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French Saloon, Melbourne, AU-VIC
French Saloon, Melbourne, AU-VIC
French Saloon, Melbourne, AU-VIC
French Saloon, Melbourne, AU-VIC
French Saloon, Melbourne, AU-VIC

French Saloon

4.7
4,7
373 avis
De 41 $A à 100 $A
Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 3 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
Gravissez les marches des escaliers pour entrer dans le salon où vous serez accueilli dans une salle qui est à la fois spacieuse, ouverte et décousue de sens. D’un côté vous pourrez admirer un mur de fenêtres, de l'autre côté vous pourrez découvrir un splendide bar en zinc; en contrepoint du bar jumeau en dessous qui est parfaitement proportionné, et propose une belle intimité. À la fin des années 1800 et au début des années 1900, le style du saloon français emprunte la décadence et la familiarité du bar parisien, tout en trouvant un terrain d'entente avec la société bruyante et un sentiment d’espièglerie. Vous pourrez commencer la soirée avec du champagne et du caviar au bar, pour ensuite progresser vers un steak tartare et des bouteilles de Bourgogne. Cet établissement dispose de différentes annotations pour différents client : un lieu de restauration pour certains, un bar proposant des cocktails et des collations pour les autres – mais en premier lieu, il demeure un très bon lieu de divertissement.

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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 41 $A à 100 $A
  • Cuisine(s)
    Française, Australienne Moderne
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner jeu., ven. 12:00–15:00 Dîner mar.–sam. 17:00–23:00
  • Numéro de téléphone
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Luke Fraser
  • Installations pour l'événement privé
    Our award winning menu designed by our head Chef Luke Fraser, accommodates serious boardroom dinners, as well as beautiful long family lunches. An extensive wine list and welcoming, savvy staff make hosting an event with us effortless.

Expériences

  • Chef's Menu

    95,00 $AU par personne

    Plusieurs dates disponibles
    For all groups of 8-12 people we offer our Chef's Menu. This is a $95 per person shared menu offering classic seasonal dishes from our a la carte menu. Payment is taken on the evening and is NOT taken from the credit card used for booking. *Please note a 10% service charge applies to all group bookings of 8 people and above.
    Chef's Menu photo

Avis de 373 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitDynamique

Apprécié pour

  • Quartier central

    Meilleur service

  • Quartier central

    La perle du quartier

  • Quartier central

    Parfait pour déguster de bons vins

373 avis
  1. Clare

    Londres2 avis

    5.0

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Went to the St. John pop up for lunch. I’ve been obsessed with this restaurant for years. Regularly cook from their cookbooks. To finally get to taste their food was a dream come true. Lived up to my expectations. Cannot thank the team enough.

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  2. Kim

    Londres10 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    A special experience for the St John’s takeover. Because it was so busy service was a bit slow and then got rushed at the end for table changeover. Was such a delightful night though.

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  3. Luna

    Melbourne1 avis

    1.0

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    I attended the collaboration event with St. John, but unfortunately, it was not quite what I had expected. Admittedly, my expectations may have been a bit high, but I was seated at the counter, which felt slightly too high for me (157 cm). Additionally, the chair had no backrest, so I had to keep my bag and jacket on my lap throughout the dinner, which was rather uncomfortable. The food was decent, though nothing particularly surprising, and I found that the course was somewhat challenging to pair with the wines on the list. Moreover, I received my knife and fork only after the main dish was served, whereas I believe they should have been set beforehand. The knife also wasn’t sharp enough to cut through the crispy pork skin easily, which made the experience a little frustrating.

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  4. Michelle

    Nouvelle-Galles5 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely amazing dinner with the St John take over loved all the food and service

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  5. Rebecca VIP

    Victoria7 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Absolutely brilliant food tonight at St John London's pop up at The French Laundry in Melbourne. Food was great...the bone marrow was delectable the wuail sooo good...fabulous wines to match. Service was excellent...knowledgeable...friendly & went the extra mile to ensure a perfect experience.

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  6. Roslyn Ann

    Melbourne34 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    This experience was part of the Melbourne Wine and Food Festival. The French Saloon was packed. The hospitality staff were excellent. The nibbles came out really quickly. Our Waiter, Alex was extremely attentive but not obtrusive. The wine choices were fairly priced.

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  7. Aiden

    Melbourne2 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    unreal dinner and incredible service, thank you so much team <3

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  8. Mitch

    Melbourne1 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food wine and service, can’t wait to go back!

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  9. Georgina

    Melbourne3 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The St John x French Saloon experience was stunning. Don't think I could fault the service or the food. Thank you for a wonderful lunch!

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  10. Utilisateur d'OpenTable

    New York2 avis

    5.0

    Y est allé·e le 21 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Beautiful, elegant food, generous service and a lovely space. They kept the kitchen open especially for us as our concert was late finishing which we appreciated enormously. Highly recommended.

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FAQ

Le restaurant French Saloon est noté 4,7 étoiles par 373 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 3 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour French Saloon

First Floor, 46 Hardware Lane (enter restaurant from Hardware Lane, via stairs), 3000 Melbourne, AU-VIC

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Hardware Lane and Little Bourke Street
  • Quartier
    Quartier central des affaires de Melbourne (CDB)
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner jeu., ven. 12:00–15:00 Dîner mar.–sam. 17:00–23:00
  • Prix
    De 41 $A à 100 $A
  • Cuisine(s)
    Française, Australienne Moderne
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    Route 86 or 96 tram
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Luke Fraser
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bière, Cocktails, Fin de soirée, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
  • Installations pour l'événement privé
    Our award winning menu designed by our head Chef Luke Fraser, accommodates serious boardroom dinners, as well as beautiful long family lunches. An extensive wine list and welcoming, savvy staff make hosting an event with us effortless.
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