Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Connecticut
  4. Fairfield
  5. New Canaan
Chef Luis Restaurant  and Boquitas Bar, New Canaan, CT

Chef Luis Restaurant and Boquitas Bar

4.7
4,7
36 avis
De 31 $ à 50 $
Continentale

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 12 fois aujourd'hui
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Idéal pour les groupes
  • La perle du quartier
Chef Luis is a vibrant restaurant serving unique, creative fare influenced by flavors from around the world. No matter what cuisine you fancy, Chef Luis Lopez, one of New Canaan’s most beloved local chefs, has cultivated a contemporary global menu bursting with clean, fresh ingredients. Set amidst a warm atmosphere, be treated to the passion and richness of an international culinary celebration, right here in your backyard!

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Continentale, Américaine contemporaine, Italienne Moderne
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu. 11:30–21:00 ven., sam. 11:30–21:30 dim. 11:00–20:00
  • Numéro de téléphone
    (203) 972-5847
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Quartier
    New Canaan
  • Parking details
    Aucun
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Végane, Vin

Avis de 36 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,7Service
  • 4,4Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Connecticut

    Délicieux et bons pour les enfants

  • Fairfield

    Délicieux et bons pour les enfants

36 avis
  1. ROY

    VIP

    New York

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Chef is a master . Cuisine and service is exceptional

    Cet avis est-il utile ?

  2. Kathy

    New York

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 30 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Delicious food and very attentive and friendly service.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Suzanne

    VIP

    New York

    8 avis

    4.0

    8 avis

    Y est allé·e le 9 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Really enjoyed our first experience at Chef Luis. Food was delicious, great atmosphere, could actually talk and hear each other over dinner. Lamb lollipops were tender and delicious. Sesame crusted tuna was perfectly prepared and very tasty. Needed a tad more seasoning IMO. My husband had the pasta vongole which he said was a bit garlicky but really tasty. Our friend said the chicken was very tender and tasty. Just a nice vibe. We will be back and will highly recommend to friends.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Lynn

    Baltimore

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 7 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    So nice to dine in a restaurant with a vibrant bar scene yet a quiet dining room, where you can engage in conversation. Service was outstanding as was the food.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Don

    VIP

    New York

    3 avis

    3.0

    3 avis

    Y est allé·e le 14 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 2
    Tacos were dry and bland Shells were too oily Calamari was very good

    Cet avis est-il utile ?

  6. pabloG

    Connecticut

    2 avis

    2.0

    2 avis

    Y est allé·e le 17 août 2024

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    This place used to be a good value. The bread was fresh, the main course portions were generous, the corkage fee was $25, and the desserts superb. This time, the bread was stale, did not taste that good, the main course portions were just ok, the corkage fee was $32. The tres leches dessert was great and the churros were delicious but they shrank in size to be tiny. The place was quite loud and busy. It is still good but not as great as it used to be since my last visit.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Suzi

    Connecticut

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 17 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We live it there. The food is amazing. The wait staff is attentive. And the owner is a character!!!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Cathy

    VIP

    Londres

    11 avis

    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le 16 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always a great experience! Good is consistently good. Service is awesome! They do a great job!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Lynn

    VIP

    New York

    24 avis

    5.0

    24 avis

    Y est allé·e le 15 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    An excellent dinner with attentive service. And we could actually hear each other!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Ken

    Orlando

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 15 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Staff was really friendly and service was excellent. The Deutsch Linguine Vongole continues to be an all time favorite!! wonderfully prepared and plenty of whole clams! The Karl’s Crusted Seared Tuna was prepared as requested, medium rate, just the way we like it! We started with sharing of the Bonnie and Sheila salad. It was delightfully divided by the kitchen on two plates! We enjoyed the mixture of Leaf lettuces, Asian pears, grapes, pistachios, sundried cranberries, stilton with the orange mustard vinaigrette. Had an enjoyable dining experience.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Chef Luis Restaurant and Boquitas Bar propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (203) 972-5847.

Le restaurant Chef Luis Restaurant and Boquitas Bar est noté 4,7 étoiles par 36 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 12 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Chef Luis Restaurant  and Boquitas Bar

129 Elm St, 06840 New Canaan, CT

Informations supplémentaires

  • Quartier
    New Canaan
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu. 11:30–21:00 ven., sam. 11:30–21:30 dim. 11:00–20:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Continentale, Américaine contemporaine, Italienne Moderne
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Aucun
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable