Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Caraïbes
  4. îles Turks-et-Caïcos
  5. Îles Turks-et-Caïcos
Embers, Grace Bay, Turks & Caicos

Embers

4.7
4,7
126 avis
De 31 $ à 50 $
Internationale

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 28 fois aujourd'hui
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Parfait pour manger en plein air
  • Adapté aux occasions spéciales
Embers is the newest addition to the Turks and Caicos restaurant scene, bringing a fresh, new approach to dining in Grace Bay. Our menu is unique and modern, combining Asian influence and Mediterranean flair with local ingredients and flavours. And, of course, we’ve got a fantastic selection of handcrafted cocktails, spirits, and boutique wines to complement your meal.

Discover umami-rich plates, pasture-raised proteins, smoke-infused vegetable preparations and innovative desserts. Owner and Executive Chef James Van Dyke, with his extensive culinary background in the United States, Bahamas, and Turks and Caicos, combines his passion and expertise, bringing Embers to life.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Internationale, Méditerranée, Asiatique
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–sam. 11:00–21:45
  • Numéro de téléphone
    (649) 941-5161
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    James Van Dyke
  • Quartier
    Îles Turks-et-Caïcos
  • Rue transversale
    Located across the street from IGA Gourmet in The Hub Plaza
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Offres

  • Live music with Quinton Dean every Tuesday

    Plusieurs dates disponibles
    mar. - 17:00 - 21:45,sam. - 17:00 - 21:45
    Enjoy live music with the former Prince guitarist every Tuesday from 7pm-10pm! Nightly dinner and drink specials as well!

    Live music with Quinton Dean every Tuesday photo

Avis de 126 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,6Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • îles Turks-et-Caïcos

    Meilleur toutes catégories confondues

  • îles Turks-et-Caïcos

    Meilleure cuisine

  • îles Turks-et-Caïcos

    Meilleur service

  • îles Turks-et-Caïcos

    Meilleur rapport qualité prix

  • îles Turks-et-Caïcos

    Innovant

  • îles Turks-et-Caïcos

    Tendance

  • îles Turks-et-Caïcos

    La perle du quartier

  • îles Turks-et-Caïcos

    Animé

  • îles Turks-et-Caïcos

    Les plus réservés

126 avis
  1. Amy

    New York

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Loved Embers! Great new restaurant! We had a beetroot salad to start. My husband has the skirt steak and I had the sea bass. The purée under the sea bass was incredible!! We also had a cheesecake dessert that was tasty. The service was very attentive! I also liked the atmosphere. You can see them cooking on the fire. O well great dining experience

    Cet avis est-il utile ?

  2. Duygu

    New York

    9 avis

    VIP
    1.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Good service and ambiance. Terrible food, even the bread. Among the 4 dishes we ordered, only the fried oysters were OK. The rest were soaked in a liquid barbecue sauce that no place to be on a seared tuna and lamb. When I expressed my disappointed to the waitress, she was nice enough to remove my main dish from the check.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Linda

    Washington

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    It was outstanding !! Lobster was phenomenal and skirt steak was cooked to perfection. Our server was a real gem. Owner came over to introduce himself and make sure all was good. Look forward to a quick return .

    Cet avis est-il utile ?

  4. cris

    Caraïbes

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food great service and great people. They are very attentive and helpful.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Sandy

    Fayetteville

    24 avis

    VIP
    5.0

    24 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful food and drinks, very noisy. Great service!

    Cet avis est-il utile ?

  6. BIRD

    Cincinnati

    4 avis

    VIP
    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing new restaurant in Provo! Best bartender on the island 😊

    Cet avis est-il utile ?

  7. Gerrie

    Philadelphie

    40 avis

    VIP
    4.0

    40 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    good vibe nice lighting. located in Grace Bay area. the open kitchen is interesting to watch. the food was delicious and came out quickly and was the perfect temperature. our waitress was attentive and very friendly.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Cynthia

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 16 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent meal. Service was friendly and attentive. We had the steak. Cooked perfectly. Portion size is good and more than enough for us to share our entree and several small plates. We would highly recommend

    Cet avis est-il utile ?

  9. Stephanie

    Philadelphie

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 15 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Went there twice during our stay. We were lucky to see a great guitarist the first time. The lamb was to die for. Great meal. Manager Edwin very pleasant.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Jennifer

    New York

    5 avis

    VIP
    4.0

    5 avis

    Y est allé·e le 11 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    We read good things about the food so decided to try it. Seating is on a covered patio with a small Indoor area too. Open kitchen which was cool to watch. We Shared the lobster dumplings, steamed, and a romaine salad which was like a Caesar. Both delicious. The. We tried the bass special which was also delicious. The place got very busy about the time we were served our entree and we didn’t see our server again for about 40 minutes. Another person eventually came over to see if we wanted dessert or another drink. We did. Someone else brought them to us which may have been the intention but we Felt kind of abandoned. The couple Next to us felt the same way. Overall the food was great but the service is lacking. When you’re spending 250 for 2 People I think the service should be More attentive.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Embers est noté 4,7 étoiles par 126 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 28 fois aujourd'hui
Google Map pour Embers

Allegro Rd, TKCA 1ZZ Grace Bay, Turks & Caicos

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Located across the street from IGA Gourmet in The Hub Plaza
  • Quartier
    Îles Turks-et-Caïcos
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–sam. 11:00–21:45
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Internationale, Méditerranée, Asiatique
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    James Van Dyke
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable