Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. San Francisco
  5. Presidio
Lovely sunlit shot of Interior dining room - Dalida, San Francisco, CA
Perle rare

Dalida

De 31 $ à 50 $
Méditerranée

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 50 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
  • Animé
Beautiful Modern Mediterranean restaurant by Chefs Laura and Sayat (Star Chefs and San Francisco Chronicle Rising Stars) at the Main Parade Lawn in the heart of the Presidio National Park. The restaurant's menus feature Presidio-inspired seasonal craft cocktails, a progressive wine menu, and a cuisine that balances the comfort of familiar Mediterranean flavors with California sensibilities.

In cohesion with the Presidio National Park, the design features soft, natural colors; repurposed furniture items from the Presidio; and a mural and a hand-drawn wall paper by Bay Area artist Emily Parkinson. Diners can enjoy a patio with a view of Alcatraz; an intimate private dining room; a lofty main dining room surrounded by windows on two sides; a cozy bar that is a local favorite; and an open-concept kitchen counter with counter seats and high tables.


Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Laura and Sayat

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Les fondateur·rice·s de Noosh, Laura et Sayat Ozyilmaz, font la part belle aux saveurs de la Méditerranée orientale dans ce restaurant du Presidio, où la cuisine est tout aussi incroyable que la vue sur la baie. Le menu incite au partage, à commencer par les pitas moelleuses, accompagnées de houmous et de muhammara, qui sont à commander absolument. Mieux encore, optez pour le menu du chef, afin de goûter à la juteuse viande de kebab et aux fruits de mer de Dalida.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Méditerranée, Californienne, Moyen-orientale
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 11:00–14:30 Déjeuner mer.–ven. 11:30–14:00 Dîner mer.–dim. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (415) 237-1999
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    Coming soon!
  • Installations pour l'événement privé
    The restaurant's various spaces are available for individual bookings as well as buy-outs 7 days a week. Reach out to events@dalidasf.com for more information.Spaces available include an intimate lounge, the bar, private dining room, kitchen counter, and main dining room.
  • Quartier
    Presidio
  • Rue transversale
    Sheridan Ave and Montgomery St.
  • Parking details
    Stationnement public
  • Public transit
    Pershing Square as well as Presidio Transit Center are a short walk away from the restaurant. <br /><br />If you're mapping ride sharing apps, it's best to map Dalida as there are two Montgomery Streets in San Francisco.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Avis de 767 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,6Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Francisco

    Méditerranée

767 avis
  1. Arun

    Baie de San Fra

    7 avis

    VIP
    4.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Had a nice dining experience at Dalida. The food was perfect for sharing and the warm ambiance and attentive service made the experience lovely. A place to tryout if you have not already.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Evan

    Baie de San Fra

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our first experience was outstanding. With a party of 6 the family style sharing gave us a chance to taste many dishes. Everything was delicious, and the lamb shoulder was an amazing signature dish.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Olivia

    Baie de San Fra

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    The restaurant was cute and cozy but the food was good not great and service was not good. Our server was hard to understand, not helpful with the menu and we had servers getting confused on who was helping us.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Amy

    Côte centrale

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Beautiful setting, creative and delicious food, and excellent service.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Albert

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My friend and I traveled specifically up to Dalida (from LA) to celebrate my belated 40th bday to eat at this restaurant. I had seen Chef Laura on Top Chef and was intrigued by her unique blend of flavors and the restaurant lived up to(and exceeded) all expectations! Every bite was delicious. I had the most delicious pita, dips, braised lamb and baklava that Ive ever had in my life. The cocktails were fire, service was great. I definitely plan to return!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Kathryn

    Baie de San Fra

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Love Dalida! Can’t go wrong with anything on the drink menu! Everything we ate was delicious, personal favorites are the pita, lamb dumpling pasta (be sure to mix!), and the gata tart. Laura, the owner and chef also came over to our table since she could tell we watched Top Chef, and she was so lovely and made the night super special!

    Cet avis est-il utile ?

  7. gabriella

    Baie de San Fra

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What can I say......probably one of the best restaurants and food ever!!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Valerie

    Baie de San Fra

    13 avis

    VIP
    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Dalida is outstanding, in all ways. Fantastic interesting food,exemplary service, ambiance all top notch. I had read that the noise level is high so we requested outdoor seating and found it just perfect. I expect we will enjoy many more meals at Dalida.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Jonathan

    Baie de San Fra

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Delicious food that you can’t get elsewhere. If you like artichokes and it’s on the menu don’t miss out. Cypriot lamb chops - unique and scrumptious. Excellent wine list. Glad it’s our neighborhood. Looking forward to returning soon.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Diana

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As usual, Dalida provided an outstanding feast for the senses and a lovely experience from start to finish, from the Presidio-inspired murals and wallpaper, to the welcoming staff, to - of course - the creative and delicious food. A fun treat is always the pickled vegetables that accompany Breaking Bread, this time the cucumbers were brined with cloves, creating a warm spicy note just perfect for a fall day.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Dalida est noté 4,7 étoiles par 767 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 50 fois aujourd'hui
Google Map pour Dalida

101 Montgomery St Suite #100, 94129 San Francisco, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Sheridan Ave and Montgomery St.
  • Quartier
    Presidio
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 11:00–14:30 Déjeuner mer.–ven. 11:30–14:00 Dîner mer.–dim. 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Méditerranée, Californienne, Moyen-orientale
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement public
  • Public transit
    Pershing Square as well as Presidio Transit Center are a short walk away from the restaurant. If you're mapping ride sharing apps, it's best to map Dalida as there are two Montgomery Streets in San Francisco.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (415) 237-1999
  • Service traiteur
    Coming soon!
  • Installations pour l'événement privé
    The restaurant's various spaces are available for individual bookings as well as buy-outs 7 days a week. Reach out to events@dalidasf.com for more information.Spaces available include an intimate lounge, the bar, private dining room, kitchen counter, and main dining room.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable