Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois
  4. Chicago
  5. West Town
Frontier Ettakit - Websize - Frontier, Chicago, IL

Frontier

4.6
4,6
520 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 20 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • La perle du quartier
  • Idéal pour les groupes
  • Adapté aux occasions spéciales
Frontier's Executive Chef Brian Jupiter has created mouthwatering dishes celebrating American contemporary cuisine, blending game and other seasonal ingredients into classic and approachable fare.
The seasonal dinner menu includes small plates, vegetables, sandwiches and entrees designed to share. Frontier’s menu also features 8-10 varieties of oysters to order a la carte with dinner, or to enjoy with a bottle of beer at the bar. Over the weekend, patrons may indulge in brunch offerings including a wide selection of Frontier signature dishes alongside traditional brunch items.

Complimenting Frontier's savory menu items are unique wines by the glass & bottle, specialty craft cocktails including creative punches and frozen cocktails along with an array of draft, canned and bottled beer.

Frontier is closed Monday & Tuesday but will open for private events along with Sunday evenings & weekday afternoons. Email jen@pioneertaverngroup.com to inquire today!

Commande en livraison ou à emporter

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Pub Gastronomique, Plats réconfortants
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam 12:00–15:00 dim 12:00–16:00 Souper mer, jeu 17:00–22:00 ven 17:00–23:00 sam 16:00–23:00
  • Numéro de téléphone
    (773) 772-4322
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Brian Jupiter
  • Service traiteur
    Frontier's signature whole animal service is a one-of-a-kind catering option. Offerings include whole smoked pig, lamb, goat, wild boar & alligator (and many more!) served with four vegetarian side dishes. Contact Frontier's catering director to bring the Frontier experience to your office, home or off-site event: jalynn@pioneertaverngroup.com
  • Installations pour l'événement privé
    For whole animal experience contact jalynn@pioneertaverngroup.comHost your party in the event spaces at Frontier, or reserve the entire venue for a full buy-out with 350 guests. Frontier’s interior draws inspiration from the American pioneers with a rustic aesthetic.
  • Contact pour l'événement privé
    Ja'Lynn: (773) 772-4322
  • Quartier
    West Town
  • Rue transversale
    1/2 way between Augusta & Division on Milwaukee
  • Infos de stationnement
    Metered street parking on Milwaukee & Augusta Aves.
  • Métro ou Station
    The closest public transit/"el' train stop to Frontier is the "Division" Blue Line. The #56 "Milwaukee" CTA bus has the nearest stops to Frontier.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasero extérieur, Brasserie en plein air, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin

Expériences

  • Smoke Sessions - Chef Jup & Chef Richie Farina

    88,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 26 sept. 2024
    Smoke Session with Chef Jup & Chef Richie Farina of Adorn Thursday, September 26th | 7pm 4 dishes & 4 cocktails, only $88/person N/A bev options also available Menus coming soon!
    Smoke Sessions - Chef Jup & Chef Richie Farina photo
  • Brunch with Chef Jup & Pitmaster Daniel Hammond

    58,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 12 oct. 2024
    Brunch Collab with Chef Jup & Pitmaster Donald Hammond Saturday, September 28th 12-3pm Only $58 for 4 dishes & 2 cocktails N/A options available Menus Coming!
    Brunch with Chef Jup & Pitmaster Daniel Hammond photo

Avis de 520 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,5Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Chicago

    Tables valant 1 000 points les plus réservées

520 avis
  1. Mark

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was a great experience with the Chicago Who Dat Chapter. Hope to visit again.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Krystal

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 8 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Had a blast! Went for the Saints Takeover and we had so much fun! Food was delicious!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Utilisateur d'OpenTable

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 8 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The whole atmosphere was excellent they have great customer service and our server was amazing

    Cet avis est-il utile ?

  4. Jeffery

    Chicago

    8 avis

    4.0

    8 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Solid overall. Food was solid syrup was cold but over all a 3.5/5 for brunch..

    Cet avis est-il utile ?

  5. Utilisateur d'OpenTable

    Chicago

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 1 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Been staking out this restaurant for some time. Finally was able to carve out a bit of time to experience their brunch. As far as ambience goes, you definitely want to sit outside or the enclosed back porch. These areas allow you to appreciate the full effect of cozy, yet comfy dining. Gyanni, introduced himselt and offered me a drink. I knew that I would be dining off the special Labor Day Brunch Menu which included a mimosa or cowboy punch, an entree and a pasty. I chose the pineapple mimosa with shrimp and grits. My bowl was loaded. I received a very generous portion that included sautéed shrimp, stone ground grits with a spicy broth and green onions. Very good. I just had to try the bacon pancakes; cornmeal in the batter, hibiscus syrup, maple glazed pork belly and crackling. Best pancakes l've ever eaten!! I'Il have to return for a 'Smoke Session' in October which includes four courses and four cocktails for ONE price.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Utilisateur d'OpenTable

    Chicago

    1 avis

    VIP
    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    Extremely limited menu, especially for a holiday weekend. No options to substitute - food was bland and over indulged in sweetness at the same time. Run down ambiance and moderate cocktails.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Vincent

    Chicago

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 24 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food is delicious, recommend platter to share with 4 or less. The grilled oysters are tasty, prefer another appetizer for the price. Bartenders, table service, and hostess are very accommodating.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Kimberly

    Chicago

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 18 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Total 360 at this visit great make up from last time! Thank you!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Robert

    Chicago

    227 avis

    VIP
    4.0

    227 avis

    Y est allé·e le 18 août 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Went for the first time for Sunday brunch. The food and service were excellent. Like the vibe as well.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Ashayla

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 17 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I am really glad my husband and I went here. We decided to actually start going to places we save on IG lol. The food was really good and the staff was great!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Frontier assure un service de livraison en partenariat avec Postmates. Frontier propose également des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (773) 772-4322.

Le restaurant Frontier est noté 4,6 étoiles par 520 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 20 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Frontier

1072 N Milwaukee Ave, 60642 Chicago, IL

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    1/2 way between Augusta & Division on Milwaukee
  • Quartier
    West Town
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam 12:00–15:00 dim 12:00–16:00 Souper mer, jeu 17:00–22:00 ven 17:00–23:00 sam 16:00–23:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Pub Gastronomique, Plats réconfortants
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Metered street parking on Milwaukee & Augusta Aves.
  • Métro ou Station
    The closest public transit/"el' train stop to Frontier is the "Division" Blue Line. The #56 "Milwaukee" CTA bus has the nearest stops to Frontier.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Brian Jupiter
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasero extérieur, Brasserie en plein air, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (773) 772-4322
  • Service traiteur
    Frontier's signature whole animal service is a one-of-a-kind catering option. Offerings include whole smoked pig, lamb, goat, wild boar & alligator (and many more!) served with four vegetarian side dishes. Contact Frontier's catering director to bring the Frontier experience to your office, home or off-site event: jalynn@pioneertaverngroup.com
  • Installations pour l'événement privé
    For whole animal experience contact jalynn@pioneertaverngroup.comHost your party in the event spaces at Frontier, or reserve the entire venue for a full buy-out with 350 guests. Frontier’s interior draws inspiration from the American pioneers with a rustic aesthetic.
  • Contact pour l'événement privé
    Ja'Lynn: (773) 772-4322
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable