Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City
  4. Manhattan
  5. Upper East Side
David Burke Tavern, New York, NY

David Burke Tavern

4.5
4,5
945 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 16 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
David Burke Tavern is a modern American restaurant by award-winning Celebrity Chef David Burke. Situated on the first two stories of a stately townhouse on New York City’s Upper East Side, the restaurant showcases Burke’s creative and contemporary approach to classic fare – often with showstopping presentations. Signature dishes highlight seafood, steakhouse staples and beyond, including Lobster Dumplings with spicy tomato, Crab Cake Pretzel Raft, Tavern Cheeseburger, and Burke’s famous “Clothesline” Maple & Black Pepper Candied Bacon, plus a full SUSHI MENU. David Burke Tavern offers dinner, bar and lounge menus, as well as multiple private dining spaces including the intimate Himalayan Salt Room lined with pink sea salt bricks. Private dining spaces can accommodate anywhere from 10-100 guests, with options to reserve floors and the full restaurant.

Commande en livraison ou à emporter

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Steak, Bar à cocktails
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 12:00–15:00 Déjeuner lun.–ven. 12:00–15:00 Happy hour Tous les jours 15:30–18:30 Dîner lun.–jeu., dim. 16:00–21:30 ven., sam. 16:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (212) 988-9021
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    David Burke
  • Service traiteur
    David Burke Tavern offers off-premise catering. Please contact Director of Catering & Private Events, Tatiana Thompson, tatiana@parkavekitchenbydb.com
  • Installations pour l'événement privé
    David Burke Tavern offers private and semi-private dining options designed for versatile seating combinations that can accommodate parties from 10 to 100 or up to 250 for a standing reception with a full buyout of the restaurant. Please contact Director of Catering & Private Events, Tatiana Thompson, tatiana@parkavekitchenbydb.com
  • Contact pour l'événement privé
    Paula Bernstein: (855) 856-4552
  • Quartier
    Upper East Side
  • Rue transversale
    62nd and Lexington Ave.
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    F/Q train to 63rd and Lexington . 4,5,6,N,R,W train to Lexington Av/59th
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • New Year's Day Brunch a la carte

    Seulement 1 janv. 2025
    Brunch a la carte Reservations from 11AM – 2:30PM Celebrate New Year's Day at David Burke Tavern
  • New Year's Eve 3-Course Dinner

    Seulement 31 déc. 2024
    Prix Fixe Menu $125 Person Reservations from 5:30PM – 10:30PM Champagne Toast & Midnight Countdown Celebrate New Year's Eve at David Burke Tavern with a luxurious 3-Course Dinner Menu by Chef David Burke featuring elevated holiday fare from air, land, sea & and DB "salt aged" beef* Steakhouse cuts! The entertainment is on your plate; dine in a relaxed atmosphere focused on food and your enjoyment of the evening!

Avis de 945 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,4Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

945 avis
  1. Stewart

    Washington

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    My order was to have been the cheeseburger. That wasn’t what was served. It was some meat with onions cooked into the middle. No cheese. My guest’s salad entree was delivered and eaten before I was served. By that time I just ate it even tho it’s not what I ordered and I still don’t know what it was. Service was very slow with no apology. A very regrettable experience.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Aaron

    Washington

    29 avis

    5.0

    29 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Really nice meal and experience in a relaxed but classy setting. Friendly staff and delicious food. Great location too!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Kristy

    Metro d'Atlanta

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our party of 4 enjoyed everything we ordered. Service was great.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Tina

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had the most wonderful Christmas dinner at David Burke Tavern! I thank them all for the wonderful hospitality and delicious food.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Timothy

    VIP

    New York

    187 avis

    4.0

    187 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    Festive atmosphere for Christmas late lunch, but oddly disorganized and lackluster menu. Not sure what happened. This is a favorite spot, but this time it felt like no one had prepared. The food was poorly portioned and clumsily presented—kind of like a local place in the middle of nowhere. And the service was rankly amateur. I felt like a tourist in my own city—you know the feeling when the waiter clearly doesn’t care about your table. Almost humorous.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Sally

    VIP

    Los Angeles

    11 avis

    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Great food, wonderful staff. Special shout out to the lovely hostess who took good care of us. She was friendly and helpful. We will be back.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Carol

    VIP

    New York

    227 avis

    4.0

    227 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Wanted special Restaurant to celebrate daughter's birthday. $59.00 Prix fixe dinner had variety of choices and all were tasty but not outstanding. Service for Christmas Eve was a little slow but to be expected. What made the evening a stand out was Michael, who took great care of us and eventually moved us to the quieter and more private alcove originally designated.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Roanne

    New York

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Love dining at David Burke, we always have our Christmas dinner here and they never fail to deliver. Food, service and ambiance is great.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Allen

    VIP

    New York

    21 avis

    5.0

    21 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We sat upstairs and thoroughly enjoyed our rack of lamb dinners. Despite many tables being vacant, a group of eight people on the other side of the room were discourteously noisy. Our service was less attentive than it should have been, especially given the absence of other tables for her to wait on. Nonetheless, the food was excellent and we enjoyed ourselves.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Michael

    VIP

    New York

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My wife and I love their burgers! Go during happy hour for great deals! Aplurge on the Brussels sprouts!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

David Burke Tavern propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (212) 988-9021.

Le restaurant David Burke Tavern est noté 4,5 étoiles par 945 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 16 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour David Burke Tavern

135 E 62nd St, 10065 New York, NY

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    62nd and Lexington Ave.
  • Quartier
    Upper East Side
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 12:00–15:00 Déjeuner lun.–ven. 12:00–15:00 Happy hour Tous les jours 15:30–18:30 Dîner lun.–jeu., dim. 16:00–21:30 ven., sam. 16:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Steak, Bar à cocktails
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    F/Q train to 63rd and Lexington . 4,5,6,N,R,W train to Lexington Av/59th
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    David Burke
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (212) 988-9021
  • Service traiteur
    David Burke Tavern offers off-premise catering. Please contact Director of Catering & Private Events, Tatiana Thompson, tatiana@parkavekitchenbydb.com
  • Installations pour l'événement privé
    David Burke Tavern offers private and semi-private dining options designed for versatile seating combinations that can accommodate parties from 10 to 100 or up to 250 for a standing reception with a full buyout of the restaurant. Please contact Director of Catering & Private Events, Tatiana Thompson, tatiana@parkavekitchenbydb.com
  • Contact pour l'événement privé
    Paula Bernstein: (855) 856-4552
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable