Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nord du Michigan / péninsule supérieure
  4. Nord du Michigan
  5. Traverse City
Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.9
4,9
83 avis
30 $ ou moins
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
20:00
Des expériences sont disponibles.
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, Bistro
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mar., mer. 11:30–14:30
  • Numéro de téléphone
    (231) 995-3120
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Quartier
    Traverse City
  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Végane, Vin

Expériences

  • Cocktails and Charcuterie

    39,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    It's cocktail time! Students' knowledge will be tested as they learn experientially at the Cocktails and Charcuterie series at Lobdell's. Sip on small batch cocktails and mocktails served by the Beverage Management class while enjoying sharable appetizers crafted by the Garde Manger students. A wine and beer selection will also be available. Menu includes 2 beverage selections plus a three course sampling of cheeses and assorted charcuterie.

Avis de 83 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 5Atmosphère
  • 4,7Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleure cuisine

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur service

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleure atmosphère

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Innovant

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Idéal pour les groupes

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Sain

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Adapté aux occasions spéciales

  • Nord du Michigan

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan

    Meilleure cuisine

  • Nord du Michigan

    Meilleur service

  • Nord du Michigan

    Meilleure atmosphère

  • Nord du Michigan

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan

    Innovant

  • Nord du Michigan

    Idéal pour les groupes

  • Nord du Michigan

    Sain

  • Nord du Michigan

    Adapté aux occasions spéciales

83 avis
  1. Leslie

    Raleigh

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had such a fun time dining at the charcuterie and cocktail event hosted by Great Lakes Culinary Institute and the students in training in the Beverage Management class. Traverse City is blessed to have such a beautiful culinary Institute that provides its students an outlet for practicing their trade.  Reservations go quickly, so it is hard to get into events, but when you do get in, you will be impressed. 

    Cet avis est-il utile ?

  2. David

    Michigan

    61 avis

    VIP
    4.0

    61 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Appetizer & cocktails special event. The smoked duck is my favorite. Merrill mixes up some great cocktails and this event had eight or so to choose from along with several beers and wines. Students are fun and engaging as they are working on their craft. Worth a try if you can snag a table.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Michelle

    Washington

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had bar seating and we love sitting at the bar. Merrill was fabulous as usual. William, who was new, started out nervous (they are in training), but then once he found his grove, he was chatty and engaging!! We had a GREAT time and they even made an accommodation for a vegetarian! Fabulous!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Ira

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This Cocktails & Charcuterie series is fantastic.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Lisa

    Michigan

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our experience was great service, food and cocktails. The students and staff are kind and attentive!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Jack

    Detroit

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    My first dry Manhattan was very weak. It was clear, you could see through it. The second one was well done. Charcuterie board was not worth it. If each person paid $39, each person should have received their own board. I would have been better off attending by myself.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Don

    Michigan

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lobdell’s Culinary Restaurant has an excellent menu. The entrees are always excellent with great variety.The sandwiches and salads are delightfully presented and always delicious. The Lobdell speciality desert is 5 stars and more. A quiet atmosphere, beautiful view, and friendly staff makes Lobdell’s the best place to eat in Traverse City.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Anne

    Grand Rapids

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a wonderful culinary experience! We had the beef bourgnion, leek tarte, the best ice tea! Attentive and knowledgeable staff. Truly the best restaurant in Traverse City. We will be back! Thank you Courtney for your hospitality!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Doug

    Indiana

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always a great dining experience. Amazing staff and food, spectacular view. Every opportunity to dine at Lobdell's is a privilege to be cherished.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Rebecca

    Michigan

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We enjoy sitting barside for lunch, but wherever we sit the waitstaff are always attentive and well informed. The unique culinary features are well planned out for a variety of taste. The bakery items like the menu features are creative and delicious!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Great Lakes Culinary Institute est noté 4,9 étoiles par 83 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
20:00
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Great Lakes Culinary Institute

715 E Front St, 49686-2619 Traverse City, MI

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Quartier
    Traverse City
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mar., mer. 11:30–14:30
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, Bistro
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable