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Chambers, New York, NY
Primé

Chambers

4.9
4.9
463 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Étiquettes principales :
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • Adapté aux occasions spéciales
  • La perle du quartier
Moitié Paris, moitié New York, Racines NY, l'un des 100 meilleurs restaurants à vins des Etats-Unis, rend hommage aux bars à vins vivant parisiens au coeur de TriBeCA. Chef Diego Moya puise dans ses expériences américaines, françaises, chiliennes, pour créer une cuisine de saison. Il met en avant le légume, privilégie les circuits courts et collaborent avec des fermiers travaillant dans le respect de l'environnement. Le menu est constitué d'un large choix d'entrées et de plats pouvant être partagés, permettant de découvrir sa cuisine de multiples façons. De vins de terroir produits par des vignerons et vigneronnes, des brasseurs, des distillateurs défendant l'agriculture biologique, biodynamique, naturelle. Tel est le credo des 3000 références de la carte. La sélection est faite par Arnaud Tronche et Pascaline Lepeltier MS, MOF. Une vingtaine de vins sont offerts au verre et tous les mardis des dégustations sont organisées. Des cocktails sont proposés par la talentueuse équipe du bar

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2 personnes

19:00


Réservé 21 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Cuisine du marché, De la ferme à la table
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–jeu. 17:30–21:30 ven. 17:30–22:00
  • Numéro de téléphone
    (212) 580-3572
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Diego Moya
  • Installations pour l'événement privé
    Racines NY invites you to host your party of up to 65 guests for reception-style private events, or up to 48 guests for private seated dinners, luncheons, and tastings. We can also accommodate group dining for parties of 7 - 20 guests for non-private dinner gatherings. From shared menus to prix fixe menus to Chef’s Tasting menus, we’ve got you covered. Visit our website for more information!
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    TriBeCa
  • Rue transversale
    Between Church and Broadway
  • Infos de stationnement
    Stationnement municipal
  • Métro ou Station
    1.2.3 - Chambers Street<br />4.5.6 - Brooklyn Bridge / City Hall<br />A.C - Chambers Street<br />R - City Hall<br />J.Z - Chambers Street
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Table de Chef, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • BYO Gonon Wine Dinner Hosted by Chambers St. Wines

    215,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 26 juin 2024
    Exclusively for clients of Chambers Street Wines
  • Summer School: Pinot Noir Training with Pascaline

    90,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 3 juil. 2024
    Pascaline is preparing for the ASI Best Sommelier Competition in Belgrade. She is inviting you to be part of her training process. Throughout the Summer, she will lead classes based on the different subjects she will be studying and how she is studying them. It will be a mix of tasting and teaching, in a fun atmosphere (but serious, too!). We will taste 6 wines each time, all of them “blind.” Classes will last 90 minutes. Attendees will have first "dibs" on walk-in spots "after school."
  • Riesling vs. Chenin Dinner with Stephen Bitterolf

    280,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 8 juil. 2024
    It's "Fight Night" between the noble grapes, LIVE @ Chambers on Monday, July 8th. Stephen ‘The Riesling’ Bitterolf & Pascaline ‘The Chenin’ Lepeltier will pour 12 exciting bottles of Riesling & Chenin. Their respective passions for these grapes are legendary, pitted against one another for the first time. This will be a real treat, paired with the perfect 4-course meal to highlight the complexity of the wines. To make the dinner even more fun, half of the wines will be blind. The other six will be: 2020 Weiser-Künstler ‘Gaispfad’ Kabinett Trocken 2018 Vollenweider ‘Schimbock’ 2019 Tennstedt ‘Musari’ 2018 Domaine André ‘Les Faraunières’ 2022 François Chidaine ‘Les Bournais Franc de Pied’ 2000 Domaine de Bellivière ‘Vieilles Vignes Eparses’

Avis de 463 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,8Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,7Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • New York City

    Américaine contemporaine

  • Manhattan

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Manhattan

    Américaine contemporaine

463 avis
  1. Esteban

    New York

    20 avis

    VIP
    5.0

    20 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always an exception dining experience! Great food with an exceptional wine lost and staff. Chambers forever!

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  2. JMSS

    New York

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    From the moment we arrived early at Chambers, reception and service were on a par with the terrific seasonal and local food. Great menu and exceptional wine list. Because of time constraints, we ordered wines by the glass. The extremely knowledgeable staff expertly described both the food prep and the wines.

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  3. SPGnyc

    New York

    23 avis

    VIP
    5.0

    23 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    great wine curation, lively atmosphere, and really lovely integration of seasonal produce.

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  4. KO11

    New York

    30 avis

    VIP
    5.0

    30 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Another wonderful Chambers experience, this time celebrating an anniversary. Warmly welcomed by Jarred, then following a discussion w/somm Pascaline on our likes and menu choices, she chose a wonderful champagne, Solera, by Olivier Horiot in Riceys. Almond, oregano, herby and also a little hoppy, with a nice long finish, it expertly complemented the mackerel as well as the foie gras torchon, and squid. For the delicious sirloin w/chimichurri, the new (to us( super friendly somm, Oliviero, gamely suggested if we’d like to try two different reds - Roagna Dolcetto D’Alba and a Portuguese Dao from Antonio Madeira (more rustic) - so we could compare and contrast which we liked best, a lovely idea. As it happened my wife liked the more rustic Dao while I was quite taken with the silkier Nebbiolo. Finishing with a rhubarb cake, we couldn’t have asked for a better evening. Our server Siarra was delightful, always at the ready, when needed.

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  5. OpenTable Diner

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food in this place is so amazing, is our favorite restaurant.

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  6. BakerMan

    Washington

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Once again, a terrific meal and wine at Chambers. Ramp pesto risotto tasted of the forest, and tile fish with potatoes dabbled with caviar was delish. The sauces here are always perfect and not overbearing. A particular nod to the Sancerre pinot by the glass. Could have drank that all night.

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  7. Juliah

    San Diego

    14 avis

    VIP
    5.0

    14 avis

    Y est allé·e le 13 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful experience! Excellent service, delicious dinner, extraordinary wines. I look forward to our next visit!

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  8. OpenTable Diner

    Londres

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 12 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Chambers is right up there for the best restaurant in NYC- everything is on the money: food, drinks, service, comfortable setting!

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  9. OpenTable Diner

    Montréal

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le 11 juin 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Loved the food, ambiance and the wine list is simply fabulous. I sat alone at the bar so I opted for wine by the glass, something I like doing when the wine selection is very interesting which was the case here. I guess I got unlucky with the service… I was expecting a bit more of a proactive, generous approach to help me chose the wine. A bit more tasting before choosing which is exactly what the couple next to me was experiencing. « Try this it’s great with oysters , compare it to this other one , etc etc » I will try again.

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  10. OpenTable Diner

    New York

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 7 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent food, smaller portions but reasonable price. We always recommend to our friends in the area. 10/10

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FAQ

Le restaurant Chambers est noté 4.9 étoiles par 463 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 21 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Chambers

94 Chambers Street, 10007 New York, NY

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Between Church and Broadway
  • Quartier
    TriBeCa
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–jeu. 17:30–21:30 ven. 17:30–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Cuisine du marché, De la ferme à la table
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Stationnement municipal
  • Métro ou Station
    1.2.3 - Chambers Street4.5.6 - Brooklyn Bridge / City HallA.C - Chambers StreetR - City HallJ.Z - Chambers Street
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Diego Moya
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Table de Chef, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (212) 580-3572
  • Installations pour l'événement privé
    Racines NY invites you to host your party of up to 65 guests for reception-style private events, or up to 48 guests for private seated dinners, luncheons, and tastings. We can also accommodate group dining for parties of 7 - 20 guests for non-private dinner gatherings. From shared menus to prix fixe menus to Chef’s Tasting menus, we’ve got you covered. Visit our website for more information!
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