Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Phoenix / Arizona
  4. Ahwatukee / Chandler
  5. Old Town Scottsdale
Francine, Scottsdale, AZ

Francine

4.7
4,7
3258 avis
De 31 $ à 50 $
Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19:30
Réservé 45 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Animé
Airy, elegant FRANCINE, which sits in the luxury wing of Scottsdale Fashion Square, exudes the charms of le midi (the south of France), homeland to celebrity chef-founder Laurent Halasz who re-creates specialties of the Mediterranean region. Phoenix New Times named FRANCINE Best Phoenix Restaurants, AZ Big Media voted FRANCINE best Arizona French Restaurant, and Modern Luxury Magazine named FRANCINE best fine dining restaurant in Scottsdale. FRANCINE is a spirited and loving homage to days spent in the sun and amongst gatherings around beautiful meals hosted by his mother Francine Halasz. Our Executive Chef Remy Lefebvre, who is French-born, with his product driven cooking, and a focus on experience and high food quality, brings more than 20 years of global culinary experience at Michelin Star restaurants and luxurious hotels.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française, Méditerranée
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:45 Déjeuner lun.–ven. 11:00–14:45 Happy hour Tous les jours 15:00–18:00 Dîner lun.–jeu., dim. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (480) 690-6180
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Remy Lefebvre
  • Installations pour l'événement privé
    Please contact us: events@francinerestaurant.com
  • Quartier
    Old Town Scottsdale
  • Parking details
    Covered parking, valet service available.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Francine New Years Eve Celebration 2024

    160,00 $US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    Ring in the new year at Francine Restaurant. Experience Chef Remy's four course tasting menu with libations and a celebratory atmosphere. SMOKED SALMON PETROSSIAN brioche, caviar cream, dill oil and SCALLOP TARTLET winter truffle Main choose one GRILLED SEABASS sofrito, fresh beans, mint, uni and sauce champagne BEEF FILET MIGNON wild mushrooms, beef jus and truffle WINTER BLACK TRUFFLE RISOTTO arborio rice, sherry wine and truffle butter Le Dessert CHOCOLATE COULANT chocolate cremeux and rum raisin ice cream

Avis de 3 258 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

3 258 avis
  1. Christine

    VIP

    Phoenix

    14 avis

    5.0

    14 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Order the whipped feta dip for an appetizer, it was delicious. For entrees, we ordered mussels and the burger, both were really good.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Judy

    VIP

    Phoenix

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The sea bass was absolutely amazing would highly recommend.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Jeffrey

    VIP

    Dallas

    20 avis

    3.0

    20 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    We went to Francine for the Cote d'boeuf. Amazed that the chef has gone a total Mediterranean route, limiting the menu, no longer offering this great steak. My half rack of lamb came cold, when reheated xame back in a pool of grease. The Brussels sprouts side was drowned in sweet syrup & pomegranate seeds. The only positive note was Adam, our server. His wine pairing was spot on, and he was informed about the menu and was very pleasant.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  4. Alicia

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 15 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What an amazing experience. Went here for a date night — everything was perfect from the food, to the ambiance, to the attentiveness of the staff.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Denise

    Phoenix

    18 avis

    5.0

    18 avis

    Y est allé·e le 15 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was outstanding as always. Adam our server did a terrific job and was on point with his wine selections too. A personal visit from the manager was also a nice touch as we have people in common and it made for a lively conversation. Thank you again for a wonderful evening and dining experience. Francine remains one of my personal favorites.

    Cet avis est-il utile ?

  6. James

    Phoenix

    14 avis

    5.0

    14 avis

    Y est allé·e le 13 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Best dining out experience in years ! Logan was the Best L

    Cet avis est-il utile ?

  7. candace

    Phoenix

    40 avis

    5.0

    40 avis

    Y est allé·e le 12 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The moment you walk in, there is great energy vibe! From the bartender to our server, Ashley, we had great service. The dishes were amazing and portioned well. One of us ordered the Chilean sea bass, the other the vegetarian mushroom pasta, along with a side of Brussels sprouts. All prepared perfectly and delicious. Even as the restaurant got super busy--we were not "rushed" to leave, as we enjoyed our 2nd glass of wine after the meal. Reservations are helpful. :)

    Cet avis est-il utile ?

  8. David

    Phoenix

    107 avis

    5.0

    107 avis

    Y est allé·e le 9 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Excellent, innovative menu changing frequently with the seasons. Extensive wine list. Very creative response to one diner's salt-free requirement. Entrees beautifully presented

    Cet avis est-il utile ?

  9. Frederic

    Phoenix

    37 avis

    5.0

    37 avis

    Y est allé·e le 9 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great staff, amazing service, well done team! Sunday evening was such a great experience.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Lauren

    VIP

    Queensland

    17 avis

    5.0

    17 avis

    Y est allé·e le 8 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lauren Christine was the perfect hostess and welcomed us with a smile. She is a gem!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Francine est noté 4,7 étoiles par 3258 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:30
Réservé 45 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Francine

4710 N. Goldwater Blvd, 85251 Scottsdale, AZ

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Old Town Scottsdale
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10:00–14:45 Déjeuner lun.–ven. 11:00–14:45 Happy hour Tous les jours 15:00–18:00 Dîner lun.–jeu., dim. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française, Méditerranée
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Parking details
    Covered parking, valet service available.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Remy Lefebvre
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (480) 690-6180
  • Installations pour l'événement privé
    Please contact us: events@francinerestaurant.com
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable