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Frontier Ettakit - Websize - Frontier, Chicago, IL

Frontier

4.5
4.5
504 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine
  • La perle du quartier
  • Idéal pour les groupes
  • Adapté aux occasions spéciales
Frontier's Executive Chef Brian Jupiter has created mouthwatering dishes celebrating American contemporary cuisine, blending game and other seasonal ingredients into classic and approachable fare.
The seasonal dinner menu includes small plates, vegetables, sandwiches and entrees designed to share. Frontier’s menu also features 8-10 varieties of oysters to order a la carte with dinner, or to enjoy with a bottle of beer at the bar. Over the weekend, patrons may indulge in brunch offerings including a wide selection of Frontier signature dishes alongside traditional brunch items.

Complimenting Frontier's savory menu items are unique wines by the glass & bottle, specialty craft cocktails including creative punches and frozen cocktails along with an array of draft, canned and bottled beer.

Frontier is closed Monday & Tuesday but will open for private events along with Sunday evenings & weekday afternoons. Email jen@pioneertaverngroup.com to inquire today!

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2 personnes

19:00


Réservé 23 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

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Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Pub Gastronomique, Plats réconfortants
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam 12:00–15:00 dim 12:00–16:00 Souper mer, jeu 17:00–22:00 ven 17:00–23:00 sam 16:00–23:00
  • Numéro de téléphone
    (773) 772-4322
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Brian Jupiter
  • Service traiteur
    Frontier's signature whole animal service is a one-of-a-kind catering option. Offerings include whole smoked pig, lamb, goat, wild boar & alligator (and many more!) served with four vegetarian side dishes. Contact Frontier's catering director to bring the Frontier experience to your office, home or off-site event: jen@pioneertaverngroup.com
  • Installations pour l'événement privé
    For whole animal experience contact Emilym@pioneertaverngroup.comHost your party in the event spaces at Frontier, or reserve the entire venue for a full buy-out with 350 guests. Frontier’s interior draws inspiration from the American pioneers with a rustic aesthetic.
  • Contact pour l'événement privé
    Jen: (773) 772-4322
  • Quartier
    West Town
  • Rue transversale
    1/2 way between Augusta & Division on Milwaukee
  • Infos de stationnement
    Metered street parking on Milwaukee & Augusta Aves.
  • Métro ou Station
    The closest public transit/"el' train stop to Frontier is the "Division" Blue Line. The #56 "Milwaukee" CTA bus has the nearest stops to Frontier.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasero extérieur, Brasserie en plein air, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin

Expériences

  • Brunch with Chef Jup & Chef Dont'e Shaw

    58,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 28 juil. 2024
    Brunch Collab with Chef Jup & Chef Dont'e Shaw of Farrand Hall Sunday, July 27th 12-3pm Only $58 for 4 dishes & 2 cocktails N/A options available Chef Dont'e's Dishes: Honey Glazed Cured Ham with Farrand Hall Eggs | green longaniza | manchego cheese | Golden Delicious biscuits Green Plantain Latke with Smoked Trout | plantain mousseline | ají rocoto | plantain chips | cilantro crema Chef Jup's Dishes: Smoked Beef Belly | whipped grits | chow chow Chocolate Bread Pudding | Moody Tongue chocolate porter caramel Drinks curated by Frontier
    Brunch with Chef Jup & Chef Dont'e Shaw photo
  • Labor Day Weekend Brunch

    39,00 $US par personne

    Prépayé

    31 août - 1 sept. 2024
    Labor Day Weekend Brunch Sat. August 30th & Sun. September 1st | 12-4pm $39/person includes a brunch entrée, pastry plus a mimosa or cowboy punch
    Labor Day Weekend Brunch photo

Avis de 504 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,4Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

504 avis
  1. JilanaO

    Chicago

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A great location for a group of friends to celebrate an adult's birthday. Felt luxurious, exciting cuisine, great staff. Much more affordable than I thought it would be!

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  2. Utilisateur d'OpenTable

    Saint-Louis

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My most impressive and memorable dining experience of the year.

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  3. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    You must come to Frontier not only for the food (which is over the top good) but the service and attention to detail is one of a kind! Chef Jup really is a showman with his creations. The staff is so wonderful.

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  4. TynaZ

    Chicago

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The event at Frontier was spectacular. The pairings with chef Young and chef Jupiter was out of the world ( no pun intended). I love to experience a chefs love for his craft. Chef Young and chef Jup delivered!

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  5. Utilisateur d'OpenTable

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    We got a patio and it was nice. Inside looked kinda boring. Food came out pretty quick and everything was amazing. Definitely would go back.

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  6. Tree

    Chicago

    3 avis

    VIP
    2.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 2
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    We come here frequently with friends and family. Love this restaurant and we have come for special alligator dinner. We came on Saturday night Noelle was our server and she was awful. Her service was so poor. Three out of four of us got a drink the fourth drink came 15 min later we had our appetizers before it came. We asked for water and she was more interested in speaking to people working there at the bar. We had to repeat our orders. It was my husbands Birthday dinner and the night was ruined. The best part of the night was the food and my husband seen and shook hands with Chef Jup!

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  7. Utilisateur d'OpenTable

    Iowa

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    THIS PLACE WAS ABSOLUTELY OUTSTANDING!! THE FOOD WAS AMAZING!!

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  8. Whitneym

    Chicago

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 13 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I loved everything about this restaurant. It has a rustic, woody, barn vibe to it! The food melted in our mouths! I would recommend this place over and over again! We ordered the smoky wings and crab cakes for the appetizers. I wasn’t too fond of the sauce for the crab cakes, but by themselves it was delicious! For entrees we ordered the mouthwatering waygu ribs with burnt end Mac and cheese! Also, we ordered the ribeye steak, which I barely had to chew! It was so flavorful and tender. Lastly, I recommend the duck rice! Give you a New Orleans dirty rice vibe!
    FrontierA répondu le 14 juillet 2024
    Thanks for the kind words!

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  9. Utilisateur d'OpenTable

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 13 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great atmosphere, service, drinks and food. Every dish we had was absolutely delicious. I can't wait to go back. Best charbroiled oysters I've ever had, including those I've had in New Orleans. Prices are reasonable also.

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  10. Lauren

    Chicago

    6 avis

    1.0

    6 avis

    Y est allé·e le 13 juillet 2024

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 5
    Ambience is great but Food was unimpressive. The salmon was undercooked and over-salted. The burnt ends Mac was drowned in bbq sauce. We spilled most of one of our drinks and we complained about salmon being undercooked and were still charged for both. Not great service for the price

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FAQ

Vous pouvez commander directement une livraison à domicile chez Frontier en utilisant le bouton « Commander en ligne ». Frontier assure également le service de livraison en partenariat avec Postmates. Frontier propose aussi des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (773) 772-4322.

Le restaurant Frontier est noté 4.5 étoiles par 504 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 23 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

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1072 N Milwaukee Ave, 60642 Chicago, IL

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    1/2 way between Augusta & Division on Milwaukee
  • Quartier
    West Town
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam 12:00–15:00 dim 12:00–16:00 Souper mer, jeu 17:00–22:00 ven 17:00–23:00 sam 16:00–23:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Pub Gastronomique, Plats réconfortants
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Metered street parking on Milwaukee & Augusta Aves.
  • Métro ou Station
    The closest public transit/"el' train stop to Frontier is the "Division" Blue Line. The #56 "Milwaukee" CTA bus has the nearest stops to Frontier.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Brian Jupiter
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasero extérieur, Brasserie en plein air, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (773) 772-4322
  • Service traiteur
    Frontier's signature whole animal service is a one-of-a-kind catering option. Offerings include whole smoked pig, lamb, goat, wild boar & alligator (and many more!) served with four vegetarian side dishes. Contact Frontier's catering director to bring the Frontier experience to your office, home or off-site event: jen@pioneertaverngroup.com
  • Installations pour l'événement privé
    For whole animal experience contact Emilym@pioneertaverngroup.comHost your party in the event spaces at Frontier, or reserve the entire venue for a full buy-out with 350 guests. Frontier’s interior draws inspiration from the American pioneers with a rustic aesthetic.
  • Contact pour l'événement privé
    Jen: (773) 772-4322
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