Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Denver / Colorado
  4. Région de Boulder
  5. Boulder
Cozobi Fonda Fina, Boulder, CO

Cozobi Fonda Fina

4.9
4,9
53 avis
De 31 $ à 50 $
Mexicaine

Effectuer une réservation

2 personnes
21:30
Réservé 33 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Innovant
  • Options sans gluten
  • Adapté aux occasions spéciales
On a mission to share the beauty of Mexican culture through food, Chef Johnny Curiel opens Cozobi Fonda Fina as an encore to his beloved LoHi restaurant, Alma Fonda Fina. Named after Cozobi, the Zapotec god of corn, Cozobi Fonda Fina is rooted in Mexico’s centuries-old corn nixtamalization traditions and wood-fire cooking techniques that define its rich food history.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Mexicaine, Mexicaine Contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–jeu. 14:00–21:00 ven. 14:00–22:00 sam. 16:00–22:00 dim. 16:00–21:00 Happy hour lun.–ven. 14:00–17:00
  • Numéro de téléphone
    (303) 953-2196
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Johnny Curiel
  • Quartier
    Boulder
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bière, Cocktails, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Végane, Vin

Expériences

  • Chef's Counter

    Plusieurs dates disponibles
    In addition to our traditional bar, 6 seats line a fully immersive Chefs’ Counter where guests can connect with the kitchen and watch the team at work. The full menu is served at the Chefs' Counter.
  • Dining Room Reservation

    Plusieurs dates disponibles
    Join us in our cozy dining room. We invite guests to relax in a space with an abundance of plants that evoke the feeling of Mexico City, and artisan finds from Johnny’s home state of Guadalajara.

Avis de 53 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 5Plats
  • 4,9Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,8Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Denver / Colorado

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Denver / Colorado

    Meilleure cuisine

  • Denver / Colorado

    Innovant

  • Denver / Colorado

    Sain

  • Denver / Colorado

    Mexicaine

  • Région de Boulder

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Région de Boulder

    Meilleure cuisine

  • Région de Boulder

    Meilleur service

  • Région de Boulder

    Meilleure atmosphère

  • Région de Boulder

    Meilleur rapport qualité prix

  • Région de Boulder

    Innovant

  • Région de Boulder

    Sain

  • Région de Boulder

    Tendance

  • Région de Boulder

    Animé

  • Région de Boulder

    Les plus réservés

53 avis
  1. Utilisateur d'OpenTable

    Denver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    This restaurant is an absolute success. Food and atmosphere were top notch. I particularly enjoyed the creativity of the coconut meat ceviche and the chilaquiles. The family style serving of plates was enjoyable, I found the portion servings just right… and I very much ate too much. Worth the indulgence!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Paul

    VIP

    Chicago

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Blew me away! Everything we tired was outstanding, wonderful flavors, unique combinations. I told my wife we are going on a voyage to eat our way through the menu. excited to return. I'm reluctant to share cause I don't want to not be able to get a table! Really great.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Lisa

    Denver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Creative food and spice combinations- just delicious!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Shelley

    Denver

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    An unforgettable evening at Cozobi Fonda Fina in Boulder 🌟🔥 Johnny Curiel’s newest gem blends wood-fired cooking with incredible flavors. We started with a perfectly balanced classic margarita and an impressive Oaxacan Old Fashioned. 🍹✨ The Guacamole A Las Brasas with fresh chips was a fantastic start, followed by the life-changing Camote Asado—sweet potato atop whipped ricotta, and it absolutely lived up to the hype. 🌱 The Taco Mole Verde was moist and flavorful, but the showstopper was the Enmolada De Pollo with the BEST mole we’ve ever had. 🙌 Finished the evening with the perfect Tres Leches dessert. Highly recommend making reservations. This is a must-visit!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Breanne

    New York

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Innovative, high-quality food in a great seeing. I'll be back!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Jeanne

    Denver

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le 24 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Really excellent service and food was great as well. Look forward to returning.

    Cet avis est-il utile ?

  7. derek

    Chicago

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 22 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing overall experience. The food was absolutely incredible as was our server Trudy. Can't wait to come back.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Patrick

    Denver

    20 avis

    5.0

    20 avis

    Y est allé·e le 22 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was our second time there, we took friends with us this time. Cozobi didn’t disappoint! The sweet potato appetizer is still our absolute favorite. So many flavors. We also had the avocado dip and scallop appetizers. The homemade tortillas chips were bomb. We then ordered all the tacos, they were delicious. Again, the tortillas really make the dish. Cocktails were great too!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Krysten

    New York

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 21 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Outside Fresca, which is unattainable most of the time, this is the best meal we’ve had in Boulder. We sat at the chef’s counter which was super fun. Can’t recommend highly enough!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Zachary

    Denver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 19 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wow, simply one of the best dining experiences I’ve had in Boulder in the past ten years! Such high quality ingredients prepared to perfection, and such a professional, qualified server and kitchen staff. And, it deserves to be mentioned that we ate a ton of food, and that the overall bill would have been higher at other restaurants that we consider to be in the same sphere of quality.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Cozobi Fonda Fina est noté 4,9 étoiles par 53 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
21:30
Réservé 33 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Cozobi Fonda Fina

909 Walnut St suite 100, 80302-5113 Boulder, CO

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Boulder
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–jeu. 14:00–21:00 ven. 14:00–22:00 sam. 16:00–22:00 dim. 16:00–21:00 Happy hour lun.–ven. 14:00–17:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Mexicaine, Mexicaine Contemporaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Johnny Curiel
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bière, Cocktails, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable