Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. North Park
Et Voilà! French Bistro - San Diego, San Diego, CA

Et Voilà! French Bistro - San Diego

4.9
4,9
2564 avis
30 $ ou moins
Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 46 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • La perle du quartier
Le Et Voilà! est un bistro français de quartier animé, situé le long de la grande avenue de North Park. Vous y découvrirez les talents du chef Vincent Viale, qui prépare des plats classiques français avec une touche moderne. Dégustez des recettes françaises de nombreuses régions, cuisinées à base de produits saisonniers locaux, comme le célèbre steak-frites, les coquilles Saint-Jacques et les soufflés. Explorez les diverses régions de France à travers la carte des vins bien choisis, et savourez nos cocktails artisanaux à base d'ingrédients des environs. Le Et Voilà! est le lieu parfait pour les personnes désirant vivre une expérience culinaire animée, ou pour ceux qui désirent profiter d'un simple verre de vin ou d'une collation au bar. N'hésitez pas à appeler l'établissement si vous ne trouvez pas votre tranche horaire souhaitée pour réaliser la réservation. Il pourrait être en mesure de vous aider.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Française, Steak, Fruits de mer
  • Heures d'ouverture
    lun., dim. 16:30–20:30 ven., sam. 16:30–21:30 Dîner mar.–jeu. 16:30–21:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 209-7759
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Vincent Viale
  • Quartier
    North Park
  • Rue transversale
    30th Street
  • Parking details
    There is plenty of available parking spaces located one block east on the Adams avenue bridge over the 805 freeway.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Valentine’s Day 2025

    105,00 $US par personne

    Seulement 14 févr. 2025
    Valentine’s Day 4-Course Tasting Menu – $105 per person (not including tax and gratuity) (Visit our website to discover the menu) Enjoy a carefully crafted 4-course menu by Chef Vincent Viale in a relaxing and casual French setting. The ambiance is serene, creating the perfect atmosphere for a tranquil celebration. Please note: Our regular menu WILL NOT be available during this time. Please be aware that your reserved dining time begins promptly at the time of your reservation. Due to the holiday, we may not be able to extend your time if you arrive late. Thank you for your understanding, and we look forward to celebrating with you!

Avis de 2 564 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,9Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Française

  • San Diego

    Française

2 564 avis
  1. Harry

    San Diego

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    We ate here for the third time and really enjoyed it. Starter of mushroom flan w/ sliced black truffle and a port wine froth was a special for black truffle season. Light and really tasty. We also enjoyed the Seam Bream and the Ocean Trout entrees. Trout better than the bream, which was a little mild in flavor overall. Excellent wines, a Pinot Noir and Viognier. Grand Marnier souflee for dessert - so so good. Service attentive w/o nosy. We'll return.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Karla

    VIP

    San Diego

    18 avis

    5.0

    18 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was great as always, the service was very good and the food delicious

    Cet avis est-il utile ?

  3. Gail

    Los Angeles

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Such delicious food served promptly and hot. Service was fantastic as well. The quality of ingredients in each dish was impressive!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Michelle

    San Diego

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Et Voila is the best! Their cocktails and appetizers are the absolute best. Lots of good mains as well. Highly recommend.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Karen

    San Diego

    21 avis

    5.0

    21 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We started our meal with the Moule au homard (mussels in a lobster bisque). The tarragon and cognac really enhanced the dish. Since black truffles are in season they were offered in their specials menu. We ordered the linguine with truffles. It also had chanterelles and was fantastic. I believe it’s the best “mushroom” linguine I have ever ordered. The house salad was the perfect compliment. Our server was extremely knowledgeable and very helpful in our food and wine decisions. If we lived closer, I’d probably become a regular. Bien joue.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Iain

    VIP

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was our anniversary, we were seated in a quiet corner. Friendly and efficient service, delicious food. Highly recommend

    Cet avis est-il utile ?

  7. Jackie

    VIP

    San Diego

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We dined last night for the first time but will definitely go back. We loved everything about this restaurant!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Brindan

    San Diego

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Incredible mussels with fantastic wine broth that could be soaked up with fries or fantastic fresh bread. The scallops were perfect! The dessert assortment was made of all winners. Et Voilà is better than ever!

    Cet avis est-il utile ?

  9. David

    VIP

    San Diego

    164 avis

    5.0

    164 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This is an excellent French restaurant with competent, friendly staff in a relaxed Bistro setting. The restaurant is popular and bustling, but the noise level isn't bad. The staff is always welcoming and pleasant, and the prices are reasonable.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Raphael

    San Diego

    20 avis

    5.0

    20 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great service. Great onion soup. Fantastic Grand Mariner souffle. Only complaint is the chairs. Not very comfortable after a couple of hours.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Et Voilà! French Bistro - San Diego est noté 4,9 étoiles par 2564 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 46 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Et Voilà! French Bistro - San Diego

3015 Adams Ave., Suite A., 92116 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    30th Street
  • Quartier
    North Park
  • Heures d'ouverture
    lun., dim. 16:30–20:30 ven., sam. 16:30–21:30 Dîner mar.–jeu. 16:30–21:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Française, Steak, Fruits de mer
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    There is plenty of available parking spaces located one block east on the Adams avenue bridge over the 805 freeway.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Vincent Viale
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable