Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres
  4. City
  5. St Paul
CORD by Le Cordon Bleu, London,

CORD by Le Cordon Bleu

4.8
4,8
25 avis
41 £ et plus
Internationale

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Charmant
Step into CORD, Le Cordon Bleu’s renowned culinary landmark, located just moments from St Paul’s Cathedral. Under the leadership of Executive Chef Karl O'Dell, our menus feature seasonal à la carte dishes, set menus, and exquisite tasting menus with highlights like Scallop Ceviche and Black Truffle creations.

For a casual option, visit our Parisian-style café offering homemade sandwiches, soups, salads, and delightful pastries.

Planning an event or team building? Our two private dining rooms come equipped with audio-visual technology, and we offer corporate short courses followed by a meal. The restaurant, café, and institute spaces are available for exclusive hire to make your occasion memorable.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    41 £ et plus
  • Cuisine(s)
    Internationale, Française contemporaine, Européenne contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 12:00–15:00 Dîner lun.–ven. 17:30–21:00
  • Numéro de téléphone
    020 3143 6365
  • Moyens de paiement
    American Express, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Karl O'Dell
  • Service traiteur
    CORD Café caters for off-site meetings and working lunches. Contact the restaurant directly to inquire about the pâtisserie, viennoiserie and sandwich platters available for collection subject to prior arrangements.
  • Installations pour l'événement privé
    From breakfast meetings to private lunches and dinners, Cord restaurant not only has the flexibility to accommodate larger groups in the main restaurant but also our private dining room at Cord Restaurant can seat up to 26 guests.
  • Contact pour l'événement privé
    Sophia Ives: 020 3143 6365
  • Quartier
    St Paul
  • Rue transversale
    At Ludgate Circus, walk up Fleet Street opposite Shoe Lane
  • Parking details
    Aucun
  • Public transit
    City Thameslink, Blackfriars, Farringdon, St Paul's
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Café, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Végane, Vin

Expériences

  • Sherry Week

    4 nov. 2024 - 8 nov. 2024
    To mark Sherry Week, we are delighted to offer a complimentary glass of Sherry as an aperitif or digestif when you dine from our à la carte or tasting menu. Our Head Sommelier Jiachen Lu and Executive Chef Karl O’Dell have both won the prestigious Copa Jerez International Final in different years, and now, for the first time, they are working together to bring their expertise in pairing exceptional dishes with Sherry.
    Sherry Week photo
  • Festive Menu

    78,00 £GB - 98,00 £GB par personne

    18 nov. 2024 - 21 déc. 2024
    THREE COURSE SET MENU £78; FOUR COURSE SET MENU £98 Lunch 12:00 - 15:00 STARTER: Rainbow Trout Tartare (GF) cucumber • finger lime • sweet mustard • dill _______ MIDDLE COURSE Pumpkin Agnolotti (V) chestnut • hay • sage • pine _______ MAIN COURSE Turkey Wellington parsnip • cranberry • flower sprouts • Madeira jus OR Poached Cornish Cod (GF) Yuzu Beurre Blanc • samphire • fennel • pearl barley _______ SAINT-MARCELLIN CHEESE (V) (supplement £16pp) truffle honey • Granny Smith apple • celery _______ DESSERT Black Forest (GF)(V) cinnamon • white chocolate • Amarena cherries
    Festive Menu photo
  • Set Menu

    35,00 £GB - 42,00 £GB par personne

    29 oct. 2024 - 15 nov. 2024
    TWO COURSE SET MENU £35; THREE COURSE SET MENU £42 Lunch 12:00 - 15:00 OR Dinner 17:30 - 19:00 Starter: CHALK STREAM TROUT TARTARE (GF) citrus, radish, pomegranate OR SPICED TOFU (V) dill, fennel, white grape Main: CONFIT BLACK LEG CHICKEN parsnip, sprout, leek, Madeira OR BUTTERNUT SQUASH (VE) barley, wild mushrooms, grains, kale Dessert: BLACK FOREST (GF) Kirsch mousse, white chocolate, Amarena cherries
    Set Menu photo

Avis de 25 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitDynamique

25 avis
  1. Olesia

    Londres

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 4 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was a spectacular dining experience! The food was 10/10, and the team is both highly professional and friendly. I would personally recommend asking for a table near the kitchen, so you can watch the magic unfold. Be sure to go for the Tasting Menu with wine pairing – it's an excellent choice. Whether it's for a date night, impressing someone special, or simply enjoying good food on your own, this restaurant is a perfect pick.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Utilisateur d'OpenTable

    Londres

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 1 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It's one of the best dining experiences I've had so far!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Laurence

    Londres

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 31 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    We thought this was an excellent restaurant and were hugely impressed with the 6 person work lunch we had. The ambiance and design of the restaurant is very pleasing - we loved the glass fronted kitchen overlooking the seating area. The menu was very well put together and the food that came out was simply outstanding and rivals many 'starred' restaurants I have eaten in. A good wine list and friendly and attentive front of house staff were much appreciated and overall we thought this was a great find. Will definitely be back.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Utilisateur d'OpenTable

    Londres

    1 avis

    VIP
    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 1 mars 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Exceptional in all regards - very highly recommended

    Cet avis est-il utile ?

  5. SarahN

    Chicago

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 26 janvier 2024

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Creative and interesting. The food was okay. Some dishes lacked seasoning, others over salted. Desert highly recommend the Chocolate Delice, but would pass on the poached pear. Ordered- lobster-sea urchin ravioli, scallop ceviche, venison, sea bass, poached pear and chocolate delice.

    Cet avis est-il utile ?

  6. StephenF

    Londres

    6 avis

    4.0

    6 avis

    Y est allé·e le 11 décembre 2023

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was excellent except for a hair in our food which staff offered to replace the dish and didn’t charge.

    Cet avis est-il utile ?

  7. David

    Londres

    6 avis

    VIP
    3.0

    6 avis

    Y est allé·e le 19 septembre 2023

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Underwhelming for the price. Very small portions. We didn’t have a dish that was memorable. Extremely expensive.

    Cet avis est-il utile ?

  8. MirandaH

    Tampa

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 1 septembre 2023

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything was spectacular!! The food, atmosphere and friendly staff was superb. What a wonderful visit we experienced.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Utilisateur d'OpenTable

    Cambridge

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 29 août 2023

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Very friendly and helpful staff; excellent food; overall, a wonderful experience!

    Cet avis est-il utile ?

  10. StephenF

    Londres

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 14 août 2023

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent service the food was fabulous. Really loved the braised lamb.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant CORD by Le Cordon Bleu est noté 4,8 étoiles par 25 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour CORD by Le Cordon Bleu

85 Fleet Street, EC4Y 1AE London,

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    At Ludgate Circus, walk up Fleet Street opposite Shoe Lane
  • Quartier
    St Paul
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 12:00–15:00 Dîner lun.–ven. 17:30–21:00
  • Prix
    41 £ et plus
  • Cuisine(s)
    Internationale, Française contemporaine, Européenne contemporaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Aucun
  • Public transit
    City Thameslink, Blackfriars, Farringdon, St Paul's
  • Moyens de paiement
    American Express, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Karl O'Dell
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Café, Cocktails, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    020 3143 6365
  • Service traiteur
    CORD Café caters for off-site meetings and working lunches. Contact the restaurant directly to inquire about the pâtisserie, viennoiserie and sandwich platters available for collection subject to prior arrangements.
  • Installations pour l'événement privé
    From breakfast meetings to private lunches and dinners, Cord restaurant not only has the flexibility to accommodate larger groups in the main restaurant but also our private dining room at Cord Restaurant can seat up to 26 guests.
  • Contact pour l'événement privé
    Sophia Ives: 020 3143 6365
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable