Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nord du Michigan / péninsule supérieure
  4. Nord du Michigan
  5. Traverse City
Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.9
4,9
72 avis
30 $ ou moins
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Des expériences sont disponibles.
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, Bistro
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mar., mer. 11:30–14:30
  • Numéro de téléphone
    (231) 995-3120
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Quartier
    Traverse City
  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Végane, Vin

Expériences

  • Cocktails and Charcuterie

    39,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    It's cocktail time! Students' knowledge will be tested as they learn experientially at the Cocktails and Charcuterie series at Lobdell's. Sip on small batch cocktails and mocktails served by the Beverage Management class while enjoying sharable appetizers crafted by the Garde Manger students. A wine and beer selection will also be available. Menu includes 2 beverage selections plus a three course sampling of cheeses and assorted charcuterie.

Avis de 72 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 5Atmosphère
  • 4,8Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleure cuisine

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur service

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleure atmosphère

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Innovant

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Idéal pour les groupes

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Sain

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Adapté aux occasions spéciales

  • Nord du Michigan

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan

    Meilleure cuisine

  • Nord du Michigan

    Meilleur service

  • Nord du Michigan

    Meilleure atmosphère

  • Nord du Michigan

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan

    Innovant

  • Nord du Michigan

    Idéal pour les groupes

  • Nord du Michigan

    Sain

  • Nord du Michigan

    Adapté aux occasions spéciales

72 avis
  1. Joan (Jody)

    Michigan

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a beautiful lunch at the Great Lakes Culinary Institute today. The food was top quality and our waitperson, Caroline, was just outstanding.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Margaret

    Michigan

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    We always have a lovely meal here. I enjoyed the trout I had last time more than the chicken gnocchi. Chicken was too dark for me. Wait staff was very pleasant. View was spectacular.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Karen

    Metro d'Atlanta

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful celebration lunch! Everyone remarked how delicious the food was, particularly the soup and entrees. And desserts! Thank you NMC’s Culinary Institute for setting, and meeting, such high standards!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Richard

    Iowa

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 5 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great ambience, attentive staff (and most are students of the trade), food was delicious and well presented.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Eva

    Michigan

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 30 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lobdell's, in our opinion and everyone else who dines there, is outstanding. There is no place to compare. The food, the staff, and the ambience are incredible. The only negative is that it's not open enough hours or days.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Elisabeth

    Michigan

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 30 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The view is lovely. The service was delightful. I especially enjoyed all the attention. Lots of eye contact and careful listening. Affordable fine dining!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Carole

    Michigan

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le 29 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    We usually love the food, but we didn’t love either soup. The turkey sandwich was better than the blt. Service was fine, but not exceptionally friendly like it usually is. We will try the entrees next time.
    Great Lakes Culinary InstituteA répondu le 2 novembre 2024
    Thanks for the feedback, Carole. We're glad to hear that you usually enjoy our food, but we're sorry that the soups didn't meet your expectations this time. We're always striving to improve and your feedback is invaluable to us. We hope you'll give us another chance to impress you with our entree and the exceptionally friendly service you have had previously. Thanks again for your review and we look forward to serving you again soon. Best, Great Lakes Culinary Institute Management Team

    Cet avis est-il utile ?

  8. Linda

    Michigan

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 23 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Pasta was very bland needed more favor Salmon dip bread was extremely hard
    Great Lakes Culinary InstituteA répondu le 2 novembre 2024
    Thank you for taking the time to share your experience at Great Lakes Culinary Institute. We're glad to hear that you appreciated our service and found it satisfactory. However, we're sorry to hear that our pasta and salmon dip bread did not meet your expectations. We appreciate your feedback and will certainly use your feedback to learn from and work on providing quality food that lives up to the standards we set and the quality you expect.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Renee

    Michigan

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 22 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My experience here is always amazing. I going to stop telling people about this GEM because reservations are hard to come by.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Michele

    Michigan

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 22 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was wonderful. The service was amazing (thank you Morgan), and the view was beautiful.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Great Lakes Culinary Institute est noté 4,9 étoiles par 72 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Great Lakes Culinary Institute

715 E Front St, 49686-2619 Traverse City, MI

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Quartier
    Traverse City
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mar., mer. 11:30–14:30
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, Bistro
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable