Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City
  4. Manhattan
  5. Upper East Side
David Burke Tavern, New York, NY

David Burke Tavern

4.3
4,3
917 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
22:30
Réservé 28 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
David Burke Tavern is a modern American restaurant by award-winning Celebrity Chef David Burke. Situated on the first two stories of a stately townhouse on New York City’s Upper East Side, the restaurant showcases Burke’s creative and contemporary approach to classic fare – often with showstopping presentations. Signature dishes highlight seafood, steakhouse staples and beyond, including Lobster Dumplings with spicy tomato, Crab Cake Pretzel Raft, Tavern Cheeseburger, and Burke’s famous “Clothesline” Maple & Black Pepper Candied Bacon, plus a full SUSHI MENU. David Burke Tavern offers dinner, bar and lounge menus, as well as multiple private dining spaces including the intimate Himalayan Salt Room lined with pink sea salt bricks. Private dining spaces can accommodate anywhere from 10-100 guests, with options to reserve floors and the full restaurant.

Commande en livraison ou à emporter

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Steak, Bar à cocktails
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 12:00–15:00 Déjeuner lun.–ven. 12:00–15:00 Happy hour Tous les jours 15:30–18:30 Dîner lun.–jeu., dim. 16:00–21:30 ven., sam. 16:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (212) 988-9021
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    David Burke
  • Service traiteur
    David Burke Tavern offers off-premise catering. Please contact Director of Catering & Private Events, Tatiana Thompson, tatiana@parkavekitchenbydb.com
  • Installations pour l'événement privé
    David Burke Tavern offers private and semi-private dining options designed for versatile seating combinations that can accommodate parties from 10 to 100 or up to 250 for a standing reception with a full buyout of the restaurant. Please contact Director of Catering & Private Events, Tatiana Thompson, tatiana@parkavekitchenbydb.com
  • Contact pour l'événement privé
    Paula Bernstein: (855) 856-4552
  • Quartier
    Upper East Side
  • Rue transversale
    62nd and Lexington Ave.
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    F/Q train to 63rd and Lexington . 4,5,6,N,R,W train to Lexington Av/59th
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • Christmas 3-Course Holiday Menu

    Seulement 25 déc. 2024
    3-Course Holiday Menu $105 per person $45 Kid's Menu Children under 12 Celebrate Christmas at David Burke Tavern with our 3-Course Prix Fixe menu featuring Chef Burke's decadent holiday dishes from land and sea, Christmas favorites and DB "salt aged" beef* Steakhouse cuts! Kids Prix Fixe Menu available (12 & under) A la carte Menu not served on Christmas.
    Christmas 3-Course Holiday Menu photo
  • Christmas Eve a la Carte Menu with Specials

    Seulement 24 déc. 2024
    Lunch 12-3pm Dinner 4-9pm Dine at David Burke Tavern Christmas Eve. 'Tis the season to enjoy our a la carte menu with holiday specials featuring Chef Burke's decadent dishes from land and sea, seasonal favorites and DB "salt aged" beef* Steakhouse cuts!
    Christmas Eve a la Carte Menu with Specials photo
  • Thanksgiving Prix Fixe 3-Course Menu

    Seulement 28 nov. 2024
    3-Course Holiday Menu $105 per person $45 for Children under 12 Celebrate Thanksgiving at David Burke Tavern with our 3-Course Prix Fixe menu featuring Chef Burke's decadent holiday dishes from land and sea, Thanksgiving Turkey and DB "salt aged" beef* Steakhouse cuts! Parties over 6 people please contact info@davidburketavern.com for Reservations A la carte Menu not served on Thanksgiving
    Thanksgiving Prix Fixe 3-Course Menu photo

Avis de 917 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.3
4,3 d'après les évaluations récentes
  • 4,3Plats
  • 4,4Service
  • 4,3Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

918 avis
  1. Terry

    New York

    45 avis

    VIP
    5.0

    45 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Food is always great here and at his other restaurants.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Jennifer

    New York

    24 avis

    5.0

    24 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A great place for lunch where you are not rushed and can have a serious conversation (or not!). Food is solid and so is the service.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Neil

    New York

    201 avis

    3.0

    201 avis

    Y est allé·e le 8 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    We have been here many times but may not return. To start I ordered a bourbon old fashion and it was not made correctly. The featured steak frittes was not the quality expected. The featured pheasant was exactly like roast chicken. Could not tell the difference. All in all a disappointment.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Nav

    Los Angeles

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 6 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding food, excellent and friendly service. They really go out of their way to make sure your experience was above and beyond.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Michele

    New York

    9 avis

    VIP
    3.0

    9 avis

    Y est allé·e le 5 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Ordered the scallops. One had gone off. I pointed it out and they offered a new plate but by then I couldn’t eat more of it. You know how it is when something tastes not ok- you’re just off that dish. So I left the rest on the plate. Would have been nice if they’d bought us a glass of wine. Service was good but a much ‘hovering’.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Tom

    New York

    55 avis

    VIP
    3.0

    55 avis

    Y est allé·e le 2 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    We waited 15min before server approached our table. The guy handling the water 💧 was a better server. I suggest you train him and then promote him. The check was screwed up Items on our check we did not order. Lastly, martinis are over priced

    Cet avis est-il utile ?

  7. Barbara

    New York

    95 avis

    5.0

    95 avis

    Y est allé·e le 29 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent prix-fixe lunch. Quiet enough for conversation. Nice service.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Shachi

    Londres

    13 avis

    VIP
    4.0

    13 avis

    Y est allé·e le 23 octobre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Excellent place for a business lunch, food quality was high and pricing was excellent. So often business lunches are poor quality food and exorbitant prices.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Utilisateur d'OpenTable

    New York

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 15 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was delicious, service and the staff was friendly and attentive Nice ambiance 

    Cet avis est-il utile ?

  10. Uriel

    Monterrey

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 13 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excelente servicio, miy recomendado, volveria sin dudarlo

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

David Burke Tavern propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (212) 988-9021.

Le restaurant David Burke Tavern est noté 4,3 étoiles par 917 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
22:30
Réservé 28 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour David Burke Tavern

135 E 62nd St, 10065 New York, NY

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    62nd and Lexington Ave.
  • Quartier
    Upper East Side
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 12:00–15:00 Déjeuner lun.–ven. 12:00–15:00 Happy hour Tous les jours 15:30–18:30 Dîner lun.–jeu., dim. 16:00–21:30 ven., sam. 16:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Steak, Bar à cocktails
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    F/Q train to 63rd and Lexington . 4,5,6,N,R,W train to Lexington Av/59th
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    David Burke
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (212) 988-9021
  • Service traiteur
    David Burke Tavern offers off-premise catering. Please contact Director of Catering & Private Events, Tatiana Thompson, tatiana@parkavekitchenbydb.com
  • Installations pour l'événement privé
    David Burke Tavern offers private and semi-private dining options designed for versatile seating combinations that can accommodate parties from 10 to 100 or up to 250 for a standing reception with a full buyout of the restaurant. Please contact Director of Catering & Private Events, Tatiana Thompson, tatiana@parkavekitchenbydb.com
  • Contact pour l'événement privé
    Paula Bernstein: (855) 856-4552
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable