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Deckman's en el Mogor, Ensenada, BCN
Primé

Deckman's en el Mogor

4.5
4,5
1855 avis
501 Mex$ et plus
Mexicaine Contemporaine
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour manger en plein air
  • Charmant
Chef Drew Deckman proposal is based on sustainability of our ingredients, paying homage to Baja California “Table to the farm”.
Our goal is that our ingredients and products travel less than a zero km to be enjoyed at your table.
The wine, olive oil, eggs, vegetables, flowers , herbs, honey, lamb and vegetables have been produced/raised in this same ranch and family ranches that we own and operate. We proudly celebrate the "Slow Food" philosophy.

To reserve groups of 6 or more people, please contact the restaurant -
Cel. (646)1883960
Whats app available
American line +1 (619) 721 4820

Please contact us through reservations@deckmans.com
Specific questions and suggestions for your please visit deckmans.com

Reservations from the same group divided into 2 will be automatically deleted.

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2 personnes

23:00


Réservé 14 fois aujourd'hui

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    501 Mex$ et plus
  • Cuisine(s)
    Mexicaine Contemporaine, De la ferme à la table, Mexicaine régionale
  • Heures d'ouverture
    lun., jeu.–dim. 13:00–20:00
  • Numéro de téléphone
    646 188 3960
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Drew Deckman
  • Service traiteur
    Do you oyster?<br />Contacto reservations@deckmans.com
  • Primé
    1. MICHELIN Green 2024
  • Quartier
    Valle de Guadalupe
  • Infos de stationnement
    Estacionamiento al aire libre a un costado del restaurante.
  • Animation
    Para degustar del vino Mogor Bandán frente a los viñedos en donde fue cosechada su fruta y al mismo tiempo de tener en tu mesa el ingrediente fresco del día, que orgullosamente poseemos en nuestra Baja California. Todos nuestros platillos son elaborados en cocina de leña, nuestra cocina es 100% al aire libre como parcialmente es nuestro restaurante.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar/salon, Bière, Café, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Fumoir, Options sans gluten, Restaurants AVV, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Vin, Zone de fumage extérieur

Avis de 1 855 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,5Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Basse-Californie

    La perle du quartier

  • Basse-Californie

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

  • Basse-Californie

    Les plus réservés

  • Ensenada

    Sain

  • Ensenada

    La perle du quartier

  • Ensenada

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

  • Ensenada

    Options végétariennes

  • Ensenada

    Les plus réservés

1 855 avis
  1. Daniel

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was our sixth visit to Deckman's over the years. It is always a magical experience!

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  2. Utilisateur d'OpenTable

    Monterrey

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    One of the best meals I’ve ever had! the recommendation of food, wine, desserts, everything was a perfect match to each other. Totally recommended and willing to go back.

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  3. Joan

    Baie de San Fra

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The oysters were extremely salty and not pleasant to eat. Mackerel and bone marrow were just okay, needed more seasoning. The rib eye was seasoned perfectly but it came out raw even tho we asked for medium rare. The knives could not even cut through the meat, it felt like I was fighting the meat to get a clean cut in. Overhyped for sure

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  4. Eduardo

    México

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Increíble atención y comida La ambientación y la vibra ahí son muy buenos

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  5. Magdiel

    México

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Una experiencia altamente recomendable. Nosotros optamos por el menú degustacion y maridaje y vale 100% la pena. Cada uno de los tiempos fue explicado con detalle así como su pareja de vino. El atardecer imprimió una fotografía aun más bella e hizo gran maridaje con la comida y el vino. En pocas palabras un lugar al que puedo regresar con los ojos cerrados.

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  6. Cheryl

    Comté d’Orange

    3 avis

    VIP
    2.0

    3 avis

    Y est allé·e le 25 août 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    I’ve been to Deckman's numerous times, so it's hard to believe I'm writing a negative review. We had a party of eight, and while our table was ready when we arrived, that was the highlight of the evening. It took over 15 minutes just to get water, and those who wanted sparkling water waited an additional 20 minutes. No one came by to explain the menu or ask if we wanted appetizers, leaving us to flag down staff with our questions. Despite the visible presence of staff near the prep area behind the outdoor kitchen, there was little interaction with customers. After 40 minutes, someone finally offered to open our wine, but we were left to refill our glasses ourselves for the rest of the evening. We ordered chicken, fish, and two Ribeyes for the table, along with some appetizers. The Ribeyes were cooked to our requested doneness (medium rare and medium), but the meat was so tough it was virtually inedible. Multiple people struggled to cut through the pre-sliced steak with different knives, but the meat was so tough it couldn’t be chewed and had to be spit out. It was the toughest steak I’ve ever encountered, making it impossible to enjoy. While the chicken, fish, and appetizers were excellent, the Ribeyes were a disaster. This is not what one would expect in the Valle or from a Michelin-rated restaurant. Fortunately, the staff removed the Ribeyes from our bill, but at 3,000 pesos per steak, this was an unacceptable experience. The poor service compounded the disappointment, making this visit to Deckman's far below the standard I’ve come to expect.

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  7. Utilisateur d'OpenTable

    Baja California

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 25 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and service specifically from Alondra. She was knowledgeable and menu expert who answered all our questions. Our group had the 7course entrees which was superb. The views are always amazing :)

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  8. Utilisateur d'OpenTable

    Baja California

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 24 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excelente todo Delicioso una gran experiencia en Valle de Gpe

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  9. Liliana

    Baja California

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 23 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Menú muy corto pero la comida deliciosa, el lugar muy agradable y el servicio muy bueno

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  10. Utilisateur d'OpenTable

    Palm Springs

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le 23 août 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The service was outstanding and ambience was great.

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FAQ

Le restaurant Deckman's en el Mogor est noté 4,5 étoiles par 1855 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

23:00


Réservé 14 fois aujourd'hui
Google Map pour Deckman's en el Mogor

Carretera Tecate km 85.5, San Antonio de las Minas, Valle de Guadalupe, 22766 Ensenada, BCN

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Green 2024
  • Quartier
    Valle de Guadalupe
  • Heures d'ouverture
    lun., jeu.–dim. 13:00–20:00
  • Prix
    501 Mex$ et plus
  • Cuisine(s)
    Mexicaine Contemporaine, De la ferme à la table, Mexicaine régionale
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Estacionamiento al aire libre a un costado del restaurante.
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Drew Deckman
  • Animation
    Para degustar del vino Mogor Bandán frente a los viñedos en donde fue cosechada su fruta y al mismo tiempo de tener en tu mesa el ingrediente fresco del día, que orgullosamente poseemos en nuestra Baja California. Todos nuestros platillos son elaborados en cocina de leña, nuestra cocina es 100% al aire libre como parcialmente es nuestro restaurante.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar/salon, Bière, Café, Chiens acceptés, Cocktails, Droit de bouchon, Fumoir, Options sans gluten, Restaurants AVV, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Vin, Zone de fumage extérieur
  • Numéro de téléphone
    646 188 3960
  • Service traiteur
    Do you oyster?<br />Contacto reservations@deckmans.com
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