Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Seattle / Est de Washington
  4. Seattle
  5. Centre-ville
Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle, Seattle, WA

Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle

4.7
4,7
1766 avis
De 31 $ à 50 $
Régionale Américaine (Nord-Ouest)

Effectuer une réservation

2 personnes
19:30
Réservé 19 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Chic
Le restaurant Goldfinch Tavern at Four Seasons Seattle vous propose une cuisine du nord-ouest du Pacifique accessible et sophistiquée, simplement préparée à partir des meilleurs ingrédients régionaux, et servie dans une salle à manger qui vous offre un décor inspiré des côtes maritimes et une vue panoramique sur la baie Elliott. Ethan Stowell et le Four Seasons Hôtel Seattle sont ravis d'annoncer le nom de leur nouvelle collaboration : le restaurant Goldfinch Tavern. Il a été nommé ainsi en l'honneur de l'oiseau de l'État de Washington, le American goldfinch (chardonneret américain). Cette taverne haut de gamme rend hommage à l'époque des pionniers de la ville, lorsque les tavernes servaient à manger aux bûcherons et aux marins, et fournit un endroit aux voyageurs et aux locaux pour socialiser et discuter affaires, tout en savourant un repas et des boisson.

Commande en livraison ou à emporter

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Régionale Américaine (Nord-Ouest), Fruits de mer, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner lun.–ven. 07:00–11:00 sam., dim. 07:00–09:00 Brunch sam., dim. 09:00–14:30 Déjeuner lun.–ven. 11:00–15:00 Happy hour lun.–ven. 15:00–17:00 sam., dim. 14:30–17:00 Dîner lun.–mer., dim. 17:00–21:00 jeu.–sam. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (206) 749-7070
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Brian Doherty
  • Installations pour l'événement privé
    Let Goldfinch Tavern make your next celebration or meeting unforgettable in one of our two private dining rooms. Either room can accommodate up to 16 guests for intimate gatherings or 25 guests for a standing reception. Valet parking and AV are available.
  • Contact pour l'événement privé
    Michelle Gregg: (206) 749-3914
  • Quartier
    Centre-ville
  • Rue transversale
    First Ave
  • Parking details
    Valet parking is $25 when dining in the restaurant.
  • Public transit
    University Street Station
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Végane, Vin

Expériences

  • New Year's Eve Dinner

    185,00 $US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    There's an infinite number of ways to make this New Year's Eve your most wonderful yet, and we've saved the best just for you. Toast to the New Year at Goldfinch Tavern with an extravagant four-course dinner crafted by Chef Jeffrey Hunter and Pastry Chef Danielle Grogan. Add to the experience with a wine pairing. Enjoy the sounds of our live music and a complimentary champagne toast at midnight to ring in the New Year.
    New Year's Eve Dinner photo
  • Christmas Day

    165,00 $US par personne

    Seulement 25 déc. 2024
    Impress the family this holiday season with a Christmas Day feast at Goldfinch Tavern. Begin the celebration with a bountiful appetizer and salad buffet featuring house-made pastries, artisanal bundt cakes, gourmet cheeses, charcuterie, and fresh and cured seafood. For your main, choose from Seared Tuna, Chilean Sea Bass, Roasted Tom Turkey, Salt-Crusted New York Strip, or Delicata Squash Risotto. Be sure to save room for our indulgent dessert spread, featuring Santa's favorites: Buche de Noel, Grinch Paris-Brest, and Sacher Torte. $165 adult, $70 child (5-14yr), plus 20% service charge and 10.35% tax
    Christmas Day photo

Avis de 1 766 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,6Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

1 766 avis
  1. Steevie

    Washington

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great Xmas lunch in our Jammie’s amazing coffee as usual and buffet was 13/10 says my husband! Wait staff did a great job for how busy it was loved it would do again! (Xmas lunch)

    Cet avis est-il utile ?

  2. Jean-Pierre

    VIP

    Baie de San Fra

    12 avis

    5.0

    12 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A must stop on every visit to Seattle. Great food, hospitality and ambiance along with views if you sit near the window. Best breakfast in the City. Will need to try lunch or dinner on my next visit

    Cet avis est-il utile ?

  3. Otto

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our server John was very attentive and did an overall great job. Unfortunately the food was not so great, the fish was a little undercooked and tasteless, the tenderloin was requested to be cooked medium, it was served rare.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Ryan

    Seattle

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Thank you for making this a perfect dinner date for Christmas Eve! Every bit of the staff was very attentive. It didn’t matter how many people there were they all act as our waiters which was amazing. It was as if they were all secretly communicating to each other what we already had and what we still needed . The best Christmas dinner ever ! ~I just can’t tell any of my family members that~

    Cet avis est-il utile ?

  5. carla

    VIP

    Seattle

    7 avis

    3.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Goldfinch isn't what it once was. The limited menu is ok, some listed wines are unavailable, not up to their standard, and the staff only gets 65% of the included 20% tip. I think they have and can do much better.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Ann

    New York

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    The service was TERRIBLE. We waited for water, orders to be taken and the food. The order came out in fits and starts. The appetizer came out after our main course. The food was delicious (although not particularly hot). The restaurant was not crowded so that was not the reason for the poor service. All in all we were there 2 hours—-most of it waiting…and entertaining 2 children while we waited.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Bob

    VIP

    Vancouver

    23 avis

    4.0

    23 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I give Goldfinch a 4 rather than 5, not because anything is amiss with food or service, but because--given its location in a Four Seasons hotel, the menus should be more exciting. It's hard to think what particular plate served there is so unique or compelling that I have to return to Goldfinch again and again. With its ambiance, attention to quality and service, I, for one, can't help but feel it should be a far more exciting destination. It is good, very good; just not distinctive.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Cindy

    Seattle

    8 avis

    4.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    The food was good and atmosphere great. Service was slow; bartender was busy and should have had help. Server would not give us separate checks for an almost$300 check. Said she could not do it. Either lazy or not too bright.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Wendy

    VIP

    Seattle

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Restaurant went above and beyond to make our anniversary special!

    Cet avis est-il utile ?

  10. jessie

    VIP

    Seattle

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had an excellent anniversary dinner last night. It just happened that the two tables next to us were also celebrating their anniversary. We got a bottle of complimentary champagne to share which was super generous and considerate. The food was excellent and our waiter Tom was superb! It was a bit noisy as the restaurant was busy due to the holiday season, otherwise it was a perfect evening!! Thank you!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (206) 749-7070.

Le restaurant Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle est noté 4,7 étoiles par 1766 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:30
Réservé 19 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle

99 Union Street, 98101 Seattle, WA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    First Ave
  • Quartier
    Centre-ville
  • Heures d'ouverture
    Petit-déjeuner lun.–ven. 07:00–11:00 sam., dim. 07:00–09:00 Brunch sam., dim. 09:00–14:30 Déjeuner lun.–ven. 11:00–15:00 Happy hour lun.–ven. 15:00–17:00 sam., dim. 14:30–17:00 Dîner lun.–mer., dim. 17:00–21:00 jeu.–sam. 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Régionale Américaine (Nord-Ouest), Fruits de mer, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Valet parking is $25 when dining in the restaurant.
  • Public transit
    University Street Station
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Brian Doherty
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (206) 749-7070
  • Installations pour l'événement privé
    Let Goldfinch Tavern make your next celebration or meeting unforgettable in one of our two private dining rooms. Either room can accommodate up to 16 guests for intimate gatherings or 25 guests for a standing reception. Valet parking and AV are available.
  • Contact pour l'événement privé
    Michelle Gregg: (206) 749-3914
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable