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Frontier Ettakit - Websize - Frontier, Chicago, IL

Frontier

4.5
4.5
494 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine
  • La perle du quartier
  • Parfait pour le brunch
  • Idéal pour les groupes
Frontier's Executive Chef Brian Jupiter has created mouthwatering dishes celebrating American contemporary cuisine, blending game and other seasonal ingredients into classic and approachable fare.
The seasonal dinner menu includes small plates, vegetables, sandwiches and entrees designed to share. Frontier’s menu also features 8-10 varieties of oysters to order a la carte with dinner, or to enjoy with a bottle of beer at the bar. Over the weekend, patrons may indulge in brunch offerings including a wide selection of Frontier signature dishes alongside traditional brunch items.

Complimenting Frontier's savory menu items are unique wines by the glass & bottle, specialty craft cocktails including creative punches and frozen cocktails along with an array of draft, canned and bottled beer.

Frontier is closed Monday & Tuesday but will open for private events along with Sunday evenings & weekday afternoons. Email jen@pioneertaverngroup.com to inquire today!

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2 personnes

19:00


Réservé 23 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

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Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Pub Gastronomique, Plats réconfortants
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam 12:00–15:00 dim 12:00–16:00 Souper mer, jeu 17:00–22:00 ven 17:00–23:00 sam 16:00–23:00
  • Numéro de téléphone
    (773) 772-4322
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Brian Jupiter
  • Service traiteur
    Frontier's signature whole animal service is a one-of-a-kind catering option. Offerings include whole smoked pig, lamb, goat, wild boar & alligator (and many more!) served with four vegetarian side dishes. Contact Frontier's catering director to bring the Frontier experience to your office, home or off-site event: jen@pioneertaverngroup.com
  • Installations pour l'événement privé
    For whole animal experience contact Emilym@pioneertaverngroup.comHost your party in the event spaces at Frontier, or reserve the entire venue for a full buy-out with 350 guests. Frontier’s interior draws inspiration from the American pioneers with a rustic aesthetic.
  • Contact pour l'événement privé
    Jen: (773) 772-4322
  • Quartier
    West Town
  • Rue transversale
    1/2 way between Augusta & Division on Milwaukee
  • Infos de stationnement
    Metered street parking on Milwaukee & Augusta Aves.
  • Métro ou Station
    The closest public transit/"el' train stop to Frontier is the "Division" Blue Line. The #56 "Milwaukee" CTA bus has the nearest stops to Frontier.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasero extérieur, Brasserie en plein air, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin

Expériences

  • Smoke Sessions - Chef Jup & Chef Donald Young

    88,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 25 juil. 2024
    Smoke Session with Chef Jup & Chef Donald Young of Duck Sel Thursday, July 25th | 7-9pm 4 dishes & 4 cocktails for $88/person Chef Donald's dishes: Smoked Duck & Waffles | blueberries | truffle maple syrup | smoked butter Smoked Foie Gras Crème Brûlée | strawberries | orange | black sesame Chef Jup's dishes:  coming soon! Four cocktails curated by our team! N/A options also available
    Smoke Sessions - Chef Jup & Chef Donald Young photo
  • Brunch with Chef Jup & Chef Dont'e Shaw

    58,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 28 juil. 2024
    Brunch Collab with Chef Jup & Chef Dont'e Shaw of Farrand Hall Sunday, July 27th 12-3pm Only $58 for 4 dishes & 2 cocktails N/A options available Chef Dont'e's Dishes: Honey Glazed Cured Ham with Farrand Hall Eggs | green longaniza | manchego cheese | Golden Delicious biscuits Green Plantain Latke with Smoked Trout | plantain mousseline | ají rocoto | plantain chips | cilantro crema Chef Jup's Dishes: coming soon! Drinks curated by Frontier
    Brunch with Chef Jup & Chef Dont'e Shaw photo
  • Labor Day Weekend Brunch

    39,00 $US par personne

    Prépayé

    31 août - 1 sept. 2024
    Labor Day Weekend Brunch Sat. August 30th & Sun. September 1st | 12-4pm $39/person includes a brunch entrée, pastry plus a mimosa or cowboy punch

Avis de 494 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,4Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

494 avis
  1. OpenTable Diner

    Chicago

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    The food was very good. The service was sadly pretty bad and it wasn’t very busy when we arrived . We were seated and no one stopped by or gave us water or anything for several minutes . As I said it didn’t seem busy , there were only 2 other tables on the patio. Someone finally greeted us quickly and said brb, we waited several more minutes , after being there for about 10-15 minutes I just went to the bar to order a drink . The server finally came back and we ordered our food. Food arrived with no napkins or silverware at the table , had to wait a few more minutes for that . I wish our experience had been better because the food was very good .

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  2. OpenTable Diner

    Chicago

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 30 juin 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Overall it had a very pleasant and positive experience. Food was fire!!

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  3. OpenTable Diner

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 30 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Thank you to Chef White and Jup, Aaron, and the Frontier staff for putting on such a great event.

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  4. OpenTable Diner

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 30 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing brunch experience from Chefs Jupiter and Sebastian White. The food, the drinks, the vibe - immaculate. Thank you! Will be reminiscing about those smoky crab cakes and beignets.

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  5. Jess

    Chicago

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 30 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent all around! Will go again! Love the garden!

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  6. Ryan

    Chicago

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 22 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Attended Chef’s Smoke Session event and it was great.

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  7. OpenTable Diner

    Chicago

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 22 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My friends and I went for one of their smoke sessions and I have to say it blew all of us away. Both chef Jup and chef Natalia's courses played upon each other so we'll while also standing on their own. Both chefs are extremely talented. My favorite dish from chef Natalia was her guajillo Cavatelli. Such a beautiful dish. My favorite of chef Jup's was the beef cheeks. Omg, the dish has black beans and some house made Nan and it was just so simple but complex in flavor. The cocktails were really nice and perfect for the summer. My favorite was the carrot tequila drink. Overall, my friends, who are picky eaters, really enjoyed themselves and found some new things to try. I loved the meal and will be coming back for their family style gator dinner. Can't wait!!

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  8. OpenTable Diner

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 22 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I enjoyed the experience and the food at Frontier Chicago. Both chefs had great energy. I would come again.

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  9. OpenTable Diner

    Chicago

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le 20 juin 2024

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    We came for my birthday because the sister restaurant, Ina Mae was booked up. This was our first time and the price for the meal left much to be desired. Though we had a friendly server and the ambiance was amazing, the food definitely looked better in photos than it tasted in reality. We had the crab stuffed Branzino and ribs. Ribs were very fatty and branzino was okay. But the crab tasted like lump crab we could purchase from the store that was heated in the microwave.

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  10. TiaaTiaa

    Chicago

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 16 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Quinton was great server. Food was great. That’s it. That’s all.

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FAQ

Vous pouvez commander directement une livraison à domicile chez Frontier en utilisant le bouton « Commander en ligne ». Frontier assure également le service de livraison en partenariat avec Postmates. Frontier propose aussi des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (773) 772-4322.

Le restaurant Frontier est noté 4.5 étoiles par 494 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 23 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

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1072 N Milwaukee Ave, 60642 Chicago, IL

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    1/2 way between Augusta & Division on Milwaukee
  • Quartier
    West Town
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam 12:00–15:00 dim 12:00–16:00 Souper mer, jeu 17:00–22:00 ven 17:00–23:00 sam 16:00–23:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Pub Gastronomique, Plats réconfortants
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Metered street parking on Milwaukee & Augusta Aves.
  • Métro ou Station
    The closest public transit/"el' train stop to Frontier is the "Division" Blue Line. The #56 "Milwaukee" CTA bus has the nearest stops to Frontier.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Brian Jupiter
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasero extérieur, Brasserie en plein air, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (773) 772-4322
  • Service traiteur
    Frontier's signature whole animal service is a one-of-a-kind catering option. Offerings include whole smoked pig, lamb, goat, wild boar & alligator (and many more!) served with four vegetarian side dishes. Contact Frontier's catering director to bring the Frontier experience to your office, home or off-site event: jen@pioneertaverngroup.com
  • Installations pour l'événement privé
    For whole animal experience contact Emilym@pioneertaverngroup.comHost your party in the event spaces at Frontier, or reserve the entire venue for a full buy-out with 350 guests. Frontier’s interior draws inspiration from the American pioneers with a rustic aesthetic.
  • Contact pour l'événement privé
    Jen: (773) 772-4322
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