Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Australie
  3. Nouvelle-Galles du Sud
  4. Région d'Illawarra
  5. Stanwell Tops
Dining on the Edge, Stanwell Tops, AU-NSW

Dining on the Edge

Aucun avis
101 $A et plus
Australienne Moderne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 1 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Experience Dining On the Edge by Tumbling Waters Retreat, where modern Australian cuisine meets French finesse. Led by Executive Chef Thierry Molimard and Sous Chef Mark Pain, we offer two unique dining experiences: our unique Chef's Set Menu on Thursdays and Saturdays featuring dishes like Beef Tenderloin with Pomme Lyonnaise and Portobello Mushroom Sauce, and a more casual Small Plates Menu on Fridays with highlights like Crispy Pork Belly, Soy Caramel Pumpkin, and Thai Herb Salad. Perched above the treetops, with stunning ocean, rainforest, and escarpment views, our intimate restaurant is complemented by a cocktail bar designed to perfectly pair with every dish. Ideal for romantic evenings or intimate group gatherings, Dining On the Edge offers an unforgettable culinary journey in a breathtaking setting that will keep you on the edge of your seat.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    101 $A et plus
  • Cuisine(s)
    Australienne Moderne, Fusion/Éclectique, Tapas/Amuse-Gueule
  • Heures d'ouverture
    jeu.–sam. 17:30–21:00
  • Numéro de téléphone
    (02) 4294 1666
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Chef Thierry Molimard and Chef Mark Pain
  • Quartier
    Stanwell Tops
  • Rue transversale
    Corner of Stonehaven Road and Longview Crescent, Stanwell Tops 2508
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Expériences

  • Thursday & Saturday Night - Chefs Menu

    Plusieurs dates disponibles
    On Thursday and Saturday nights, Dining On the Edge transforms into a culinary showcase with our exquisite 3-course set menu. Crafted by our French Executive Chef, each course is a masterpiece, blending modern Australian flavors with French finesse. Immerse yourself in an unforgettable dining experience, complemented by breathtaking views of the ocean and rainforest.
    Thursday & Saturday Night - Chefs Menu photo
  • Friday Night - Small Plates

    Plusieurs dates disponibles
    Join us for a relaxed and unforgettable culinary experience as our Small Plates menu invites you to share, savor, and indulge in a variety of exquisitely crafted dishes. Perfect for intimate gatherings or a laid-back evening with friends and loved ones, highlights include the Crispy Pork Belly with soy caramel pumpkin and Thai herb salad. Set against breathtaking ocean and rainforest views, Dining On the Edge is the ideal setting to unwind at the end of the week. Complete your experience with a drink from our carefully curated cocktail bar, designed to perfectly complement each dish.
    Friday Night - Small Plates photo

Soyez le premier à rédiger un avis

Actuellement, il n'y a aucun avis pour Dining on the Edge. Merci de partager votre expérience en écrivant un avis, cela aidera d'autres personnes à choisir un restaurant.

FAQ

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 1 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Dining on the Edge

31 Stonehaven Rd, 2508 Stanwell Tops, AU-NSW

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Corner of Stonehaven Road and Longview Crescent, Stanwell Tops 2508
  • Quartier
    Stanwell Tops
  • Heures d'ouverture
    jeu.–sam. 17:30–21:00
  • Prix
    101 $A et plus
  • Cuisine(s)
    Australienne Moderne, Fusion/Éclectique, Tapas/Amuse-Gueule
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Thierry Molimard and Chef Mark Pain
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable