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Finch & Fork, Santa Barbara, CA

Finch & Fork

4.5
4,5
1788 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 11 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Idéal pour les groupes
  • La perle du quartier
Finch & Fork est un Bar et Grill américain moderne situé à l'angle des rues Carrillo et Chapala, au cœur du centre-ville animé de Santa Barbara. Le chef James Siao puise son inspiration dans les ingrédients locaux provenant des agriculteurs et éleveurs de la région pour élaborer un menu de délicieux plats à partager et de plats plus copieux très satisfaisants. Sa cuisine est destinée à être servie avec des vins bio, des cocktails artisanaux, et d'excellentes bières dans l'atmosphère détendue de notre bar, salon lounge ou salle à manger.
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Salles

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Californienne, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 07:00–14:00 Petit-déjeuner lun.–ven. 07:00–11:00 Déjeuner lun.–ven. 11:00–14:00 Happy hour Tous les jours 16:00–18:00 Dîner Tous les jours 17:00–21:00
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Valet/Public Parking Lot<br />Services offered at main entrance of the hotel. Additional parking available in the adjacent city parking lot.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa

Expériences

  • Bubbles & Brunch

    28,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Enjoy bottomless mimosas with your friends and family every weekend at Finch & Fork. Saturday & Sunday 7am-1pm
    Bubbles & Brunch photo
  • Southern Brunch Pop Up

    Seulement 23 mars 2025
    Kick off your Spring Break southern-style with a fun-filled Sunday Southern Brunch Pop Up. Sip on Bottomless Mimosas. Indulge in a Bloody Mary bar. Cool off with a Michelada. And sway to some swanky tunes from DJ Darla Bea. Special A la Carte Menu Options include - Beignets: Warm beignets, vanilla crème, raspberry sauce Biscuit & Gravy: Fresh buttermilk biscuit, sausage gravy, 2 farm fresh eggs Fried Chicken Biscuit (Nashville Hot or Regular): Deep fried chicken thigh, buttermilk biscuit, chevre cheese, pepper jelly, frisee Low Country Shrimp & Grits: Creamy grits, jumbo shrimp, andouille sausage, low country gravy, sunny side egg Fried Oyster Po’ boy: Cornmeal crusted oysters, lettuce, tomato, remoulade Southern Stack: Two sweet potato pancakes, smoked pork, fried apples, farm fresh egg DJ Darla will be spinning from 11am-2pm.
    Southern Brunch Pop Up photo
  • Crab & Chardonnay Chef's Table

    Seulement 2 avr. 2025
    April 2 | 6PM-8PM | $85 per person + tax + gratuity Join us for a special Spring Chef's Table featuring a fun-filled, communal Crab Bake at Finch & Fork. Clink glasses with Greg Brewer, winemaker for Brewer Clifton and Diatom, and Jill Russell, winemaker for Cambria Winery, as they take you along a flight of delicious, local Chardonnays to complement our delicious sea fare. Menu includes a traditional seasonal Clam Bake with rock crab, chorizo, shrimp, little neck clams, corn, and red potatoes. Accompanied with artisan bread baskets, drawn butter and old bay seasoning. Wash it all down with some beautiful, Central Coast chardonnay.
    Crab & Chardonnay Chef's Table photo

Avis de 1 788 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,5Service
  • 4,4Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Côte centrale californienne

    Idéal pour les groupes

  • Côte centrale californienne

    Sain

  • Côte centrale californienne

    Américaine

  • Santa Barbara

    Délicieux et bons pour les enfants

  • Santa Barbara

    Innovant

  • Santa Barbara

    Idéal pour les groupes

  • Santa Barbara

    Sain

  • Santa Barbara

    Adapté aux occasions spéciales

1 788 avis
  1. Dexter VIP

    Los Angeles6 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was delicious and the ambience of the place was calm and relaxing. A great place for a weekend dinner if you are visiting from out of town. The service was impeccable thanks to Rob Rose, their very welcoming general manager.

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  2. Kirk VIP

    Côte centrale14 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Love Finch & Fork. Chefs and bartenders are great! Always a go to spot.

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  3. Virginia VIP

    Toronto12 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Loved the halibut, pork belly deviled evgs, short rib papardelle, churros, amazing cocktails (hibiscus Cadillac margarita!) and dark chocolate pot de creme!

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  4. John VIP

    Los Angeles22 avis

    5.0

    Y est allé·e le 2 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our group had a great experience. Great restaurant in the Canary Hotel. Food and service was top notch. Highly recommend this place for brunch when visiting Santa Barbara.

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  5. Susanne

    Côte centrale1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 24 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Bar-B-Q and bourbon dinner! Learning about the differences of the whiskey and bourbons was educational. Also the Bar-B-Q ribs were outstanding. Side servings were also delicious! All in all it was a great dinner with friendly people. The presentation was put on by some well educated individuals who were into having fun with the group. Job well done by the staff as well as the cook! Thank you for a fun time!

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  6. Tamara

    Sacramento9 avis

    5.0

    Y est allé·e le 22 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious food! Fantastic all around!! Highly recommend!!!!!

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  7. Aya

    Grand Boston3 avis

    5.0

    Y est allé·e le 15 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great breakfast! The food was amazing, I had the eggs benefit, my partner had the eggs sausage and potatoes. Really good meal, wish there was a little more food on the plates but was very tasty! Cocktails were also very good!

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  8. Judy VIP

    Côte centrale126 avis

    5.0

    Y est allé·e le 14 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Four of us had a wonderful dinner at Finch and Fork the other night. The corkage fee is a little outrageous but the food was delicious and the server was very knowledgeable and engaged. We started with a Kung Pao cauliflower which was truly outstanding! A couple people had the halibut special and they enjoyed that very much - no leftovers to take home. I had the short rib pappardelle which was very good.

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  9. Stuart VIP

    Grand Boston5 avis

    4.0

    Y est allé·e le 11 février 2025

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The deviled eggs and Caesar Salad were 10/10! The fried chicken dinner looked fabulous but was way too much with the excessive extra crispy fried coating. And the short rib pappardele was too rich with the oversized dollop of sour cream et al. Service and ambience were great so look forward to returning to try other dishes!

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  10. isabel

    Denver1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 19 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent food and excellent ambience. Loved the experience!

    1 personne a trouvé cet avis utile

FAQ

Finch & Fork propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (805) 879-9100.

Le restaurant Finch & Fork est noté 4,5 étoiles par 1788 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 11 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Finch & Fork

31 West Carrillo Street, 93101 Santa Barbara, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Californienne, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 07:00–14:00 Petit-déjeuner lun.–ven. 07:00–11:00 Déjeuner lun.–ven. 11:00–14:00 Happy hour Tous les jours 16:00–18:00 Dîner Tous les jours 17:00–21:00
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Valet/Public Parking Lot<br />Services offered at main entrance of the hotel. Additional parking available in the adjacent city parking lot.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
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