Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Seattle / Est de Washington
  4. Seattle
  5. Centre-ville
Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle, Seattle, WA

Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle

4.6
4,6
1741 avis
De 31 $ à 50 $
Régionale Américaine (Nord-Ouest)

Effectuer une réservation

2 personnes
21:30
Réservé 32 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Adapté aux repas d'affaires
Le restaurant Goldfinch Tavern at Four Seasons Seattle vous propose une cuisine du nord-ouest du Pacifique accessible et sophistiquée, simplement préparée à partir des meilleurs ingrédients régionaux, et servie dans une salle à manger qui vous offre un décor inspiré des côtes maritimes et une vue panoramique sur la baie Elliott. Ethan Stowell et le Four Seasons Hôtel Seattle sont ravis d'annoncer le nom de leur nouvelle collaboration : le restaurant Goldfinch Tavern. Il a été nommé ainsi en l'honneur de l'oiseau de l'État de Washington, le American goldfinch (chardonneret américain). Cette taverne haut de gamme rend hommage à l'époque des pionniers de la ville, lorsque les tavernes servaient à manger aux bûcherons et aux marins, et fournit un endroit aux voyageurs et aux locaux pour socialiser et discuter affaires, tout en savourant un repas et des boisson.

Commande en livraison ou à emporter

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Régionale Américaine (Nord-Ouest), Fruits de mer, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner lun.–ven. 07:00–11:00 sam., dim. 07:00–09:00 Brunch sam., dim. 09:00–14:30 Déjeuner lun.–ven. 11:00–15:00 Happy hour lun.–ven. 15:00–17:00 sam., dim. 14:30–17:00 Dîner lun.–mer., dim. 17:00–21:00 jeu.–sam. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (206) 749-7070
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Brian Doherty
  • Installations pour l'événement privé
    Let Goldfinch Tavern make your next celebration or meeting unforgettable in one of our two private dining rooms. Either room can accommodate up to 16 guests for intimate gatherings or 25 guests for a standing reception. Valet parking and AV are available.
  • Contact pour l'événement privé
    Michelle Gregg: (206) 749-3914
  • Quartier
    Centre-ville
  • Rue transversale
    First Ave
  • Parking details
    Valet parking is $25 when dining in the restaurant.
  • Public transit
    University Street Station
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Végane, Vin

Expériences

  • Thanksgiving Dinner

    165,00 $US par personne

    Seulement 28 nov. 2024
    Experience a Thanksgiving feast like no other with Chef Jeffrey Hunter’s exquisite three-course menu, celebrating the best of Pacific Northwest cuisine. Indulge in an array of shared appetizers, including Roasted Sugar Pie Pumpkin, Butternut Rigatoni, and a refreshing Dungeness Crab Baby Gem Salad. Choose from a selection of holiday favorites, from Roasted Tom Turkey and Prime Rib to King Salmon and Wild Mushroom Gnocchi. Conclude your meal on a decadent note with your choice of Pumpkin Bread Pudding, Apple Pie Cheesecake, or Bourbon Vanilla Pecan Tart. Join us for an unforgettable celebration of flavor and festivity!
    Thanksgiving Dinner photo
  • Christmas Day

    165,00 $US par personne

    Seulement 25 déc. 2024
    Impress the family this holiday season with a Christmas Day feast at Goldfinch Tavern. Begin the celebration with a bountiful appetizer and salad buffet featuring house-made pastries, artisanal bundt cakes, gourmet cheeses, charcuterie, and fresh and cured seafood. For your main, choose from Roasted Tom Turkey, Salt-Crusted New York Strip, or Delicata Squash Risotto. Be sure to save room for our indulgent dessert spread, featuring Santa's favorites: Buche de Noel, Grinch Paris-Brest, and Sacher Torte. $165 adult, $70 child (5-14yr), plus 20% service charge and 10.35% tax
    Christmas Day photo
  • Christmas Eve Dinner

    165,00 $US par personne

    Seulement 24 déc. 2024
    This Christmas Eve, savor a delicious dinner featuring the best of Goldfinch Tavern's holiday favorites. Enjoy a lavish appetizer buffet with fresh and cured seafood, Roasted Sweet Potato Salad, Poached Beets, and a wide selection of charcuterie and cheese. For your main course, choose from Chilean Sea Bass, Jumbo Scallops, or our Marcona Almond-Crusted Beef Tenderloin. End your meal on a sweet note with multiple visits to our dessert station, indulging in Gingerbread Chai Cake, Eggnog Cheesecake, and Flourless Chocolate Cake. $165 adult, $70 child (5-14yr), plus 20% service charge and 10.35% tax
    Christmas Eve Dinner photo

Avis de 1 741 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

1 741 avis
  1. Jeanine

    New York

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Food was not fresh or local. Prices astronomical for a lobby ‘restaurant’ serving frozen and canned food.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Richard

    Seattle

    18 avis

    VIP
    3.0

    18 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Even with a reservation, we were asked to wait. After being told they were “finding a table” (we could see several empty tables) and since we had a performance to attend, after 15 minutes I asked the host if it would be much longer. He sat us and I asked why things were so backed-up. He said it was staffing issues. Sorry, but when your customers are spending this kind of money ($30 burgers and pasta, and $60 cioppino) and expecting a high-end experience (always expected at the Four Seasons) these things should be more thoughtfully and proactively managed. After that, we waited a bit for our server to get to us, but the service and meal were both good.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Richard

    Seattle

    45 avis

    5.0

    45 avis

    Y est allé·e le 10 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Very attentive service, making adjustments for one in our party with dietary needs, serving a shared salad in two separate dishes, etc. Our waitperson knew we had a show to catch and helped to get us served and out the door in time. Very much appreciated.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Jeffery

    Las Vegas

    8 avis

    VIP
    2.0

    8 avis

    Y est allé·e le 3 novembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    It took over an hour and half to serve our meals which were just omelets. The restaurant was overwhelmed. Our server was very professional in how he tried to handle the situation, and the manager comped our meals. However, at the end of the day, this level of service is unacceptable.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Gary

    Seattle

    25 avis

    VIP
    5.0

    25 avis

    Y est allé·e le 26 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    First time I had the crab and bacon chowder and it was delicious. The service was perfect.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Dooshima

    Seattle

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 26 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I enjoyed a lovely birthday dinner...my server was excellent and gave me recommendations for how to safely get to the Ferris Wheel...will definitely dine here again...

    Cet avis est-il utile ?

  7. Robert

    Seattle

    21 avis

    VIP
    3.0

    21 avis

    Y est allé·e le 22 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Lunch was fine. Nothing special. XxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxX

    Cet avis est-il utile ?

  8. Maddie

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My friend and I grabbed dinner here Saturday night - it was a vibe, and the food was amazing. I got the chicken and side of peppers, and my friend got pasta and we split the tomato app. Everything was soo flavorful and satisfying, well worth the money. The ambience and atmosphere were perfect. Really impressed by this place, well worth the price (which is moderate to higher end)

    Cet avis est-il utile ?

  9. Stewart

    Seattle

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 octobre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lovley atmosphere and great service. Food was excellent but a bit pricy.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Yvonne

    Londres

    12 avis

    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le 12 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Very nice waterfront view, great food (seafood) and nice service

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (206) 749-7070.

Le restaurant Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle est noté 4,6 étoiles par 1741 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
21:30
Réservé 32 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle

99 Union Street, 98101 Seattle, WA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    First Ave
  • Quartier
    Centre-ville
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner lun.–ven. 07:00–11:00 sam., dim. 07:00–09:00 Brunch sam., dim. 09:00–14:30 Déjeuner lun.–ven. 11:00–15:00 Happy hour lun.–ven. 15:00–17:00 sam., dim. 14:30–17:00 Dîner lun.–mer., dim. 17:00–21:00 jeu.–sam. 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Régionale Américaine (Nord-Ouest), Fruits de mer, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Valet parking is $25 when dining in the restaurant.
  • Public transit
    University Street Station
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Brian Doherty
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (206) 749-7070
  • Installations pour l'événement privé
    Let Goldfinch Tavern make your next celebration or meeting unforgettable in one of our two private dining rooms. Either room can accommodate up to 16 guests for intimate gatherings or 25 guests for a standing reception. Valet parking and AV are available.
  • Contact pour l'événement privé
    Michelle Gregg: (206) 749-3914
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable