Fleming's Steakhouse - Brickell
4.8
841 avis
50 $ et plus
Grillade
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2 personnes
1 oct. 2024
23:30
Des expériences sont disponibles.
- Adapté aux repas d'affaires
- Charmant
- Chic
Privatisation de salle
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Informations supplémentaires
- AtmosphèreRaffiné
- Prix50 $ et plus
- Cuisine(s)Grillade, Steak, Bar à Vin
- Heures d'ouverturelun.–ven. 11:00–22:00 sam. 16:00–22:00 dim. 16:00–21:00
- Numéro de téléphone(786) 915-8790
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue d'affaires décontractée
- Installations pour l'événement privéLooking to host a private event or meeting in our restaurant? Our Events & Catering Menu offers a wide selection of hors d'oeuvres, starters, multi-course lunches and dinners. We'll help you select one of our private dining rooms and coordinate all the details to ensure it’s the perfect occasion
- Contact pour l'événement privéPrivate Dining Director: (786) 915-8790
- QuartierBrickell
- Parking detailsSelf-Parking is located inside our building, the Brickell World Plaza: -$10 per hour before 6pm -$10 flat rate after 6pm We also have Valet services available for lunch and dinner: -$10 Lunch -$15 Dinner
- Renseignements supplémentaires :Bar complet, Bar/salon, Cocktails, Livraison, Options sans gluten, Salle privée, Vin
Carte-cadeau
Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.
Expériences
Far Niente 4-Coarse Wine Dinner
200,00 $US par personne
Seulement 4 oct. 2024Join us for a one-night-only event to celebrate 4 wines from Far Niente paired with a 4-course chef-curated menu. Amuse Bouche: SCALLOP SAINT JACQUES mushroom, gruyère gratin with FAR NIENTE, Chardonnay Napa Valley Course 1: APPLE PECAN SALAD goat cheese and pickled red onion, lime vinaigrette with ENROUTE, Les Pommiers, Pinot Noir Course 2: GORGONZOLA GNOCCHI basil chiffonade, shaved parmesan with POST & BEAM, Cabernet Sauvignon Course 3: PRIME NEW YORK STRIP TRANCHE crispy buttermilk onions, and sauce foyot Paired with NICKEL & NICKEL, Cabernet Sauvignon Course 4: BAKED APPLE AND BRIE GALETTE with salted caramel drizzle with DOLCE, Napa Valley This experience is reserved for adults 21+ years of age. Price excludes tax and gratuity
Plats populaires
Avis de 841 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
4.8
- 4,7Plats
- 4,8Service
- 4,7Atmosphère
- 4,5Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré