Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nord du Michigan / péninsule supérieure
  4. Nord du Michigan
  5. Traverse City
Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.8
4,8
97 avis
30 $ ou moins
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 1 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, Bistro
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mar., mer. 11:30–14:30
  • Numéro de téléphone
    (231) 995-3120
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Quartier
    Traverse City
  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Végane, Vin

Expériences

  • World Cusine Lunch- Taste of Lebanon

    35,00 $US par personne

    Seulement 27 févr. 2025
    Enjoy a taste of Lebanon created and served by students in our World Cuisine classes. Lunch consists of 3 courses of shareable plates including a variety of appetizers, main course and dessert for $35 plus tax & gratuity.
  • World Cusine Dinner- Taste of Spain

    55,00 $US par personne

    Seulement 13 mars 2025
    Enjoy a taste of Spain created and served by students in our World Cuisine classes. Dinner consists of 4 courses of shareable plates including a variety of appetizers, soup or salad, main course, dessert, and one glass of wine, beer, or non alcoholic beverage for $55 plus tax & gratuity.
  • World Cusine Lunch- Taste of Spain

    35,00 $US par personne

    Seulement 13 mars 2025
    Enjoy a taste of Spain created and served by students in our World Cuisine classes. Lunch consists of 3 courses of shareable plates including a variety of appetizers, main course and dessert for $35 plus tax & gratuity.

Avis de 97 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,7Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleure atmosphère

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Innovant

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Sain

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Les plus réservés

  • Nord du Michigan

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan

    Meilleure atmosphère

  • Nord du Michigan

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan

    Innovant

  • Nord du Michigan

    Sain

  • Nord du Michigan

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

  • Nord du Michigan

    Les plus réservés

97 avis
  1. Ira

    VIP

    Baie de San Fra

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A fantastic way to support the Great Lakes Culinary Institute and the students while enjoying a terrific meal.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Cathy

    Detroit

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    You can’t beat the creativity of the menu or quality of the food!!!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Betty

    Michigan

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Taste of Italy with fixed menu. Outstanding. Entree perfectly cooked grouper.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Carolyn

    Michigan

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our lunch was amazing. We had a delicious variety of foods and tasty beverages. Our server Danielle was thoughtful and prompt, available but did not hover. The Thai cashew mango salad was a highlight, a symphony of flavors and textures, truly yummy. Don't skip the beverages, they were beautifully paired with the courses and lovely to linger over. We were very relaxed, and delighted with our meal

    Cet avis est-il utile ?

  5. Anne

    Michigan

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We sat at the bar and Merrill was our server. Very personable and efficient. A wonderful experience as always. Food was beautifully presented and delicious

    Cet avis est-il utile ?

  6. Richard

    Iowa

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 5 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As usual, it was a great meal! Wonderful setting, attentive but not overwhelming server, awesome food preparation and presentation. Very enjoyable!!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Denise

    Detroit

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 5 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    First time here, and what a delightful experience. Husband had salmon, with risotto, and I had chicken mushroom pasta. Both dishes were delicious, although the pasta could have been a little hotter.. We were too full for dessert, but took an apple blondie home and enjoyed it thoroughly.

    Cet avis est-il utile ?

  8. NANCY

    VIP

    Seattle

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 4 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As always, the food was excellent. The view is superb and the students and staff do a wonderful job serving you.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Paula

    Detroit

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 4 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Had an amazing lunch. I had the trout which was delicious and was accompanied by shrimp and cheesy grits, the other two diners with me had the chicken and gnocchi and vegetarian pasta. We all loved our meals!

    Cet avis est-il utile ?

  10. David

    VIP

    Michigan

    63 avis

    5.0

    63 avis

    Y est allé·e le 4 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    It's a teaching restaurant, so allow 1 ½ hrs for lunch and more for dinner. Classic choices such as the beef bourguignon entree and the soup of Shredded Chicken with fennel and a hint of star anise were very good. No time today to linger for deserts which are superb. Pastry Chef Megan is a pro. Merrill at the bar always has a fun delicious special drink, plus the standard classic cocktails. It's nice to see they now offer a better range of Non-area wines , as well as local wines to please visitors. Wine choices are 8 or so of both whites and reds. Best view of the bay, even on a very snowy day. Beautiful setting.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Great Lakes Culinary Institute est noté 4,8 étoiles par 97 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 1 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Great Lakes Culinary Institute

715 E Front St, 49686-2619 Traverse City, MI

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Quartier
    Traverse City
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mar., mer. 11:30–14:30
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, Bistro
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable