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Most spectacular dining experience in the South. Every course, every bite was unique and delicious. Amazing service and ambience.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Utilisateur d'OpenTable

    VIP

    Raleigh

    4 avis

    2.0

    4 avis

    Y est allé·e le 13 décembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    We’ve dined at Herons many times before, and were excited about this dinner but left disappointed. Our service was slow (I was left without water for about 15 minutes, our plates weren’t cleared timely, and waitstaff hardly checked on us), and the typically spectacular food was simply not good. Unfortunately, after this experience, I am not inclined to return.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Julie

    Raleigh

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 11 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing, as always!! What a lovely dining experience with outstanding food and service.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Margaret

    Raleigh

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 10 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was an experience we were looking forward to and did not disappoint. It is a lovely place to enjoy a wonderful meal, the staff outstanding and food exceptional. A visit worth repeating.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Herons est noté 4,9 étoiles par 3084 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 18 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Herons

100 Woodland Pond Drive, 27513 Cary, NC

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Harrison Avenue
  • Quartier
    Cary
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun–ven 07:00–10:00 Brunch sam, dim 07:00–13:00 diner lun–ven 11:30–14:00 Souper mar–sam 17:00–20:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Complimentary valet parking for Herons; self-parking available as well.
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Steven Devereaux Greene
  • Animation
    Our sumptuous surroundings are enhanced by live music every day of the week at The Bar and Lounge of The Umstead Hotel and Spa.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (919) 447-4200
  • Service traiteur
    Please contact Kayla Turner of The Umstead Hotel at 919.447.4131 or at kayla.turner@theumstead.com for catering in the Hotel Event Space.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable