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Chop House Market Street, Edinburgh,

Chop House Market Street

4.0
4
1990 avis
De 26 £ à 40 £
Steak

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2 personnes
23:00
Réservé 10 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Idéal pour les groupes
  • Charmant
Le Chop House propose le meilleur de la viande bovine britannique, dépecée et vieillie à sec sur place et cuite sur la flamme nue d'un gril à charbon. Ce restaurant est un mélange novateur d'un steakhouse classique britannique et d'un bar à cocktails. Il vous est présenté par l'équipe du Monteiths Restaurant, du Sygn Bar et du WestRoom. La traçabilité est au centre des préoccupations culinaires du Chop House et sa cuisine n'utilise que le meilleur bœuf provenant de producteurs artisanaux de toute l'Écosse. La viande est dépecée sur place et vieillie à sec pendant 90 jours afin de lui ajouter de la saveur et d'augmenter sa tendreté. Le bœuf est par la suite cuit sur la flamme nue d'un gril à charbon, spécialement conçu pour donner une saveur subtile de fumée. Cette fantastique cuisine s'agrémente d'une carte des vins du monde entier et d'une sélection de cocktails exceptionnels. Le Chop House est ouvert du lundi au vendredi pour le dîner et le souper, le samedi et le dimanche pour le déjeuner de fin de semaine, le brunch, le dîner et le rôti du dimanche!

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 26 £ à 40 £
  • Cuisine(s)
    Steak, Grillade, Britannique
  • Heures d'ouverture
    Tous les jours 12:00–01:00
  • Numéro de téléphone
    0131 629 1551
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Quartier
    Edinburgh
  • Rue transversale
    East Market Street & Cranston Street
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    6 minutes walk to Waverley Station.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Dîner au bar, Fin de soirée, Vin
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Expériences

  • Steak Frites

    15,00 £GB par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Delicious 8oz flat iron steak with straw fries and peppercorn sauce for £15 Available Monday - Friday 4pm - 6pm / Saturday and Sunday 12noon - 4pm
    Steak Frites photo
  • Steak n' Eggs

    15,00 £GB par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Visit us on Saturday & Sundays from 11am to 2pm for Steak n' Eggs. Coal roasted Rump steak, two fried eggs for £15 , option to add on a hash brown +£5.50
    Steak n' Eggs photo

Avis de 1 990 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.0
4 d'après les évaluations récentes
  • 4,1Plats
  • 4,1Service
  • 4,2Atmosphère
  • 3,7Rapport qualité-prix

BruitDynamique

1 990 avis
  1. IainR

    Edimbourg1 avis

    4.0

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    The food was great Service could be better with table not ready on arrival and being requested to not order drinks until at the table Booths constantly vibrate due to people in either side kicking their legs

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  2. Jonathan

    Inverness4 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My wife and I dined here tonight whilst on our honeymoon in Edinburgh. What can we say, except... WOW!!! The service was amazing, the starters were delicious, and the steaks were incredible. All washed down with a tasty cocktail. We've found our go-to restaurant when we're back in Edinburgh in the future. Thank you to all the staff for making our first night in Edinburgh incredible. Mr and Mrs Farr

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  3. Paul

    Londres13 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Sunday lunch for four. The blackened rump of beef and coal roasted chicken were both excellent - very tasty, served with plenty of vegetables, roast potatoes and Yorkshire pudding. All seasoned well and served with an excellent gravy. Deserts were also good. Friendly and attentive service.

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  4. Pauline

    Orlando3 avis

    3.0

    Y est allé·e le 8 mars 2025

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service was excellent. Sirloin steak was like a rump steak and steak knives were v v poor, it took a while to cut the steak. Sauces were mediocre and runny. Draft beer options were poor. I would not return.

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  5. Liam

    Edimbourg2 avis

    3.0

    Y est allé·e le 8 mars 2025

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Food really not as good as it used to be, was my go to place for great steak for many years. Disappointed this evening.

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  6. Utilisateur d'OpenTable

    Londres1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 8 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great food, lovely wine and good service, even though busy.

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  7. Calum

    Las Vegas1 avis

    2.0

    Y est allé·e le 2 mars 2025

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    Third visit to here and will not be back. There were 3 tables in including us and the service was very slow. Kids macaroni was burnt and tasteless which is a shame as the last time we were here the kids loved it. Adults food was lovely and could not fault, however after ordering dessert we waited nearly 30 minutes before a member of staff had told us there was a mix up in the kitchen which you find hard to believe when at this point there was 2 tables in. We were not charged for the kids meal or the dessert which I didn’t have anyway as waited long enough and had a train to catch. Staff seemed to completely down tools with how quiet it was. Really poor from a restaurant that has been superb on previous occasions.

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  8. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra2 avis

    5.0

    Y est allé·e le 1 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The appetizer of Ox liver was large and had endive and some fennel With a Dijon sauce that was fantastic, the meat was rich like roast beef and near medium but tender and the sauce made the whole thing a delight. A had a Tristin 2019 red wine they don’t seem to call them cabs or merlot like we do in Napa (California) but had Pinot Noir , anyways my waiter commended me on my choice of matching up to the pigeon and radish and said the vineyard was actually a St John’s owned one but not by name. The pigeon was rare and very tasty, two full breasts in a partial reduction sauce that had an onion flavor and was subtle compared to the richness of the squab. The squab was delicate and fresh tasting, a long time favorite. The prices were reasonable and after walking 5 miles in the British Musuem a second glass of wine and enjoying the peaceful setting of the dining room. A memorable occasion ! Servers were attentive, smiling and helpful with my food intolerances for dairy and gluten. You can tell everyone takes pride in working there and it showed.

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  9. Utilisateur d'OpenTable

    Edimbourg4 avis

    4.0

    Y est allé·e le 22 février 2025

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Could do with better steak knives and very small portion chips

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  10. Alan

    Edimbourg1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 18 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent food and excellent service. Would certainly recommend to friends and family.

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FAQ

Le restaurant Chop House Market Street est noté 4 étoiles par 1990 clients OpenTable.

Chop House Market Street propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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2 personnes
23:00
Réservé 10 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Chop House Market Street

Arch 15, East Market Street, EH8 8FS Edinburgh,

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    East Market Street & Cranston Street
  • Quartier
    Edinburgh
  • Heures d'ouverture
    Tous les jours 12:00–01:00
  • Prix
    De 26 £ à 40 £
  • Cuisine(s)
    Steak, Grillade, Britannique
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    6 minutes walk to Waverley Station.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Dîner au bar, Fin de soirée, Vin
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