Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nord du Michigan / péninsule supérieure
  4. Nord du Michigan
  5. Traverse City
Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.8
4,8
90 avis
30 $ ou moins
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
23:30
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, Bistro
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mar., mer. 11:30–14:30
  • Numéro de téléphone
    (231) 995-3120
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Quartier
    Traverse City
  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Végane, Vin

Avis de 90 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,7Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleure atmosphère

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Innovant

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Sain

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

  • Nord du Michigan

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan

    Meilleure atmosphère

  • Nord du Michigan

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan

    Innovant

  • Nord du Michigan

    Sain

  • Nord du Michigan

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

90 avis
  1. NANCY

    VIP

    Baie de San Fra

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 4 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As always, the food was excellent. The view is superb and the students and staff do a wonderful job serving you.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Paula

    Detroit

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 4 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Had an amazing lunch. I had the trout which was delicious and was accompanied by shrimp and cheesy grits, the other two diners with me had the chicken and gnocchi and vegetarian pasta. We all loved our meals!

    Cet avis est-il utile ?

  3. David

    VIP

    Michigan

    62 avis

    5.0

    62 avis

    Y est allé·e le 4 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    It's a teaching restaurant, so allow 1 ½ hrs for lunch and more for dinner. Classic choices such as the beef bourguignon entree and the soup of Shredded Chicken with fennel and a hint of star anise were very good. No time today to linger for deserts which are superb. Pastry Chef Megan is a pro. Merrill at the bar always has a fun delicious special drink, plus the standard classic cocktails. It's nice to see they now offer a better range of Non-area wines , as well as local wines to please visitors. Wine choices are 8 or so of both whites and reds. Best view of the bay, even on a very snowy day. Beautiful setting.

    Cet avis est-il utile ?

  4. diane

    Michigan

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 3 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Always great service and food. Noise level high because there's nothing to absorb sound.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Susan

    Michigan

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 26 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We truly enjoyed our meal Beef borignone would like the receipt Staff were a pleasure

    Cet avis est-il utile ?

  6. Leslie

    Raleigh

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 21 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had such a fun time dining at the charcuterie and cocktail event hosted by Great Lakes Culinary Institute and the students in training in the Beverage Management class. Traverse City is blessed to have such a beautiful culinary Institute that provides its students an outlet for practicing their trade.  Reservations go quickly, so it is hard to get into events, but when you do get in, you will be impressed. 

    Cet avis est-il utile ?

  7. Brian

    Michigan

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le 21 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    The bar let this experience slip. They could not keep up with the pace. And we understand. So it’s important to these learners to know that all aspects of a restaurant experience matter. Not getting drinks, and even just water, out quickly can taint a customer experience. We waited 15 minutes for a glass wine and a two mix cocktail. I hope they do get better.

    Cet avis est-il utile ?

  8. David

    VIP

    Michigan

    62 avis

    4.0

    62 avis

    Y est allé·e le 21 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Appetizer & cocktails special event. The smoked duck is my favorite. Merrill mixes up some great cocktails and this event had eight or so to choose from along with several beers and wines. Students are fun and engaging as they are working on their craft. Worth a try if you can snag a table.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Michelle

    Washington

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 21 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had bar seating and we love sitting at the bar. Merrill was fabulous as usual. William, who was new, started out nervous (they are in training), but then once he found his grove, he was chatty and engaging!! We had a GREAT time and they even made an accommodation for a vegetarian! Fabulous!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Ira

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 20 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This Cocktails & Charcuterie series is fantastic.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Great Lakes Culinary Institute est noté 4,8 étoiles par 90 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
23:30
Google Map pour Great Lakes Culinary Institute

715 E Front St, 49686-2619 Traverse City, MI

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Quartier
    Traverse City
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mar., mer. 11:30–14:30
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, Bistro
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable