Coeur
Effectuer une réservation
- Adapté aux repas d'affaires
- Charmant
- Délicieux et bons pour les enfants
Pourquoi ce sont des Perles rares
Chef de cuisine : Jordan Smith
D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Fine-dining vet Jordan Smith has plenty of fun with the menu at his French-ish Ferndale spot that the Detroit Free Press named 2024's best new restaurant. The sleek wooden interiors make it feel very upscale, but Coeur is totally unpretentious and laidback. Expect a seasonal menu of dishes like a branzino curry with trumpet mushroom and next-level desserts from pastry chef Carla Spicuzzi like a swanky take on a Choco Taco. Make the most of your visit by choosing the five-course chef's tasting.
Informations supplémentaires
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Américaine, Française / Américaine contemporaine, Européenne
- Heures d'ouvertureDîner mer., jeu., dim. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00
- Numéro de téléphone(248) 466-3010
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue décontractée
- QuartierFerndale
- Parking detailsStationnement public
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
Expériences
Food & Wine Pairing Class
143,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 28 janv. 202518:30Join us for an exclusive food and wine pairing class, featuring a three-course meal expertly paired with six exceptional wines. Throughout the dinner, you’ll have the option to add on additional glasses to explore even more pairings. After class, retail bottles will be available for purchase. Discover the sommelier secrets behind successful wine pairings during this memorable and delicious evening. Ticket Price of $143 includes a three course dinner, six tastes of wine, interactive lecture, MI Tax and 20% Gratuity. Allergies & Dietary Restrictions will be accommodated if noted at time of booking. Additional purchases at the event will be subject to 20% gratuity, excluding retail bottles to take home.Wine Class: International Syrah
85,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 16 févr. 202515:00Celebrate International Syrah Day at Coeur with a captivating wine class led by Sommelier Sean Crenny. Explore five exceptional Syrah wines from around the world, guided by Sean in a 1.5-hour interactive lecture that delves into the unique characteristics of each wine. After the class, you’ll have the opportunity to purchase retail bottles of the featured Syrah wines, allowing you to bring home your favorites and continue savoring these bold and distinctive expressions of Syrah.Sparkling Alternatives for a Festive Season
85,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 29 déc. 202415:00Looking for sparkling alternatives to Champagne that are interesting and delicious but not pricey? We’re here to guide you through effervescent alternatives to pop open over the festive season! Enjoy a1.5-hour guided wine tasting (5 wines) experience, engaging lecture with handouts, housemade bread and olives, Tickets are $85. Stay after class for dinner!
FAQ
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
Effectuer une réservation
330 W Nine Mile Rd, 48220 Ferndale, MI
Informations supplémentaires
- QuartierFerndale
- Heures d'ouvertureDîner mer., jeu., dim. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–22:00
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Américaine, Française / Américaine contemporaine, Européenne
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- Dress codeTenue décontractée
- Parking detailsStationnement public
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
- Site internet
- Numéro de téléphone(248) 466-3010